Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge Nordoest ArgentíTundra Viatges

Viatge a Argentina de 10 dies que inclou els principals atractius del nordoest argentí i entre els quals s'inclouen els cellers de Cafayate, l'arquitectura colonial de Cachi i paisatges tant espectaculars com el del Cerro de los siete Colores, la Quebrada i les Salines Grans de Jujuy.

Viatge Nordoest Argentí

Dia 1 Viatge a Argentina Nordoest: Salta – Cafayate.
A la nostra arribada a Salta ens traslladarem fins a Cafayate, mundialment conegut pel seu excel·lent Torrontés, encara que la regió també és propícia per a varietats com Cabernet Sauvignon, Malbec, Syrah i Chardonnay. Aprofitarem la tarda per visitar un dels seus famosos cellers. Allotjament a Cafayate.

Dia 2 Viatge a Argentina Nordoest: Cafayate – Cachi.
Començarem el dia recorrent la Vall del Riu Calchaquí. En ruta tindrem ocasió de conèixer des de petits llogarets que encara avui presenten un estil colonial intacte, com per exemple San Carlos, fins a algun dels paisatges més captivadors del nord-oest argentí, com per exemple els estrets congosts de la Quebrada de las Flechas. Finalment arribarem a Cachi, les blanques edificacions del qual, cases de tova i carrers empedrats constitueixen la mostra perfecta de l'estil colonial. Allotjament an Cachi.

Dia 3 Viatge a Argentina Nordoest: Cachi – Salta.
El nostre viatge a Argentina ens porta de tornada a Salta, però aquesta vegada ho farem escortats per centenars de cactus, indicant la proximitat del Parc Nacional Los Cardones. Guanacs, guineus, pumes, chinchillones, pericotes andins i quirquinchos chicos, s'ensenyoreixen del desolat territori gaudint de la llibertat i la supervivència de l'espècie al resguard del seu hàbitat. Deixarem enrere el Valle Encantado i iniciarem un meravellós descens per la Cuesta del Obispo, a través d'un vast paisatge, la Vall de Lerma, fins a arribar a la ciutat de Salta. Allotjament a Salta.

Dia 4 Viatge a Argentina Nordoest: Salta.
Dedicarem el matí a visitar la ciutat de Salta, que alberga veritables joies de l'arquitectura colonial, com per exemple el Cabildo, la Catedral, l'Església San Francisco, l'Església i Convent de San Bernardo amb el monestir de clausura de les Carmelites. Disposarem de la tarda lliure per passejar al nostre aire. Allotjament a Salta.

Dia 5 Viatge a Argentina Nordoest: Salta – San Antonio – Salines Grans – Purmamarca.
Sortirem d'hora per recórrer el mateix camí que el “Tren dels Núvols” per la Quebrada del Toro fins a San Antonio de los Cobres, important poblat del Circuit Andí que persisteix en l'extrem nord-oest de la província de Salta, a una altitud de gairebé 4.000 msnm, posicionant-se com el centre urbà més elevat de tot el país. En ruta visitarem Santa Rosa de Tastil, la Puna fins a les Salines Grans de Jujuy, la Costa de Lipán i finalment Purmamarca, situat al peu del policromàtic Cerro de los Siete colores. Allotjament a Purmamarca.

Dia 6 Viatge a Argentina Nordoest: Purmamarca – Humahuaca – Iruya.
Seguirem amb el nostre viatge a Argentina rumb nord, deixant enrere petits pobles que enllacen històries i tradicions de les seves arrels ancestrals, conservant les seves creences religioses, ritus, festes, art, música i tècniques agrícoles. Aquesta regió és coneguda com la Quebrada i tal és la seva bellesa i importància que va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 2003. Allotjament a Iruya.

Dia 7 Viatge a Argentina Nordoest: Iruya – La Quiaca – Yavi – Tilcara.
Avui ens traslladarem fins a la ciutat fronterera de la Quiaca, des d'on podrem creuar a peu a la veïna Villazón, situada a Bolívia. Després de visitar el mercat local, on a més de fruites i verdures de la zona es venen fulles de coca en estat natural, continuarem fins al petit poble de Yavi, visitant en ruta el Cordón de los Siete Hermanos. Finalment arribarem a la Laguna Colorada, entre els principals atractius de la qual s'inclouen uns petròglifs que representen figures humanes, flames, espirals, etc. Allotjament a Tilcara.

Dia 8 Viatge a Argentina Nordoest: Tilcara – El Bordo de las Lanzas.
Tilcara està considerada la Capital Arqueològica de Jujuy. Aquí podem visitar el Museu de l'Institut Interdisciplinari de Tilcara, considerat un dels més importants de l'especialitat, i el Pucará o fortalesa edificada pels primitius habitants de la Quebrada de Humahuaca i restaurada el 1951. A mitjan matí ens traslladarem al Bordo de las Lanzas, una típica finca saltenya on tenim previst allotjar-nos aquesta nit. Allotjament a El Bordo de las Lanzas.

Dia 9 Viatge a Argentina Nordoest: El Brodo de les Llances.
Disposarem del dia lliure per gaudir del lloc i de les activitats que ofereixen a l'estada. Allotjament a El Bordo de las Lanzas.

Dia 10 Viatge a Argentina Nordoest: El Brodo de les Llances – Salta – Buenos Aires.
El nostre viatge a Argentina ha arribat a la seva fi. Després d'esmorzar ens traslladarem a l'aeroport per embarcar en el vol amb destinació a Buenos Aires, on embarcarem en el nostre vol amb destinació Barcelona o Madrid. Nit en vol. Fi del viatge a Argentina i dels nostres serveis.

Les persones amb problemes cardiovasculars i/o respiratoris han de consultar al seu metge ja que s'ascendeix a més de 4.000 m.s.n.m.

Preus subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva del viatge.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Destinacions relacionades

Durada:

10 dies, 9 nits

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí