Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatges Argentina: Especialistes en viatges a l'Argentina.Tundra Viatges

Aquí trobareu tots els viatges a Argentina. Viatges a Patagonia, viatges amb guia, viatges sense guia, viatges a mida, viatges privats, viatges al teu aire.

Viatges Argentina: Especialistes en viatges a l'Argentina.

Viatge a Argentina.

Viatge a Argentina de 20 dies, 19 nits (1 en vol). Inclou els principals atractius d´Argentina: les Cataractes d´Iguazú, Península Valdés, el Parc Nacional Terra del Foc a Ushuaia, les glaceres Perito Moreno i Upsala i Onelli a El Calafate, i Bariloche.

 

Viatge a Argentina nordoest.

Viatge a Argentina de 15 dies, 14 nits (1 en vol) que inclou els majors atractius del nord-oest d´Argentina: Salta, Cafayate, Cachi, les Salines Grans de Jujuy, Purmamarca, La Quebrada, Iruya, Quiaca, Tilcara i molt més.

 

Viatge a la Patagonia

Viatge a Argentina de 18 dies, 17 nits (1 en vol). Inclou alguns dels principals atractius de la Patagonia argentina i la Patagonia xilena, com són el Parc Nacional Les Glaceres (Perito Moreno, Upsala i Onelli), el Parc Nacional Torres del Paine, l´Illa de Chiloé i Bariloche.

 

Viatge a la Patagonia argentina.

Viatge a Argentina de 14 dies, 13 nits (1 en vol). Inclou alguns dels principals atractius de la Patagonia argentina: el PN Tierra del Fuego i les pingüineres a Ushuaia, el PN les Glaceres a El Calafete, i San Carlos de Bariloche.

 

Viatge a la Patagonia sud.

Viatge a Argentina de 9 dies i 8 nits. Inclou els principals atractius de la patagonia sud xilena i argentina: els Parcs Nacionals Torres del Paine i Les Glaceres, els glacials Perito Moreno i Grey, i Terra del Foc.

 

Viatge a la Patagonia argentina - Ushuaia.

Viatge a Argentina de 7 nits i 6 dies. Coneixerem Ushuaia, el Parc Nacional Terra del Foc, els Llacs Fagnano i Amagat, l´Estada Harberton i la pingüinera de la Illa Martell o Yécapasela.

 

Viatge a la Patagonia argentina - Península Valdés.

Viatge a Argentina de 5 dies i 4 nits. Coneixerem Península Valdés, un lloc ideal per l´avistament de balenes, orques i dofins; per a l´observació d´elefants i lleons marins, i de pingüins de Magallanes a Punta Tombo. Consulteu les dates en què és possible veure aquests animals.

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí