Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge Patagonia XilenaTundra Viatges

Viatge a la Patagònia de 16 dies que inclou els principals atractius de la Patagònia Xilena des de la Regió dels Llacs fins a la Regió de Magallanes: Parcs Nacionals Vicente Pérez Rosers i Alerce Andino, Illa Gran de Chiloé, la Glacera San Rafael, el Parc Nacional Torres del Paine i l'observació de balenes geperudes al Parc Marí Francisco Coloane.

Viatge Patagonia Xilena

Dia 1 Viatge Patagònia Xilena: Puerto Montt.

El nostre Viatge Patagònia Xilena comença en Puerto Montt, capital de la Regió dels Llacs. A la nostra arribada ens traslladarem fins a l'hotel. Disposarem de la resta de la tarda lliure per passejar al nostre aire. Allotjament a Puerto Montt.

 

Dia 2 Viatge Patagònia Xilena: Puerto Montt.

Entre les nostres visites d'avui es troben els llacs Llanquihue i Todos Los Santos, a més del Parc Nacional Vicente Pérez Rosales, emmarcat pel majestuós volcà Osorno i el riu Petrohué, d'espectacular color turquesa. Aquí tindrem ocasió de gaudir dels Salts del Riu Petrohué (entrada no inclosa), punt en què el riu bota entre masses de lava cristal·litzada. Allotjament a Puerto Montt.

 

Dia 3 Viatge Patagònia Xilena: Puerto Montt.

De nou ens recolliran a primera hora del matí, però aquesta vegada per visitar el Parc Nacional Alerce Andino, situat en el si i estuari del Reloncaví, al sud del llac Chapó. Aquí trobarem un dels paisatges més captivadors del nostre viatge a la Patagònia xilena, dominat per frondosos boscos de Mañío, Coigüe, Lenga, Canelo, Tepa i el Bosc Natiu de Làrix. Abundant fauna salvatge habita el parc, com per exemple el Puma i el Còndor. Allotjament a Puerto Montt.

 

Dia 4 Viatge Patagònia Xilena: Creuer Chiloé i Glacera San Rafael.

A primera hora de la tarda ens traslladarem al port de Puerto Montt, on tenim previst embarcar en un petit creuer que ens permetrà conèixer els arxipèlags, canals, golfs, fiords i glaceres més espectaculars de la regió. Allotjament a bord.

 

Dia 5 Viatge Patagònia Xilena: Creuer Chiloé i Glacera San Rafael.

Avançarem pels canals Moraleda i Ferronave fins a arribar al petit llogaret de pescadors de Puerto Aguirre, que compta amb poc més de 1.800 habitants i es troba situat al cor de l'arxipèlag De las Guaitecas de los indios Chonos. Allotjament a bord.

 

Dia 6 Viatge Patagònia Xilena: Creuer Chiloé i Glacera San Rafael.

Després de navegar la rada San Rafael i el Canal Témpanos, finalment arribarem a la Llacuna San Rafael, des d'on tindrem ocasió d'aproximar-nos a la Glacera San Rafael. Sens dubte avui viurem un dels moments més esperats del nostre viatge a la Patagònia xilena. Allotjament a bord.

 

Dia 7 Viatge Patagònia Xilena: Creuer Chiloé i Glacera San Rafael.

Solcarem les aigües del Fiord de Quitralco, antic jaç d'una glacera emmarcada per alts cingles de vegetació única i exuberant. Aquí tindrem ocasió de gaudir de banys termals i de vapor, de caminades per la selva austral, de la pesca esportiva, de passejades panoràmiques amb iot i de la gastronomia patagònica. Allotjament a bord.

 

Dia 8 Viatge Patagònia Xilena: Creuer Chiloé i Glacera San Rafael.

Avançarem a través del fiord de Corcovado, on habitualment és possible veure balenes blaves. Finalment arribarem a l'arxipèlag de Chiloé, format per 33 illes, totes elles habitades i conreades pels chilotes. Visitarem Castro, entre els principals atractius del qual es troben les seves cases d'estil palafit i cridaners colors, la seva església de fusta i també gran colorit, i el seu mercat artesanal. Allotjament a bord.

 

Dia 9 Viatge Patagònia Xilena: Torres del Paine.

Finalment arribarem a Puerto Montt, on desembarcarem i ens traslladarem fins a l'aeroport per embarcar en el vol que ens portarà fins a Punta Arenas, capital de la Regió de Magallanes. A la nostra arribada a Punta Arenas ens traslladarem fins al Parc Nacional Torres del Paine, sens dubte una visita obligada durant tot viatge a Patagònia. Allotjament a Torres del Paine.

 

Dia 10 Viatge Patagònia Xilena: Torres del Paine.

Dedicarem el dia a conèixer els principals atractius del Parc Nacional Torres del Paine, entre els quals s'inclouen los Cuernos del Paine, els llacs Pehoé i Nordenskjold, la Glacera Grey, el Salto Grande i les llacunes Amarga i Sarmiento. Allotjament a Torres del Paine.

 

Dia 11 Viatge Patagònia Xilena: Torres del Paine.

Avui tenim previst explorar a peu un dels sectors del parc. El paisatge està dominat per l'omnipresent Massís del Paine, un magnífic conjunt d'escarpats cims, formats de granit i roca sedimentària. El mosaic que dibuixen les seves muntanyes, glaceres, aiguamolls, estepes i boscos no deixarà de meravellar-nos. Allotjament a Torres del Paine.

 

Dia 12 Viatge Patagònia Xilena: Punta Arenas.

L'última de les nostres excursions al Parc Nacional Torres del Paine es desenvoluparà per les aigües del cabalós Riu Serrano i el Fiord Última Esperança, des d'on accedirem fins al Parc Nacional Bernardo O'Higgins. Aquí tindrem ocasió de gaudir d'un passeig fins a les glaceres Balmaceda i Serrano. Allotjament a Punta Arenas.

 

Dia 13 Viatge Patagònia Xilena: Observació de balenes.

A primera hora del dia embarcarem en una petita embarcació amb capacitat per 16 persones i posarem rumb cap a un dels millors llocs per a l'observació de balenes a Xile, el Parc Marí Francisco Coloane. En ruta tindrem ocasió de visitar el Fort Bulnes, la Muntanya Tarn, el Faro San Isidro i el Cap Froward. Amb una mica de sort, els primers albiraments tindran lloc durant la tarda d'avui. Allotjament.

 

Dia 14 Viatge Patagònia Xilena: Observació de balenes.

En companyia del nostre expert guia biòleg, dedicarem el dia d'avui a l'observació de balenes geperudes. A més, habitualment és possible veure també altres espècies d'animals com a pingüins de Magallanes, el petrel gegant antàrtic, l'albatros de cella negra i el skua o salteador chileno. En terra és també possible veure el tiuque o chimango caracará, el carancho o traro i el còndor, entre altres espècies. Allotjament.

 

Dia 15 Viatge Patagònia Xilena: Punta Arenas.

Després de dos intensos dies observant balenes geperudes, solcarem de nou les aigües de l'Estret de Magallanes de camí cap a Punta Arenas. A la nostra arribada, trasllat fins a l'hotel. Disposarem de la resta de la tarda lliure per descansar i passejar per Punta Arenas al nostre aire. Allotjament a Punta Arenas.

 

Dia 16 Viatge Patagònia Xilena: Punta Arenas.

El nostre viatge per la Patagònia xilena ha arribat a la seva fi. No dubti a consultar el calendari de sortides dels nostres viatges a l'Antàrtida! Fi del viatge i dels nostres serveis.

Preus subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Galeries relacionades

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí