Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatges Patagonia: Especialistes en viatges a la Patagonia.Tundra Viatges

Som especialistes en viatges a Patagònia! Aquí trobaràs algunes de les nostres propostes de viatge a Patagònia Argentina i Xilena. No dubtis a contactar amb nosaltres si vols que et dissenyem el teu viatge a Patagònia a mida!

Viatges a la Patagònia argentina i xilena.

 

Viatges a la PatagòniaViatge a la Patagònia Argentina i Xilena.

Viatge a la Patagònia de 15 dies.

Inclou els atractius més populars de la Patagònia Argentina, com ara El Calafate i Bariloche, i també els més populars de la Patagònia Xilena, com ara el Parc Nacional Torres del Paine i la regió dels llacs.

 

 

 

 

Viatges a la Patagònia

Viatge a la Patagonia Sud amb canals patagònics.

Viatge a la Patagònia de 12 dies.

Inclou els atractius més populars de la Patagònia Sud, des del Parc Nacional Los Glaciares a Argentina fins al Parc Nacional Torres del Paine a Xile, inclòs el creuer patagònic des de Punta Arenas fins a Ushuaia.

 

 

 

 

Viajes Patagonia

Viatge a la Patagònia Sud amb autobus.

Viatge a la Patagònia de 9 dies.

Inclou els atractius més populars de la Ptagònia Sud, des de El Calafate i El Chaltén a Argentina fins a Torres del Paine, Puerto Natales i Punta Arenas a Xile. Especialment pensat per a aquells que compten amb un pressupost ajustat, aquest viatge a Patagònia inclou els trasllats amb autobus.

 

 

 

Viatges a la Patagònia

Creuer d'Ushuaia a Punta Arenas.

Viatge a la Patagònia de 9 dies.

Inclou el PN Tierra del Fuego a Ushuaia, així com les colònies de pingüins de Magallanes i Rei a Punta Arenas. Tanmateix, el principal atractiu d'aquest viatge són les glaceres dels canals patagònics, canals que tindran ocasió de navegar a bord d'un creuer de luxe.

 

 

 

 

 

Viatges a la Patagònia argentina.

 

Viatges a la Patagònia

Viatge a la Patagònia Argentina: Ruta 40 amb cotxe.

Viatge a la Patagònia de 13 dies.

Amb inici a Península Valdés i final a El Calafate, inclou els principals atractius a visitar de la Patagònia argentina al llarg de l'emblemàtica Ruta 40.

 

 

 

 

 

Viatges a la Patagònia

Viatge a la Patagonia Argentina: safari fotogràfic a Península Valdés.

Viatge a la Patagònia de 7 dies.

Safari fotogràfic especialment recomanat als amants de l'observació de balenes i la fauna salvatge al seu hàbitat natural. Inclou diferents excursiones per a l'albirament de balenes, en diferents moments del dia.

 

 

 

 

 

Viatges a la Patagonia xilena.

 

Viatges a la PatagòniaViatge a la Patagonia Xilena a fons.

Viatge a la Patagònia de 15 dies.

Inclou els principals atractius de la Patagònia xilena, des de l'Illa de Xiloé fins a Punta Arenas. Està especialment recomanat a aquells que desitgen conèixer a fons la Patagònia xilena i que tenen especial interés pels seus parcs nacionals i llocs declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí