Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Alaska: 15 dies de Fairbanks a AnchorageTundra ViatgesEn promoció

Viatge a Alaska de 15 dies. Amb inici a Fairbanks i fi a Anchorage, inclou els parcs nacionals Denali i Kenai Fjords, a més a més de l'excursió per a l'observació d'óssos grizzly i dues nits a McCarthy i Kennicot. Especialment recomanat als que desitgen conèixer els principals atractius d'Alaska, sense presses.

Viatge a Alaska: 15 dies de Fairbanks a Anchorage

Dia 1 Viatge a Alaska: Fairbanks

A la vostra arribada a l'Aeroport Internacional de Fairbanks, recolliu el cotxe de lloguer i dirigiu-vos cap al vostre allotjament. Allotjament a Fairbanks o voltants.

 

Dia 2 Viatge a Alaska: Denali

Disposareu del matí per visitar Fairbanks, la ciutat més gran del nord d'Alaska. Situada a la confluència de les autopistes Richardson, George Parks, Steese i Elliott, Fairbanks és també porta d'entrada a una de les regions més verges d'Alaska: l'Àrtic. A continuació dirigiu-vos cap a Denali. Allotjament a Denali o voltants.

 

Dia 3 Viatge a Alaska: Denali

En companyia del vostre guia local, avui tindreu ocasió de conèixer els tresors naturals que protegeix el Parc Nacional Denali, entre els que es troben fins a 37 espècies de mamífers, a més a més de 130 espècies diferents d'aus, incloent la impressionant àguila daurada. Allotjament a Denali o voltants.

 

Dia 4 Viatge a Alaska: Matanuska Valley

Us recomanem culminar la vostra visita al Parc Nacional Denali contemplant a vista d'ocell la bellesa del Mt. McKinley, que el 2015 va recuperar el nom atabasqueny Denali, que significa "el gran". Allotjament a la vall Matanuska o voltants.

 

Dia 5 Viatge a Alaska: Copper Valley

Prosseguiu amb el vostre viatge a Alaska a través de la vall Matanuska, una preciosa vall glacial regada pel riu Matanuska i on tindreu ocasió de contemplar algunes de les glaceres més accessibles d'Alaska, com per exemple la glacera Matanuska. Allotjament a la vall Copper o voltants.

 

Dia 6 Viatge a Alaska: McCarthy / Kennicott

Avui us traslladarem fins a McCarthy i Kennicott, al cor del Parc Nacional Wrangell St. Elias, el major parc nacional d'Estats Units i llar de 16 dels seus cims més alts. Tal és la seva grandesa, que va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 1979. Allotjament a McCarthy / Kennicot o voltants.

 

Dia 7 Viatge a Alaska: McCarthy / Kennicott

Disposareu del dia sencer per visitar al vostre aire les emblemàtiques poblacions de McCarthy i Kennicot, dos fantàstics exemples de la mineria de coure de principis del segle XX. Si ho preferiu, també és possible gaudir d'una excursió guiada a les glaceres dels voltants. Allotjament a McCarthy / Kennicot o voltants.

 

Dia 8 Viatge a Alaska: Valdez

Després de dos intensos dies explorant el Parc Nacional Wrangell St. Elias al vostre aire, avui el vostre viatge a Alaska us portarà fins a la pintoresca població de Valdez, situada a la riba del Prince William Sound i emmarcada per algunes de les muntanyes costaneres més altes del planeta. Allotjament a Valdez o voltants.

 

Dia 9 Viatge a Alaska: Valdez

Valdez és un lloc que convida a descansar, a passejar tranquil·lament i a disfrutar de la bellesa del paisatge que ens envolta. Tanmateix, si ho preferiu, també és possible reservar una excursió amb caiac (no es requereix experiència previa) o una navegació que us aproparà fins una de les glaceres del Prince William Sound. Allotjament a Valdez o voltants.

 

Dia 10 Viatge a Alaska: Seward

La següent parada del vostre viatge a Alaska serà la Península de Kenai, popularment coneguda com el "pati d'esbarjo" d'Alaska. En ruta tindreu ocasió de contemplar alguns dels paisatges més captivadors d'Alaska, a més a més d'abundant fauna marina. Allotjament a Seward o voltants.

 

Dia 11 Viatge a Alaska: Seward

De nou en companyia del vostre guia local, avui tindreu ocasió de descobrir la bellesa que protegeix el Parc Nacional Kenai Fjords, cobert en la seva gran majoria per algunes de les glaceres més impressionants d'Alaska. És un dels quatre únics camps de gel d'Estats Units. Allotjament a Seward o voltants.

 

Dia 12 Viatge a Alaska: Anchorage

Finalment el vostre viatge a Alaska us portarà fins a Anchorage, la ciutat més gran d'Alaska i als parcs de la qual és habitual trobar-se amb més d'un caribú. Allotjament a Anchorage o voltants.

 

Dia 13 Viatge a Alaska: Anchorage

Dedicareu l'últim dia del vostre viatge a Alaska al Parc Nacional Katmai, la població d'óssos bruns del qual supera els 2.000 exemplars. En funció de les dates del vostre viatge a Alaska, l'excursió tindrà lloc a Katmai o als parcs nacionals i reserves més properes, depenent de les  possibilitats d'albirament. Allotjament a Anchorage o voltants.

 

Dia 14 Viatge a Alaska: Aeroport

El vostre viatge a Alaska ha arribat a la seva fi. Dirigiu-vos a l'aeroport amb una antelació mínima de 3 hores a la sortida del vol. Recordeu retornar el cotxe en perfecte estat i amb el dipòsit de benzina ple. Nit en vol.

 

Dia 15 Viatge a Alaska: Arribada a Barcelona

Fi del viatge a Alaska i dels nostres serveis. Esperem que hàgiu gaudit del vostre viatge a Alaska tant com nosaltres desitgem que així sigui. Fins a la propera!

 

 

Preus Viatge a Alaska - 2018:

 

Hotels

01/06/18 – 31/08/18

01/04/18 – 31/05/18 & 01/09/18 – 31/10/18

Compact

Midsize

Full Size

4x4

Compact

Midsize

Full Size

4x4

Turista 4.555 € 4.605 € 4.640 € 5.020 € 4.225 € 4.255 € 4.290 € 4.520 €
Superior 4.950 € 5.00 € 5.030 € 5.415 € 4.615 € 4.650 € 4.685 € 4.920 €

 

Superior - Descompte de 200€/persona per a les reserves confirmades abans del 30/01/18.

 

Preus en euros, per persona i subjectes a disponibilitat en el moment de formalitzar la reserva.

 

 

Serveis inclosos al Viatge a Alaska:

13 nits d' allotjament als hotels indicats o similars, en habitació doble.

13 dies de lloguer de cotxe, quilometratge il·limitat i assegurança amb franquícia zero per robatori i danys.

Excursió guiada al Parc Nacional Denali.

Excursió guiada al Parc Nacional Kenai Fjords.

Excursió amb hidroavió per a l'observació d'óssos al Parc Nacional Katmai o Lake Clark.

Bitllets de ferri necessaris per a realitzar el viatge tal com consta a la nostra pàgina web (vehicles de fins a 5 metres).

Trasllat fins a McCarthy, anada i tornada.

Guia de viatge. Inclou un itinerari personalitzat on detallem els atractius a visitar a diari durant el vostre viatge a Alaska.

Assegurança de viatge i anul·lació. Vàlida per a 15 dies de viatge i cobreix fins a 4.700 euros per persona en concepte de despeses de cancel·lació.

Assistència telefònica en català en cas d'emergència 24 hrs al dia durant el vostre viatge a Alaska.

Motxilla de The North Face, obsequi de Tundra Viatges.

 

Serveis no inclosos al Viatge a Alaska:

Vols internacionals i domèstics.

Esmorzars, dinars i sopars.

Excursions opcionals contractades a destinació i/o recomanades a l'itinerari.

Assegurances necessàries per a realitzar activitats contractades a destinació i/o recomanades a l'itinerari.

Ampliació de les cobertures i/o la durada de l'assegurança de viatge i anul·lació.

Assegurances addicionals pel cotxe de lloguer, contractades directament a destinació, sense intermediació de Tundra Viatges i oferides per la companyia de lloguer de cotxes en el moment de la recollida del cotxe de lloguer.

Danys del cotxe de lloguer conseqüència de l'ús indegut del mateix, com ara la circulació per carreteres no asfaltades.

Danys del cotxe de lloguer ocasionats per l'aigua.

Danys als neumàtics, als vidres, als baixos, al xassís i a l'interior del cotxe de lloguer.

La pèrdua o dany de les claus del cotxe de lloguer i la seva reposició o recanvi.

Error en la càrrega del combustible del cotxe de lloguer i les conseqüències d'aquest.

Lloguer i danys ocasionats al GPS, cadiretes de nadó, wi-fi, equipament d'hivern, així com qualsevol altre objecte que es contracti directament a destinació.

Multes, peatges, aparcaments, despeses administratives, ecotaxes ni similars.

Suplement de trajectòria única, conseqüència de recollir el cotxe a una ciutat i tornar-lo a una altra diferent.

Extres personals i propines.

Gestió i despeses de passaport i visat.

Tots aquells serveis o conceptes no indicats en l'apartat "serveis inclosos al Viatge a Alaska".

 

 

Allotjament Viatge a Alaska:

 

L'allotjament d'aquest viatge a Alaska està previst als següents hotels o similars:

 

 
Lloc
Hotels Turista

Hotels Superior

Fairbanks Chena River Lodge Pioneer Park Inn
Denali Nord Haven Nord Haven

Matanuska Valley

Grand View Inn & Suites

Lake Lucille

Copper Valley
Princess Lodge Princess Lodge
McCarthy / Kennicot
MaJohnson (bany compartit) Glacier Lodge (bany compartit)
Anchorage Extended Stay America Copper Whale Inn

La infraestructura turística d'Alaska és molt limitada i clarament insuficient per proveir la gran demanda que es registra entre els mesos de juny i setembre, motiu pel qual recomanem confirmar la reserva del viatge a Alaska amb una antelació mínima de 9 mesos a la data de sortida. En el cas de no reservar el vostre viatge a Alaska amb l'antelació mínima recomanada, és possible que no puguem organitzar el viatge a Alaska en les condicions pressupostades per la falta de disponibilitat dels serveis pressupostats i sense que això suposi una reducció del preu del viatge.

 

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

15 dies, 14 nits (1 nit en vol)

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí