Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge Patag˛nia Argentina i XilenaTundra Viatges

Viatge a Patag˛nia de 14 dies que inclou alguns dels atractius mÚs populars de la Patag˛nia Argentina (El Calafate i Bariloche) i de la Patagonia Xilena (Torres del Paine i la regiˇ dels llacs).

Viatge Patag˛nia Argentina i Xilena

Dia 1 Viatge Patagònia Argentina i Xilena: El Calafate.

Benvinguts a Patagònia! En arribar a l' aeroport de El Calafate els rebrem i traslladarem fins al seu hotel. El seu Viatge Patagònia Argentina i Xilena ha començat. Allotjament a El Calafate.

 

Dia 2 Viatge Patagònia Argentina i Xilena: El Calafate.

A primera hora del matí els recollirem al seu hotel per traslladar-los fins al Parc Nacional Les Glaceres, icona indiscutible del qual és la glacera Perito Moreno. Acompanyats per la seva guia gaudiran d'un divertit passeig per la glacera. Inclou box lunch. Allotjament a El Calafate.

 

Dia 3 Viatge Patagònia Argentina i Xilena: El Calafate.

Sortirem de nou a primera hora del matí cap al llac Argentí, on tindran ocasió de contemplar la imponent bellesa de les seves glaceres des de la comoditat de la nostra embarcació. Prosseguirem fins l'Estada Cristina, des d'on gaudirem d'un passeig amb 4x4 que ens permetrà contemplar fantàstiques panoràmiques de la serralada dels Andes i el Camp de Gel Patagònic Sud. Inclou dinar. Allotjament a El Calafate.

 

Dia 4 Viatge Patagònia Argentina i Xilena: Torres del Paine.

Després de dos intensos dies a la Patagònia Argentina creuarem la frontera amb 4x4 i començarem les nostres visites per la Patagònia Xilena. En ruta coneixerem el sector oriental del Parc Nacional Torres del Paine, com ara les llacunes Amarga i Blava. Inclou dinar i sopar. Allotjament a Torres del Paine.

 

Dia 5 Viatge Patagònia Argentina i Xilena: Torres del Paine.

Acompanyats pel nostre guia aprofitarem el matí per visitar el Salto Grande i el Mirador Cuernos, des d'on podrem gaudir d'unes magnífiques vistes sobre el Paine Gran, els Cuernos, la Vall del Francès i el Llac Nordenskjold. A la tarda visitarem el llac Grey, on podrem contemplar el frontal de la glacera des de la seguretat de la nostra embarcació. Inclou dinar i sopar. Allotjament a Torres del Paine.

 

Dia 6 Viatge Patagònia Argentina i Xilena: Torres del Paine.

Avui tenim prevista una divertida excursió amb zodiac que ens portarà pel Riu Serrano i el Fiord Última Esperança fins al Parc Nacional Bernardo O'Higgins, on gaudirem d'un passeig fins les glaceres Balmaceda i Serrano. Inclou dinar i sopar. Allotjament a Torres del Paine.

 

Dia 7 Viatge Patagònia Argentina i Xilena: Punta Arenas.

Prosseguirem amb el nostre viatge per la Patagònia Xilena. En ruta cap a Punta Arenas tindrem ocasió de visitar la Cova del Milodón, declarat Monument Històric Nacional. A primera hora de la tarda sortirem cap a Illa Magdalena, on habita una de les majors colònies de pingüí de Magallanes de Terra del Foc. Inclou box lunch. Allotjament a Punta Arenas.

 

Dia 8 Viatge Patagònia Argentina i Xilena: Puerto Montt.

I de Punta Arenas fins a la Regió dels Llacs! Els traslladarem a l'aeroport per embarcar al vol que els portarà fins a Puerto Montt, porta nord de la Patagònia Xilena. En arribar, de nou els rebrem i els traslladarem fins al seu hotel. Allotjament a Puerto Montt / Puerto Varas.

 

Dia 9 Viatge Patagònia Argentina i Xilena: Puerto Montt.

Començarem el dia visitant les ciutats de Puerto Montt i Puerto Varas, des d'on continuarem cap al Parc Nacional Vicente Pérez Rosales, entre els principals atractius del qual es troben el llac Tots Sants i els Salts del Riu Petrohué. Dinar inclòs. Allotjament a Puerto Montt / Puerto Varas.

 

Dia 10 Viatge Patagònia Argentina i Xilena: Puerto Mont.

Les recollirem de nou a primera hora del matí, però aquesta vegada per dirigir-nos cap al Parc Nacional Alerce Andino, on descobrirem un món de llacunes cristal·lines, salts d'aigua i antics mañíos, làrixs mil·lenaris de 40 metres d'alçada, cohiues, tineos, canelos i molt més. Allotjament a Puerto Montt / Puerto Varas.

 

Dia 11 Viatge Patagònia Argentina i Xilena: Bariloche.

I de la Patagònia Xilena a la Patagònia Argentina, de nou! A primera hora del matí deixarem enrere Puerto Mont i Puerto Varas. Després de creuar alguns dels llacs més populars de la regió i alternar diferents trasllats amb vaixell i autobús, finalment arribarem a San Carlos de Bariloche. Allotjament a Bariloche.

 

Dia 12 Viatge Patagònia Argentina i Xilena: Bariloche.

Disposarem del dia lliure per gaudir de Bariloche. Aquí és possible passejar a cavall o amb bicicleta, pescar, fer llargues caminades, descendir rius, bussejar i, fins i tot, practicar canopy. Allotjament a Bariloche.

 

Dia 13 Viatge Patagònia Argentina i Xilena: Buenos Aires.

Els traslladarem a l'aeroport per embarcar al vol que els portarà fins a Buenos Aires. En arribar, de nou els traslladarem fins al seu hotel i a continuació i acompanyats del seu guia visitaran els principals barris de la capital argentina, com ara La Boca, San Telmo o Recoleta. A última hora de la tarda els trasllarem de nou a San Telmo, però aquesta vegada per gaudir d'un deliciós sopar i un fantàstic espectacle de tango a El Viejo Almacén. Allotjament a Buenos Aires.

 

Dia 14 Viatge Patagònia Argentina i Xilena: Aeroport.

El seu Viatge Patagònia Argentina i Xilena ha arribat a la seva fi. Els traslladarem a l'aeroport per embarcar al vol que els portarà de tornada a casa. Fi dels nostres serveis.

 

 

Preus Viatge Patagònia Argentina i Xilena 2015 - 2016:

 

Hotels Turista

Hotels Primera

3.950 euros

4.370 euros

 

Preus per persona i subjectes a disponibilitat al moment de confirmar la reserva.

 

 

Serveis inclosos al preu del Viatge Patagònia Argentina i Xilena:

Allotjament en habitació doble als hotels indicats o similars.

Esmorzar cada dia.

Dinars i sopars durant l'estada a Torres de Paine.

Trasllat aeroport - hotel - aeroport , tal com s'indica a l'itinerari.

Totes les visites i excursions, tal com s'indica a l'itinerari.

Assegurança de viatge i anul·lació.

Documentació del viatge.

Assistència telefònica 24 hores durant el vostre Viatge Patagònia Argentina i Xilena.

 

Serveis no inclosos al preu del Viatge Patagònia Argentina i Xilena:

Vols internacionals i domèstics.

Dinars i sopars, excepte els indicats com a inclosos a l'itinerari.

Begudes alcohòliques durant els dinars i sopars inclosos.

Excursions opcionals.

Ampliació de les cobertures de l'assegurança de viatge i anul·lació.

Extres personals i propines.

Qualsevol altre servei o concepte no indicat a l'apartat "serveis inclosos al preu del Viatge Patagònia Argentina i Xilena".

 

 

Allotjament Viatge Patagònia Argentina i Xilena:

 

L'allotjament del Viatge Patagònia Argentina i Xilena està previst als següents hotels o similars:

 

A

Hotels Turista

Hotels Primera

El Calafate

Sierra Nevada

Mirador del Lago

Torres del Paine

Las Torres

Las Torres

Punta Arenas

Los Navegantes

Cabo de Hornos

Puerto Varas Colonos del Sur
Cabañas del Lago

Bariloche

Los Pioneros

Nido del Condor

Buenos Aires

Two Hotel

NH Lancaster

Preus subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

14 dies, 13 nits

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ