Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge Patagònia amb cotxe: Ruta 40Tundra Viatges

Viatge a Patagona en cotxe, de 13 dies. Amb inici a Península Valdés i fi a El Calafate, inclou Badia Bustamente, els principals atractius a visitar de la Ruta 40 i El Chalten.

Viatge Patagònia amb cotxe: Ruta 40

Dia 1 Viatge Patagònia amb cotxe: Península Valdés.

En arribar a l'aeroport, recullin el cotxe de lloguer i marxin cap a Península Valdés, un dels millors llocs del món per a l'observació de balenes i orques. Allotjament a una de les estancias de Península Valdés, prop de la qual tindran ocasió d'observar una colònia d'elefants marins i llops marins. Allotjament a Península Valdés.

 

Dia 2 Viatge Patagònia amb cotxe: Península Valdés.

Disposaran del dia lliure per visitar Península Valdés al seu aire. En funció del moment de l'any en què viatgin, les nostres recomanacions variaran entre reservar una excursió per a l'observació de la balena franca austral a les aigües de Península Valdés i entre reservar una excursió per a l'observació d'orques també a les platges de Península Valdés. Allotjament a Península Valdés.

 

Dia 3 Viatge Patagònia amb cotxe: Badia Bustamante.

Avui, el seu Viatge Patagònia amb cotxe pren rumb sud. En ruta els recomanem visitar el poble de Camarones i la reserva integral de Cap Dues Badies, on tindran oportunitat de contemplar Pingüins de Magallanes, guanacs, choiques i guineus. Finalment arribaran a Badia Bustamante, un poble alguer situat dins el primer Parc Nacional Marítim d'Argentina. Allotjament i sopar a Badia Bustamante.

 

Dia 4 Viatge Patagònia amb cotxe: Badia Bustamante.

Aquest matí tenen prevista una excursió amb vaixell per Badia Bustamante. Excursió durant la qual molt probablement albiraran ànecs vapor, agrons, xatracs, llops marins i també pingüins. Dinar, sopar i allotjament a Badia Bustamante.

 

Dia 5 Viatge Patagònia amb cotxe: Chubut.

Prossegueixi amb el seu Viatge Patagònia amb cotxe cap a la Serralada. En ruta passarà per la gran vall de Sarmiento, on els recomanem visitar el Bosc Petrificat, el Turó dels Colors i la Vall Lunar. Allotjament a la Regió Chubut.

 

Dia 6 Viatge Patagònia amb cotxe: Ruta 40.

El seu Viatge Patagònia amb cotxe avança per la mítica Ruta 40 cap a la regió de Santa Cruz. En ruta els recomanem visitar la localitat dels Antiguos, situada sobre el marge sud del Llac Buenos Aires (el 3r llac més gran de Sud-Amèrica). Els Antiguos és reconeguda per l'excel·lent qualitat dels seus cireres. Allotjament i sopar a la Ruta 40.

 

Dia 7 Viatge Patagònia amb cotxe: Ruta 40.

Avui, els recomanem reservar l'excursió a la Cova de les Mans. Acompanyats en tot moment per la seva expert guia local, tindran oportunitat de conèixer la bellesa del Canó del Riu Pintures, on gaudiran a més d'un trekking d'hora i mitja i de l'art rupestre que dóna nom a la cova. Allotjament i sopar a la Ruta 40.

 

Dia 8 Viatge Patagònia amb cotxe: Llac Posadas.

Avancin mentre gaudeixen de la bellesa del paisatge que els envolta. A mesura que van avançant s'aniran trobant L'Arc, la Cova del Puma, la Llacuna dels colors, el Mirador del Llac Pueyrredón, i si el cel està clar, potser fins i tot puguin contemplar a la llunyania el Nevat de Sant Llorenç. Allotjament i sopar a la Ruta 40.

 

Dia 9 Viatge Patagònia amb cotxe: Llac Posadas - El Chalten.

Prossegueixi amb el seu Viatge Patagònia amb cotxe per la Ruta 40. De camí cap al sud, en ruta passaran per la que probablement sigui la zona més deshabitada i desolada de la Patagònia. Recordin portar benzina, menjar i beguda suficients! Allotjament a El Chaltén.

 

Dia 10 Viatge Patagònia amb cotxe: El Chalten.

Són nombroses les opcions que podem oferir-los a El Chaltén, des d'una cavalcada fins a una excursió en caiac o un divertit trekking sobre les glaceres. No dubti a demanar informació! Allotjament a El Chalten.

 

 Dia 11 Viatge Patagònia amb cotxe: El Chalten - El Calafate.

Disposaran del dia complet per a seguir passant-ho bé a El Chaltén. Quan vostès vulguin, marxin cap a El Calafate, situada als peus del Parc Nacional Les Glaceres. Allotjament a El Calafate.

 

Dia 12 Viatge Patagònia amb cotxe: El Calafate.

Avui tenen prevista una excursió al Parc Nacional Les Glaceres, on tindran ocasió de visitar l'imponent Glacera Perito Moreno des de terra i mar. Situat enmig d'un dens bosc de lengas, el seu imponent frontal és un dels més fotografiats de tota la Patagònia. Allotjament a El Calafate.

 

Dia 13 Viatge Patagònia amb cotxe: El Calafate - Barcelona / Madrid.

Tornin el cotxe de lloguer i embarquin al vol que el portarà de tornada a Barcelona / Madrid. Consultin també les nostres extensions per Patagònia i la resta d'Argentina!

Preus subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

13 dies, 12 nits.

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí