Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Spitsbergen (Svalbard) amb veler: aurores borealsTundra Viatges

Viatge en veler a Spitsbergen, de 6 a 8 dies de durada, en funció de la data de sortida escollida. Amb guia en anglčs, aquest viatge té inici i fi a Longyearbyen. A bord del Noorderlicht navegarem a la recerca de l´aurora boreal per la costa nord, sud i oest de Spitsbergen.

Viatge a Spitsbergen (Svalbard) amb veler: aurores boreals

Dia 1 Viatge aurores boreals a l'Àrtic: Embarcament a Longyearbyen.

El Viatge aurores boreals a l'Àrtic es realitza a bord del Noorderlicht i té l'embarc previst a primera hora de la tarda a Longyearbyen.

 

El Noorderlicht és un veler que compta amb una capacitat màxima de 20 persones. L'allotjament està previst en cabines dobles amb bany compartit.

 

Aquest viatge està especialment recomanat als amants de la navegació, doncs durant el viatge tindran oportunitat de col·laborar en totes les tasques i ajudar així a la tripulació.

 

Dies 2 a 5 (o 7, en funció de la sortida escollida) Viatge aurores boreals en l'Àrtic.

Durant els propers dies navegarem la costa nord, oest i sud de Spitsbergen. El moment de l'any en què es realitza aquest viatge és l'idoni per a l'observació d'aurores boreals.


Alguns dels llocs habitualment visitats durant el Viatge aurores boreals a l'Àrtic són els següents:

 

Longyearbyen, a la illa de Spitsbergen, el centre administratiu de les illes Svalbard. Antiga ciutat minera situada a l'illa més gran de l'arxipèlag. Abans d'embarcar tindreu l'oportunitat de visitar el museu, que conté una col·lecció interessant sobre la història de les illes, la indústria d'explotació minera i sobre les exploracions polars. L'església parroquial i el museu Polar mereixen una visita. Aquí han estat identificades més de 100 espècies de plantes. Benvinguts a l'Àrtic! El nostre viatge al voltant de Spitsbergen ha començat.

 

Alkhornet és el primer penya-segat que visitarem durant la nostra expedició a Spitsbergen. Situat a l'entrada d'Isfjorden, aquí trobarem una gran colònia de gavines de tres dits. A la base dels penya-segats és possible trobar guineus àrtiques, que “netegen” la zona dels ous i pollets caiguts del niu.

 

Trygghamna, on visitarem les restes d'una estació ballenera anglesa del segle XVII i l'estació russa Pomor del segle XVIII.


Bell Sund, on farem una excurssió fins als penya-segats d'Ingeborgfjellet des d'on gaudirem d'una panoràmica de la glacera a Fridtjofhamna.

 

Hornsund, al sud de les Svalbard, gaudint del paisatge. El pic Hornsundtind s'alça fins els 1.431 m mentre que el Bautaen ens farà entendre per què els primers exploradors holandesos van anomenar "Spitsbergen" - muntanyes punxagudes - a l'illa. A la zona hi ha 14 magnífiques glaceres i és una àrea que ens oferirà bones oportunitats per observar foques i óssos polars. Visitarem l'estació científica polonesa, on serem acollits pel seus hospitalaris habitants, que ens mostraran els seus projectes de recerca. A prop de l'estació, les muntanyes són el lloc preferit per fer el niu de milers de parelles de gavotins.

 

Ahlstrandhalvja, a la desembocadura del fiord de Van Keulen. Trobarem muntanyes d'esquelets de belugues (la beluga és una petita balena blanca), record de la matança del s. XIX, a més d'un trist exemple de les conseqüències de l'explotació sense sentit. Afortunadament, les belugues no van ser caçades fins al punt d'extingir-les i encara poden ser vistes localment. Navegarem pel fiord de Recherche, i durant la tarda explorarem l'àrea de tundra que hi ha a la seva capçalera, on hi pasturen nombrosos rens.

 

El fiord de Recherche, on explorarem l'àrea de tundra que hi ha a la capçalera del mateix, lloc en el qual pasturen nombrosos rens.

 

Barentsburg, estació minera russa que encara avui segueix activa i on trobarem una oficina de correus, una tenda de souvenirs, un polideportiu i moltes altres instal·lacions en decadència.

 

Dia 6 (ó 8, en funció de la data de sortida escollida) Viatge aurores boreals a l'Àrtic: Desembarcament a Longyearbyen.

Retorn a Longyearbyen i fi del nostre viatge aurores boreals a l'Àrtic. El desembarcament està previst a primera hora del matí.

 

 

Calendari de sortides Viatge aurores boreals a l'Àrtic 2016:

 

Codi

Inici

Fi

Nits/Dies

Preu

NOO23 09/09/16 16/09/16 07/08 COMPLET
NOO24 16/09/16 23/09/16 07/08 2.050 €

NOO25

23/09/16

30/09/16

07/08

COMPLET

NOO26

30/09/16

07/10/16

07/08

2.050 €

NOO27 07/10/16 14/10/16 07/08 2.050 €
NOO28 14/10/16 21/10/16 07/08 COMPLET

 

Durant les sortides N0023 i N0024 es navegarà la costa oest, però dificilment es veuran aurores boreals.

 

Preus en euros, per persona, compartint cabina doble i subjectes a disponibilitat en el moment de formalitzar la reserva.

 

El suplement per cabina individual es del 70% sobre el preu dalt indicat.

 

 

Serveis inclosos en el preu del Viatge aurores boreals a l'Àrtic:

Allotjament en la categoria de cabina seleccionada.

Tots els menjars a bord (esmorzar, dinar, sopar i begudes no alcohòliques).

Tots els desembarcaments, els zodiacs cruise, les xerrades i qualsevol altra activitat que s'organitzi a bord.

Totes les taxes i pagaments en ports durant el programa.

Documentació del viatge: Manual d'expedició en anglès, blog del viatge en anglès.

 

Serveis no inclosos en el preu del Viatge aurores boreals a l'Àrtic:

Vols internacionals i domèstics.

Assegurança de viatge (obligatòria).

Assegurança d'anul·lació.

Trasllats aeroport-hotel-port i viceversa.

Allotjament abans i després de l'expedició.

Despeses de passaport o visat.

Taxes governamentals d'arribada o sortida del país.

Menjars fora del vaixell.

Activitats opcionals propostes: càmping, caiac, submarinisme, busseig, etc.

Suplements per excés d'equipatge.

Despeses personals com a bugaderia, e-mail, telèfon, bar, etc.

Propines.

Suplement per increment del preu del carburant per persona, quantia a determinar per la companyia segons la fluctuació del barril de petroli.

Qualsevol altre servei o concepte no indicat en l'apartat “serveis inclosos en el preu del Viatge aurores boreals a l'Àrtic”.

Aquest itinerari pot variar en funció de les condicions climàtiques i del mar, en base del criteri del Capità i del Cap d'Expedició. La flexibilitat és la clau de l'èxit de les expedicions polars.

La fauna salvatge i els fenòmens climàtics no estàn garantits.

Destinacions relacionades

Galeries relacionades

Durada:

8 dies/7 nits

Llengua oficial del viatge:

Anglčs

Nombre de persones:

Mínim 10, màxim 20 persones.

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí