Tundra Viatges

Cercador de viatges

Fly & Drive Australia Costa Est: 23 díesTundra Viatges

Viatge a Austrālia de 23 dies i amb cotxe de lloguer. Amb inici a Cairns i fi a Sydney, aquest Fly & Drive et permetrā cončixer detalladament la costa est d'Austrālia, des de Port Douglas al nord tropical fins a Sydney a NSW. Inclou Magnetic Island, les Illes Whitsunday i Fraser Island.

Fly & Drive Australia Costa Est: 23 díes

Dia 1 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Cairns.

Benvinguts a Cairns, principal porta d'entrada al nord tropical d'Austràlia. A la vostra arribada a l'aeroport recolliu el cotxe de lloguer i dirigiu-vos cap al vostre allotjament. El vostre Fly & Drive Austràlia Costa Est  ha començat. Allotjament a Cairns.

 

Dia 2 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Cairns - Port Douglas (67 km).

La primera parada del vostre Fly & Drive Austràlia Costa Est  és Port Douglas, antany un petit poble de pescadors i en l'actualitat una de les poblacions amb major encant del nord tropical d'Austràlia. Allotjament a Port Douglas.

 

Dia 3 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Port Douglas.

Avui teniu prevista una fantàstica excursió que us permetrà gaudir de la Gran Barrera de Coral. Sens dubte, aquesta serà una de les grans experiències que viureu durant el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia.

 

Dia 4 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Port Douglas - Atherton Tablelands (135 km).

La següent parada del vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia és Atherton Tablelands. En ruta tindreu ocasió de meravellar-vos amb el bosc tropical, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Allotjament a Atherton Tablelands.

 

Dia 5 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Atherton Tablelands.

Disposareu del dia sencer per explorar els exuberants Tropical Tablelands de Queensland, el paisatge dels quals està dominat pel frondós bosc tropical, nombroses cascades i fins i tot preciosos llacs situats al cràter d'algun volcà. Allotjament a Atherton Tablelands.

 

Dia 6 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Atherton Tablelands - Townsville (356 km).

Prosseguiu rumb sud amb el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia. En ruta tindreu ocasió de passejar per les platges de Mission Beach i visitar pobles tan pintorescs com Ingham, també conegut com "Little Italy". Allotjament a Townsville.

 

Dia 7 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Magnetic Island.

Avui teniu previst visitar Magnetic Island, única entre les illes de la Gran Barrera de Coral i un excel·lent lloc tant per veure coales en llibertat, com per gaudir d'un fantàstic dia de platja. Allotjament a Townsville.

 

Dia 8 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Townsville - Airlie Beach (274 km).

La següent parada del vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia és Airlie Beach, petit poble de costa que representa a la perfecció l'ambient relaxat que tant agrada als australians. Allotjament a Airlie Beach.

 

Dia 9 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Illes Whitsunday.

Avui teniu previst conèixer les Illes Whitsunday, un autèntic paradís natural format per 74 prístinas illes. Aquí descobrireu un món de precioses platges de sorra blanca i aigües d'intens color turquesa, emmarcades per altes palmeres. Allotjament a Airlie Beach.

 

Dia 10 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Airlie Beach - Rockhampton (500 km).

Prosseguiu amb el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia fins a Rockhampton. En ruta tindreu ocasió de visitar varis dels parcs nacionals més populars d'Austràlia, com per exemple Cape Hillborough. Allotjament a Rockhampton.

 

Dia 11 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Rockhampton - Hervey Bay (433 km).

La següent parada del vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia és Hervey Bay, les aigües segures i protegides de la qual la converteixen en la destinació ideal per gaudir de tot tipus d'activitats aquàtiques. Allotjament a Hervey Bay.

 

Dia 12 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Fraser Island.

Avui teniu previst visitar Fraser Island, l'illa de sorra més gran del món i entre els principals atractius de la qual s'inclouen Seventy-Five Mile Beach, Lake McKenzie, Wanggoolba Creek, Eli Creek i Maheno Shipwreck. Allotjament a Hervey Bay.

 

Dia 13 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Hervey Bay - Lamington National Park (410 km).

Després de diversos intensos dies descobrint els tresors que amaga el nord tropical d'Austràlia, avui el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia us portarà fins a Lamington. En ruta tindreu ocasió de conèixer l'encantadora costa Sunshine. Allotjament a Lamington.

 

¬Dia 14 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Lamington National Park.

Disposareu del dia sencer per explorar al vostre aire el Parc Nacional Lamington, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Entre els seus principals atractius s'inclouen alguns dels salts d'aigua més populars de la costa est d'Austràlia. Allotjament a Lamington.

 

Dia 15 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Lamington - Byron Bay (140 km).

Prosseguiu rumb sud amb el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia. Avanceu a través de la Gold Coast, llar d'una de les millors platges de surf d'Austràlia: Surfers Paradise. Finalment arribareu a Byron Bay, un altre bressol de la cultura del surf. Allotjament a Byron Bay.

 

Dia 16 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Byron Bay.

Disposareu del dia sencer per gaudir de Byron Bay i les seves fantàstiques platges. Nosaltres us animem a reservar una classe de surf i passar-ho bé intentat agafar algunes ones. Allotjament a Byron Bay.

 

Dia 17 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Byron Bay - Coffs Harbour (238 km).

La següent parada del vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia és Coffs Harbour, on us recomanem acabar el dia gaudint d'un passeig pel malecón de fusta mentre assaboriu les típiques fish & chips. Allotjament a Coffs Harbour

 

Dia 18 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Coffs Harbour.

Disposareu del dia sencer per descobrir al vostre aire els tresors naturals que protegeix la regió de Coffs Harbour, entre els quals s'inclouen diferents reserves marines i parcs nacionals. Si ho preferiu, també és possible gaudir d'un fantàstic dia de relax a la platja. Allotjament a Coffs Harbour.

 

Dia 19 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Coffs Harbour - Port Stephens (393 km).

Prosseguiu rumb sud amb el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia. Avanceu a través de la la Pacific Coast Touring Route fins a la regió de Port Stephens, formada per les petites poblacions de Nelson Bay, Corlette, Salamander Bay, Soldiers Point i Shoal Bay. Allotjament a Port Stephens.

 

Dia 20 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Port Stephens.

La regió de Port Stephens és coneguda per ser una de les millors per a l'observació de dofins de nas d'ampolla i aquesta és precisament l'excursió que teniu prevista per avui. Allotjament a Port Stephens.

 

Dia 21 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Port Stephens - Hunter Valley (161 km).

L'última etapa del vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia us portarà fins al Hunter Valley, una de les regions vinícoles més populars d'Austràlia i la més antiga. Allotjament a Hunter Valley.

 

Dia 22 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Hunter Valley.

Disposareu del dia sencer per visitar el Hunter Valley, conèixer alguns dels cellers més populars d'Austràlia i delectar el vostre paladar amb alguns dels millors vins d'Austràlia. Allotjament a Hunter Valley.

 

Dia 23 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Hunter Valley - Sydney (247 km).

Finalment el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia us portarà fins a Sydney, capital de Nova Gal·les del Sud i la ciutat més antiga d'Austràlia. Retorneu el cotxe de lloguer en perfecte estat i amb el dipòsit de combustible ple. Fi del Fly & Drive Austràlia Costa Est  i dels nostres serveis.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

23 dies, 22 nits

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí