Tundra Viatges

Cercador de viatges

Fly & Drive Australia Costa Est: 20 diesTundra Viatges

Viatge a Austrālia de 20 dies i amb cotxe de lloguer. Amb inici a Cairns i fi a Sydney, aquest Fly & Drive inclou els principals atractius de la costa est d'Austrālia: Cape Tribulation & Daintree NP, les Illes Whitsunday, Fraser Island, la costa Sunshine, Brisbane, la costa Gold i la vall Hunter

Fly & Drive Australia Costa Est: 20 dies

Dia 1 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Cairns - Cape Tribulation (139 km).

Benvinguts a Cairns, punt d'inici del vostre Fly & Drive Austràlia Costa Est. A la vostra arribada a l'aeroport recolliu el cotxe de lloguer i preneu rumb nord a través de la Captain Cook Highway. Finalment arribareu a Cape Tribulation, on l'escull de Coral s'uneix amb el bosc tropical. Allotjament a Cape Tribulation o Mossman.

 

Dia 2 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Cape Tribulation - Port Douglas (86 km).

Us recomanem dedicar el matí a explorar al vostre aire Cape Tribulation i el Parc Nacional Daintree, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. A continuació dirigiu-vos cap a Port Douglas, una de les poblacions més emblemàtiques i populars de la costa est d'Austràlia. Allotjament a Port Douglas.

 

Dia 3 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Port Douglas.

Avui teniu prevista una divertida excursió que us permetrà gaudir de la Gran Barrera de Coral, la importància de la qual i bellesa li ha servit per ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Sens dubte, serà una de les grans experiències del vostre viatge a Austràlia.

 

Dia 4 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Port Douglas - Mission Beach (204 km).

Després de diversos dies explorant i descobrint els tresors del nord tropical, el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia pren rumb sud. En ruta tindreu ocasió de passejar per les platges de la costa Cassowary. Allotjament a Mission Beach.

 

Dia 5 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Mission Beach.

Disposareu del dia sencer per gaudir de les platges de Mission Beach, entre les quals s'inclouen la platja sud de Mission Beach, la platja de Wongaling, la platja nord de Mission Beach i Bingil Bay. Allotjament a Mission Beach.

 

Dia 6 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Mission Beach - Townsville (235 km).

Prosseguiu amb el vostre Fly & Drive rumb sud, a través de la costa est d'Austràlia. En ruta tindreu ocasió de conèixer alguns dels pobles més pintorescs de Queensland, com per exemple Ingham, també conegut com "Little Italy". Allotjament a Townsville.

 

Dia 7 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Townsville - Airlie Beach (274 km).

La següent parada del vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia és Airlie Beach, un dels llocs d'estiueig més populars d'Austràlia i principal porta d'entrada al paradís de les Illes Whitsunday. Allotjament a Airlie Beach.

 

Dia 8 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Illes Whitsunday.

Avui tindreu ocasió de conèixer les Illes Whitsunday, de banyar-vos a les seves aigües de color turquesa, de passejar per les seves extenses platges de sorra blanca i fins i tot de descansar a l'ombra d'alguna de les seves nombroses palmeres. Allotjament a Airlie Beach.

 

Dia 9 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Airlie Beach - Rockhampton (500 km)

Prosseguiu amb el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia fins a Rockhampton. En ruta tindreu ocasió de visitar varis dels parcs nacionals més populars d'Austràlia, com per exemple Cape Hillborough. Allotjament a Rockhampton.

 

Dia 10 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Rockhampton - Agnes Waters (275 km).

Després de creuar el Tròpic de Capricorn a Curtis Park, deixeu enrere Rockhampton i seguiu rumb sud a través de la Bruce Highway. La següent parada del vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia és Agnes Waters, prop de la qual trobareu també l'emblemàtica Seventeen Seventy. Allotjament a Agnes Waters.

 

Dia 11 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Agnes Waters - Fraser Island (252 km).

Finalment arribareu a Fraser Island, l'illa de sorra més gran del món i on tindreu ocasió de visitar preciosos penya-segats de colors, passejar per la selva, nedar a llacs d'aigua dolça i observar abundant fauna salvatge, entre la qual s'inclouen diferents espècies de balenes. Allotjament a Fraser Island.

 

Dia 12 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Fraser Island.

Avui teniu previst conèixer una mica més sobre la història natural i cultural de Fraser Island, a més dels seus principals atractius, entre els quals s'inclouen Seventy-Five Mile Beach, Lake McKenzie, Wanggoolba Creek, Eli Creek i Maheno Shipwreck. Allotjament a Fraser Island.

 

Dia 13 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Fraser Island - Noosa (199 km).

Després de dos intensos dies descobrint els tresors que amaga Fraser Island, avui el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia us portarà fins a Noosa, una petita i elegant població situada en la costa Sunshine. Allotjament a Noosa.

 

¬Dia 14 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Noosa - Brisbane (142 km).

La següent parada del vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia és Brisbane, capital de Queensland, la tercera ciutat més poblada d'Austràlia i una de les més boniques. Us recomanem culminar el dia sopant a un dels fantàstics restaurants del Southbank. Allotjament a Brisbane.

 

Dia 15 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Brisbane - Gold Coast (81 km).

Prosseguiu amb el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia us portarà fins a la meca de les destinacions vacacionals a Austràlia, la Gold Coast, llar d'una de les millors platges de surf d'Austràlia: Surfers Paradise. Allotjament a Gold Coast.

 

Dia 16 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Gold Coast.

Disposareu del dia sencer per gaudir de la Gold Coast i les seves fantàstiques platges. Nosaltres us animem a reservar una classe de surf i intentar agafar algunes ones. Allotjament a Gold Coast.

 

Dia 17 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Gold Coast - Byron Bay (92 km).

Avui el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia us portarà fins a un altre bressol de la cultura del surf: Byron Bay, sens dubte un dels millors llocs per passejar i on millor ambient es respira a Austràlia. Allotjament a Byron Bay.

 

Dia 18 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Byron Bay - Port Macquarie (396 km)

Prosseguiu amb el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia rumb sud, a través de la Pacific Coast Touring Route. En ruta tindreu ocasió de contemplar alguns dels paisatges més inspiradors de la costa est d'Austràlia. Finalment arribareu a Port Macquarie, un dels pobles més antics d'Austràlia. Allotjament a Port Maquarie.

 

Dia 19 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Port Macquarie - Hunter Valley (339 km).

Avui el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia us portarà fins al Hunter Valley, una de les regions vinícoles més populars d'Austràlia. Aquí tindreu ocasió de delectar el vostre paladar amb els millors vins i provar altres productes gourmet, com per exemple formatges casolans i deliciosa fruita. Allotjament a Hunter Valley.

 

Dia 20 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Hunter Valley - Sydney (247 km).

Finalment el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia us portarà fins a Sydney, la ciutat amb el port més bonic del món. Retorneu el cotxe de lloguer en perfecte estat i amb el dipòsit de combustible ple. Fi del Fly & Drive Austràlia Costa Est i dels nostres serveis.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

20 dies, 19 nits

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí