Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a ArgentinaTundra Viatges

Viatge a Argentina de 17 dies que inclou els principals atractius d´Argentina: les Cataractes d´Iguazú, Península Valdés, el Parc Nacional Terra del Foc a Ushuaia, el Parc Nacional Les Glaceres a El Calafate, i Bariloche.

Viatge a Argentina

Dia 1 Viatge a Argentina: Iguaçú.

¡Benvinguts a Iguaçú! El vostre viatge a Argentina ha començat. A l'arribada a l'aeroport d'Iguaçú us rebrem i trasllarem fins a l'hotel. Dedicarem la resta de la tarda a visitar les cascades de l'Iguaçú des del costat brasiler. Al Parc Nacional Iguaçú trobarem més de 260 salts d'aigua. Entre ells, el més espectacular és la "Garganta del Diablo", que amb 90 metres de caiguda és fins i tot més alt que les Cascades del Niàgara. Allotjament a Iguaçú.

 

Dia 2 Viatge a Argentina: Iguaçú.

Avui tenim prevista una excursió de dia complet que ens permetrà conèixer les Cascades de l'Iguaçú des del costat argentí. Acompanyats del nostre guia recorrerem els circuits Superior, Inferior i "Garganta del Diablo". Allotjament a Iguaçú.

 

Dia 3 Viatge a Argentina: Iguaçú - Península Valdés.

Després d'esmorzar ens desplaçarem fins a l'aeroport per volar fins a Trelew, des d'on ens traslladarem fins al nostre hotel a Península Valdés, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1999 gràcies a les seves excepcionals característiques biològiques i geogràfiques. Allotjament a Península Valdés.

 

Dia 4 Viatge a Argentina: Península Valdés.

Avui viurem un dels moments més intensos del nostre Viatge a Argentina. Després de visitar el Centre d'Interpretació Carlos Ameghino, l'Illa dels Ocells i la colònia de llops marins a Punta Piràmides, sortirem amb vaixell a la recerca de la balena franca austral. Després de l'excursió, seguirem el nostre viatge per Península Valdés, on també és possible veure elefants marins, pingüins de Magallanes i llops marins. Allotjament a Península Valdés.

 

Dia 5 Viatge a Argentina: Península Valdés.

De nou ens recolliran ben d'hora al nostre hotel, però aquest cop per visitar Punta Tombo, residència habitual del pingüí de Magallanes. Acompanyats en tot moment pel nostre guia especialista, aquí tindrem oportunitat de contemplar centenars de parelles de pingüins amb cria. El nostre guia, a més, ens anirà aportant informació sobre el seu comportament i costums. Allotjament a Península Valdés.

 

Dia 6 Viatge a Argentina: Península Valdés - Ushuaia.

La següent parada del nostre Viatge a Argentina és Terra del Foc. Ens traslladarem a l'aeroport per embarcar al vol cap a Ushuaia. A la nostra arribada a Ushuaia, assistència i trasllat a l'hotel. Allotjament a Ushuaia.

 

Dia 7 Viatge a Argentina: Ushuaia.

Avui tenim prevista una visita guiada de mig dia pel Parc Nacional Terra del Foc, un dels parcs més bonics que visitarem durant el nostre Viatge a Argentina. A bord del Ferrocarril Austral Fueguino vorejarem el riu Pipo, a través de densos boscos de cohiues i lengas. A la tarda recomanem reservar la navegació del Canal del Beagle o visitar Ushuaia al seu aire. Allotjament a Ushuaia.

 

Dia 8 Viatge a Argentina: Ushuaia.

Ens recolliran a primera hora del matí per traslladarnos cap als llacs Fagnano i Escondido a través de valls coberts per turbals. Creuarem la Serralada dels Andes pel Pas Garibaldi, a 450 metres per sobre del nivell del mar. A la nostra arribada al Llac Fagnano podrem donar una agradable passejada mentre el nostre guia ens prepara el típic rostit de xai fueguino. Allotjament a Ushuaia.

 

Dia 9 Viatge a Argentina: Ushuaia - El Calafate.

Després de l'esmorzar disposarem de temps per visitar el Museu de la Fi del Món, el Museu Marítim i Presidi d'Ushuaia, l'Antiga Casa de Govern i el Museu Yámana. Més tard ens traslladarem a l'aeroport per embarcar al vol amb destinació a El Calafate. A la nostra arribada, trasllat a l'hotel i allotjament a El Calafate.

 

Dia 10 Viatge a Argentina: El Calafate.

Després de l'esmorzar el guia ens recollirà i conduirà fins al Parc Nacional Les Glaceres, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1981. Aquí podrem contemplar la glacera Perito Moreno, un dels moments més esperats del nostre Viatge a Argentina. La glacera és molt activa, sobretot durant la primavera, moment en què són habituals els despreniments de gel. Box lunch inclòs. Allotjament a El Calafate.

 

Dia 11 Viatge a Argentina: El Calafate.

Després de l'esmorzar i ben d'hora sortirem cap al port de Punta Bandera, des d'on salparem i navegarem les aigües del Llac Argentí, el tercer llac més gran de Sud-Amèrica. Contemplarem la bellesa de la glacera Upsala i passejarem entre els boscos patagònics de la Badia Onelli. Box lunch inclòs. Allotjament a El Calafate.

 

Dia 12 Viatge a Argentina: El Calafate - San Carlos de Bariloche.

Trasllat a l'aeroport per embarcar al vol amb destinació a Bariloche. En arribar, assistència i trasllat a l'hotel. El nostre Viatge a Argentina pren rumb nord. Allotjament a Bariloche.

 

Dia 13 Viatge a Argentina: San Carlos de Bariloche.

De nou sortirem d'excursió de dia complet. Aquest cop creuarem llacs i boscos de lengas i cohiues per endinsar-nos a la Pampa Linda, a la base del Cerro Tronador, a 3554 metres sobre el nivell del mar. Des d'aquí podrem observar les glaceres lliscar per l'esmentat turó. De retorn visitarem la Cascada Els Alerces. Allotjament a Bariloche.

 

Dia 14 Viatge a Argentina: San Carlos de Bariloche.

Avui tenim previst navegar fins Illa Victòria, des d'on seguirem fins els famosos boscos de murtes de Port Quetrihué, declarada àrea intangible i monument natural. Allotjament a Bariloche.

 

Dia 15 Viatge a Argentina: Bariloche - Buenos Aires.

Després d'esmorzar, ens traslladarem a l'aeroport per embarcar al nostre vol cap a Buenos Aires. En arribar, assistència i trasllat a l'hotel. A continuació i acompanyats del nostre guia visitarem els barris més emblemàtics de la ciutat. Allotjament a Buenos Aires.

 

Dia 16 Viatge a Argentina: Buenos Aires.

És l'últim dia del nostre Viatge a Argentina. Disposarem del dia lliure per visitar la ciutat. També és possible reservar una excursió guiada. A última hora de la tarda ens recolliran per portar-nos a un dels llocs més emblemàtics de Buenos Aires: El Viejo Almacén. Sopar & Tango inclosos. Allotjament a Buenos Aires.

 

Dia 17 Viatge a Argentina: Aeroport de Buenos Aires.

Disposarem del dia lliure per continuar visitant Buenos Aires al nostre aire. A última hora de la tarda ens traslladarem de nou a l'aeroport, però aquesta vegada per a embarcar en el vol internacional. El nostre Viatge a Argentina ha arribat la seva fi. Fi dels nostres serveis.

 

 

Preus Viatge a Argentina 2015 - 2016:

 

Hotels Turista

Hotels Estàndard

Hotels Deluxe

2.930 euros

3.310 euros

3.980 euros

 

Preus per persona i subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.

 

 

Serveis inclosos al preu del Viatge a l'Argentina:

Allotjament en habitació doble als hotels indicats o similars, en règim d'allotjament i esmorzar.

Trasllat a l'aeroport - hotel - aeroport, tal com s'indica a l'itinerari.

Totes les visites i excursions, tal com s'indica a l'itinerari.

Assegurança de viatge i anul·lació. Vàlida per a 20 dies de viatge i cobreix fins a 4.500 euros per persona en concepte de despeses d'anul·lació.

Documentació del viatge.

Assistència telefònica 24 hores durant el vostre viatge a l'Argentina.

 

Serveis no inclosos al preu del Viatge a l'Argentina:

Vols internacionals i domèstics.

Dinars i sopars, excepte les indicades com incloses en l'itinerari.

Excursions opcionals.

Ampliació de les cobertures de l'assegurança de viatge i anul·lació.

Extres personals i propines.

Qualsevol altre servei o concepte no indicat en l'apartat "serveis inclosos al preu del Viatge a l'Argentina".

 

 

Allotjament Viatge a l'Argentina:

 

L'allotjament del Viatge a l'Argentina està previst als següents hotels o similars:

 

Lloc

Hotels Turista

Hotels Estàndard

Hotels Deluxe

Buenos Aires

Two Hotel

NH Lancaster

Melia Buenos Aires

Catarates de Iguazú

Jardin de Iguazu

Grand Crucero

Loi Suites Iguazu

Trelew

Tulipanes

Dazzler Puerto Madryn

Territorio

Ushuaia

Hostal del Bosque

Fueguino

Los Cauquenes

El Calafate

Sierra Nevada

Esplendor

Xelena

Bariloche

Los Pioneros

Villa Huinid

Villa Huinid

Preus subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

17 dies, 16 nits

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí