Tundra Viatges

Cercador de viatges

Creuer Australis d'Ushuaia a Punta Arenas.Tundra Viatges

Viatge a la Patagònia de 8 nits que inclou el creuer d'Ushuaia a Punta Arenas, així com els principals atractius d'Ushuaia i Punta Arenas.

Creuer Australis d'Ushuaia a Punta Arenas.

Dia 1 Creuer Australis d'Ushuaia a Punta Arenas: Ushuaia.

A la seva arribada a Ushuaia els traslladarem fins al seu hotel. Benvinguts a Terra del Foc! Allotjament a Ushuaia.

 

Dia 2 Creuer Australis d'Ushuaia a Punta Arenas: Ushuaia.

Acompanyats del seu guia avui visitaran el Parc Nacional Terra del Foc, 63.000 hectàrees de boscos subantàrtics on conviuen lengas, guindos, ñires, calafates, notros i flors com les orquídies i violetes. Inclou el tren de la Fi del Món. Allotjament a Ushuaia.

 

Dia 3 Creuer Australis d'Ushuaia a Punta Arenas: Ushuaia.

Els recollirem de nou al seu hotel, però aquest cop per a visitar els Llacs Fagnano i Escondido. El guia s'encarregarà de preparar-los un deliciós rostit argentí a la vora del llac, mentre vostès disposaran de temps lliure per a passejar i contemplar la bellesa del paisatge que els envolta. Allotjament a Ushuaia.

 

Dia 4 Creuer Australis d'Ushuaia a Punta Arenas: Creuer.

Disposaran del matí lliure per fer les últimes compres i visites. A continuació adreci's cap al port d'Ushuaia, des d'on salparà seu vaixell a primera hora de la tarda. Navegaran el Canal de Beagle cap al Cap de Hornos. Allotjament a bord.

 

Dia 5 Creuer Australis d'Ushuaia a Punta Arenas: Creuer.

Si les condicions climàtiques ho permeten avui desembarcaran al mític Cap d'Hornos, declarat Reserva de la Biosfera el 2005. A continuació prosseguiran amb el seu viatge fins a Badia Wulaila, on tenen previst gaudir d'una agradable passeijada a través del bosc magallànic. Allotjament a bord.

 

Dia 6 Creuer Australis d'Ushuaia a Punta Arenas: Creuer.

Finalment arribaran al Parc Nacinal Alberto De Agostini, on tindran ocasió de contemplar com les imponents glaceres de la Serralada Darwin es precipiten al mar. Aquí també podran gaudir d'una interessant passejada pel bosc fred humit patagònic fins arribar al frontal de la glacera Àguila. Allotjament a bord.

 

Dia 7 Creuer Australis d'Ushuaia a Punta Arenas: Punta Arenas.

L'última de les seves visites a bord serà a Illa Magdalena, on és possible contemplar una de les majors colònies de pingüins de Magallanes de Terra del Foc. I d'una colònia de pingüins de Magallanes a una altra de pingüins Rei! En arribar a Punta Arenas recullin el cotxe de lloguer i marxin cap a Porvenir. Allotjament a Porvenir.

 

Dia 8 Creuer Australis d'Ushuaia a Punta Arenas: Punta Arenas.

Disposaran del dia complet per a gaudir observant pingüins Rei, una de les espècies més elegants i boniques que hi ha. Allotjament a Punta Arenas.

 

Dia 9 Creuer Australis d'Ushuaia a Punta Arenas: Fi del viatge.

Retornin el cotxe de lloguer amb el dipòsit de combustible ple i en perfecte estat. Si ho desitgen poden enllaçar amb un dels nostres viatges a l'Antàrtida o seguir el seu viatge per Xile.

Preus subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

L'itinerari pot variar en funció de les condicions climàtiques i del criteri del Capità.

Durada:

9 dies, 8 nits

Sortida especial:

També disponible amb guia en català.

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí