Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Spitsbergen (Svalbard) amb veler: costa nordTundra Viatges

Viatge en veler a Spitsbergen, de 12 dies de durada i amb guia en anglès. Amb inici i fi a Longyearbyen, i a bord del Noorderlicht es navegarà la costa nord i oest de la illa de Spitsbergen, la major de l´arxipèlag àrtic Svalbard.

Viatge a Spitsbergen (Svalbard) amb veler: costa nord

Dia 1 Viatge en veler a Spitsbergen: Embarcament a Longyearbyen.

El viatge en veler a Spitsbergen costa nord es realitza a bord del Noorderlicht i té l'embarcament previst a primera hora de la tarda a Longyearbyen.

 

El Noorderlicht és un veler que compta amb una capacitat màxima de 20 persones. L'allotjament està previst en cabines dobles amb bany compartit.

 

Aquest viatge en veler està especialment recomanat als amants de la navegació, doncs durant el viatge tindran oportunitat de col·laborar en totes les tasques i ajudar així a la tripulació.

 

Dies 2 a 11 Viatge en veler a Spitsbergen: costa nord i oest de Spitsbergen.

Durant els propers dies intentarem circunnavegar l'illa de Spitsbergen. Alguns dels llocs habitualment visitats durant el viatge en veler a Spitsbergen costa nord són els següents:

 

Longyearbyen, a la illa de Spitsbergen, el centre administratiu de les illes Svalbard. Antiga ciutat minera situada a l'illa més gran de l'arxipèlag. Abans d'embarcar tindreu l'oportunitat de visitar el museu, que conté una col·lecció interessant sobre la història de les illes, la indústria d'explotació minera i sobre les exploracions polars. L'església parroquial i el museu Polar mereixen una visita. Aquí han estat identificades més de 100 espècies de plantes. Benvinguts a l'Àrtic! El nostre viatge al voltant de Spitsbergen ha començat.

 

Krossfjorden, on amb les nostres zodiac realitzarem un emocionant recorregut al llarg del front de la glacera 14 de Juliol. En els pendents (sorprenentment fèrtils) a tocar de la glacera, brollen gran quantitat de flors de tots colors, i un gran nombre de gavines de tres dits i somorgollaires de Brúnnich nien als penya-segats que envolten la glacera. Sol ser també un bon lloc per poder observar a les oportunistes guineus àrtiques, patrullant la base dels penya-segats a la recerca de jovenets caiguts del niu, així com foques barbudes mentre neden per aquest bell fiord.

 

Ny Ålesund, a l'assentament humà situat més al nord a tot el planeta. Antigament un poble miner – on encara pot ser vist el ferrocarril situat més al nord del món - Ny Ålesund és actualment un centre de recerca científica. A prop s'hi troba una bona zona de cria per a l'oca de galta blanca, l'oca de bec curt, i xatracs àrtics. Els visitants interessats en la història de les exploracions de l'Àrtic, poden apropar-se caminant fins al pal fet servir per ancorar el dirigible Norge per Amundsen i Nobile el 1926, i més tard per Nobile amb el seu dirigible Itàlia el 1928, en llurs vols cap al Pol Nord.

 

Magdalenafjord, un dels llocs més bells de les Spitsbergen, amb diversos impressionants fronts de glacera.

 

Smeerenburg, l'assentament balener més important durant el segle XVII a les illes Svalbard, i Ytre Norskøja, on trobarem nombroses tombes de baleners que aquí van deixar la seva vida durant l'època de la caça de balenes.

 

Danskøya, on podrem veure les històriques restes de l'expedició duta a terme durant el segle XIX per l'explorador suec S. a. Andrée, que va intentar aconseguir al Pol Nord amb globus.

 

Andøya, on nien nombrosos èiders comuns i oques de bec curt. A vegades pot ser observat el rar èider real.

 

Liefdefjord, on esperem poder navegar els 5 quilòmetres de l'impressionant frontal de la glacera Mònaco. Les aigües del frontal de la glacera són el lloc predilecte d'alimentació per a milers de gavines tridàctiles i en els nostres viatges anteriors hi vam poder observar óssos polars, amb meravelloses oportunitats per poder fotografiar-los.

 

Raudfjord, a la costa nord de Spitsbergen, un preciós fiord dominat per espectaculars glaceres, on hi viuen foques barbudes. Els penya-segats i la vora del fiord tambien emparen a abundants colònies d'aus marines al mig d'una sorprenent vegetació, esquitxada de bigarrats brots de flors.

 

Sorgfjord, on podrem trobar un altre grup de morses, a prop de les restes baleneres del s. XVII. Farem un tomb i tindrem oportunitat de trobar-nos amb grups de frarets.

 

Prins Karls Forland.

Desembarquem al fiord Prins Karls Forland a prop de Fuglehuken, on probablement l'explorador Barentsz va trepitjar Spitsbergen per primera vegada. Els ocells marins nien als penya-segats i al llarg de la costa veiem foques comunes, l'única població a Spitsbergen. També observarem les restes de l'era de la cacera de l'ós polar, trampes i armes. En l'altre costat de Forlandsundet, a Sarstangen, veurem morses. Si el temps no acompanya, l'alternativa és navegar cap al fiord St. Johns o fins i tot l'entrada del fiord d'Is i desembarcar a Alkhornet. Aus marines nien als penya-segats i les guineus àrtiques hi busquen ous o pollets caiguts dels nius, mentre que els rens de Spitsbergen pasturen en la vegetació relativament luxuriosa. Malgrat que el ren pot no semblar estorbat per la presència dels humans, tendeixen a estressar-se. Els animals sobreviuen al dur hivern, quan les temperatures baixen i l'aliment escasseja, i això els obliga a estalviar tota l'energia possible, per la qual cosa no es mouen si no és absolutament necessari. A la tarda navegarem cap al bonic Borebukta, seguint el front de la glacera abans de continuar el nostre camí de retorn cap a Longyearbyen.

 

Barentsburg, estació minera russa que encara avui segueix activa i on trobarem una oficina de correus, una tenda de souvenirs, un polideportiu i moltes altres instal·lacions en decadència.

 

Dia 12 Viatge en veler a Spitsbergen: Desembarcament a Longyearbyen.

Retorn a Longyearbyen i fi del nostre viatge en veler a Spitsbergen costa nord. El desembarcament està previst a primera hora del matí.

 

 

Calendari de sortides Viatge en veler a Spitsbergen costa nord 2016:


Codi

Inici

Fi

Nits/Dies

Preu

NOO16
08/06/16 19/06/16
11/12 COMPLET

NOO17

19/06/16

30/06/16

11/12

COMPLET

NOO18

30/06/16

11/07/16

11/12

3.600 €

 

Preus en euros, per persona, compartint cabina doble i subjectes a disponibilitat en el moment de formalitzar la reserva.

 

 

Serveis inclosos en el preu del Viatge en veler a Spitsbergen costa nord:

Allotjament en la categoria de cabina seleccionada.

Tots els menjars a bord (esmorzar, dinar, sopar i begudes no alcohòliques).

Tots els desembarcaments, els zodiacs cruise, les xerrades i qualsevol altra activitat que s'organitzi a bord.

Totes les taxes i pagaments en ports durant el programa.

Documentació del viatge: Manual d'expedició en anglès, blog del viatge en anglès.

Motxilla de The North Face, obsequi de Tundra Viatges.

 

Serveis no inclosos en el preu del Viatge en veler a Spitsbergen costa nord:

Vols internacionals i domèstics.

Assegurança de viatge (obligatòria).

Assegurança d'anul·lació.

Trasllats aeroport-hotel-port i viceversa.

Allotjament abans i després de l'expedició.

Despeses de passaport o visat.

Taxes governamentals d'arribada o sortida del país.

Menjars fora del vaixell.

Activitats opcionals propostes: càmping, caiac, submarinisme, busseig, etc.

Suplements per excés d'equipatge.

Despeses personals com a bugaderia, e-mail, telèfon, bar, etc.

Propines.

Suplement per increment del preu del carburant per persona, quantia a determinar per la companyia segons la fluctuació del barril de petroli.

Qualsevol altre servei o concepte no indicat en l'apartat “serveis inclosos en el preu del Viatge en veler a Spitsbergen costa nord”.

Aquest itinerari pot variar en funció de les condicions climàtiques i del mar, en base del criteri del Capità i del Cap d'Expedició. La flexibilitat és la clau de l'èxit de les expedicions polars.

Cal tenir en compte també que la fauna salvatge és totalment imprevisible.

Durada:

12 dies, 11 nits

Llengua oficial del viatge:

Anglès i espanyol

Nombre de persones:

Mínim 10, màxim 33 persones.

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí