Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Alaska i Yukon: 18 diesTundra Viatges

Viatge a Alaska i Yukon de 18 dies. Amb inici i fi a Anchorage, inclou els Parcs Nacionals Denali, Kenai Fjords i Katmai a Alaska;, així com el Parc Nacional Kluane a Yukon. Inclou també el vol panoràmic del Mt. McKinley i l'excursió amb hidroavió per a l'observació d'óssos.

Viatge a Alaska i Yukon: 18 dies

Dia 1 Viatge a Alaska i Yukon: Anchorage

A la vostra arribada a l'aeroport d'Anchorage, recolliu el cotxe de lloguer i dirigiu-vos cap al vostre allotjament. Benvinguts a Alaska, l'última frontera. Allotjament a Anchorage o voltants.

 

Dia 2 Viatge a Alaska i Yukon: Seward

Començareu el vostre viatge a Alaska per la Península de Kenai, un autèntic paradís pels amants de la naturalesa i les activitats a l'aire lliure. Allotjament a Seward o voltants.

 

Dia 3 Viatge a Alaska i Yukon: Seward

Avui teniu prevista una fantàstica excursió amb vaixell pel Parc Nacional Kenai Fjords, el lloc on s'ajunten les muntanyes amb el gel i el mar. Entre els seus principals atractius s'inclouen 40 imponents glaceres i abundant fauna marina. Allotjament a Seward o voltants.

 

Dia 4 Viatge a Alaska i Yukon: Seward

Disposareu del dia lliure per explorar al vostre aire Seward i els seus voltants. Si ho preferiu, també és possible reservar alguna excursió guiada, com per exemple a una glacera o amb trineu de gossos. Allotjament a Seward o voltants.

 

Dia 5 Viatge a Alaska i Yukon: Valdez

El vostre viatge a Alaska avui us portarà fins a Valdez, petita població situada a la riba del Prince William Sound i emmarcada per algunes de les muntanyes costaneres més altes del planeta. Allotjament a Valdez o voltants.

 

Dia 6 Viatge a Alaska i Yukon: Copper Valley.

Prosseguiu amb el vostre viatge a Alaska rumb nord. En ruta deixareu enrere el parc nacional més gran d'Amèrica del Nord: el Parc Nacional Wrangell St. Elias; i el Trans-Alaska Pipeline serà una constant en el vostre camí. Allotjament a Copper Valley o voltants.

 

Dia 7 Viatge a Alaska i Yukon: Tok

Seguireu avançant per la Glen Highway i contemplant alguns dels paisatges més captivadors. La vostra destinació avui és Tok, la vostra darrera parada abans de creuar la frontera amb Canadà. Allotjament a Tok o voltants.

 

Dia 8 Viatge a Alaska i Yukon: Dawson City

Finalment creuareu la frontera amb Canadà i us endinsareu al Territori Yukon. Avançareu entre paisatges de tundra, per la Top Of The World Highway, el nom de la qual no rep per casualitat. Allotjament a Dawson City.

 

Dia 9 Viatge a Alaska i Yukon: Dawson City

Situada en la confluència dels rius Klondike i Yukon, amb poc més de 1.000 habitants Dawson City és la ciutat més gran situada al nord del Yukon. Disposareu del dia lliure per visitar-la al vostre aire. Allotjament a Dawson City.

 

Dia 10 Viatge a Alaska i Yukon: Whitehorse

Prosseguiu amb vostre viatge rumb sud, gairebé en paral·lel al riu Yukon. En ruta tindreu ocasió de conèixer els seus temuts "Five Finger Rapids". Finalment arribareu a Whitehorse, capital del Yukon. Allotjament a Whitehorse o voltants.

 

Dia 11 Viatge a Alaska i Yukon: Kluane

El vostre viatge a Yukon avui us portarà fins al Parc Nacional Kluane, que a Alaska rep el nom de Parc Nacional Wrangell St. Elias. Tal és la seva riquesa natural, que tots dos han estat declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Allotjament a Kluane o voltants.

 

Dia 12 Viatge a Alaska i Yukon: Tok

Després de dedicar el matí a descobrir els tresors naturals que protegeix el Parc Nacional Kluane, prosseguiu amb el vostre viatge a Alaska i Yukon rumb nord. En ruta tindreu ocasió de contemplar alguns dels paisatges més inspiradors d'Alaska i Yukon. Allotjament a Tok o voltants.

 

Dia 13 Viatge a Alaska i Yukon: Denali

La següent parada del vostre viatge a Alaska és el Parc Nacional Denali, de visita obligada durant tot viatge a Alaska. Fins a 39 espècies de mamífers habiten el parc, entre els quals especial esment mereixen alcis, caribús, linxs, llops i per descomptat l'ós bru o gris. Allotjament a Denali o voltants.

 

Dia 14 Viatge a Alaska i Yukon: Denali

Avui teniu prevista una excursió guiada que us permetrà observar d'a prop algunes de les nombroses espècies d'animals que habiten el Parc Nacional Denali. En ruta el guia anirà parant també en miradors i altres llocs de gran bellesa. Allotjament a Denali o voltants.

 

Dia 15 Viatge a Alaska i Yukon: Anchorage

El vostre viatge a Alaska està arribant a la seva fi i avui tornareu a Anchorage, punt d'inici d'aquest gran viatge. Però, abans, tindreu ocasió de contemplar la bellesa del Mt. McKinley (o Denali, en atabasqueny) des de l'aire. Allotjament a Anchorage o voltants.

 

Dia 16 Viatge a Alaska i Yukon: Anchorage

Dedicareu l'últim dia del vostre viatge a Alaska a l'observació d'óssos. En funció de les dates del vostre viatge a Alaska i de les possibilitats d'observació d'óssos, l'excursió tindrà lloc al Parc Nacional Katmai o en les reserves naturals limítrofes. Allotjament a Anchorage o voltants.

 

Dia 17 Viatge a Alaska i Yukon: Aeroport de Anchorage

Després de dues intenses setmanes de viatge per Alaska i Yukon, ha arribat el moment de dirigir-se a l'aeroport. Recomanem arribar com a mínim 3 hores abans de la sortida del vol. Recordeu retornar el cotxe en perfecte estat i amb el dipòsit de combustible ple. Nit en vol.

 

Dia 18 Viatge a Alaska i Yukon: Arribada a casa

Fi del viatge a Alaska i Yukon i dels nostres serveis. Esperem que hàgiu gaudit del vostre viatge a Alaska i Yukon tant com nosaltres desitgem que així sigui. Fins a la propera!

 

 

Preus Viatge a Alaska i Yukon 18 dies - 2018:

 

Hotels

01/06/18 – 31/08/18

01/05/18 – 31/05/18 & 01/09/18 – 31/10/18

Compact

Midsize

Full Size

4x4

Compact

Midsize

Full Size

4x4

Standard 5.375 € 5.435 € 5.480 € 5.940 € 4.885 € 4.920 € 4.860 € 5.220 €

 

Preus en euros, per persona i subjectes a disponibilitat en el moment de formalitzar la reserva.

 

 

Serveis inclosos al Viatge a Alaska i Yukon:

16 nits d' allotjament als hotels indicats o similars, en habitació doble.

16 dies de lloguer de cotxe, quilometratge il·limitat i assegurança amb franquícia zero per robatori i danys.

Excursió al Parc Nacional Kenai Fjords amb dinar a l'Illa Fox.

Excursió guiada al Parc Nacional Denali.

Excursió amb helicòpter al Mt. McKinley.

Excursió amb hidroavió al Parc Nacional Katmai i/o voltants per a l'observació d'óssos.

Bitllets de ferri necessaris per a realitzar el viatge tal com consta a la nostra pàgina web (vehicles de fins a 5 metres).

Guia de viatge. Inclou un itinerari personalitzat on detallem els atractius a visitar a diari durant el vostre viatge a Alaska i Yukon.

Assegurança de viatge i anul·lació. Vàlida per a 18 dies de viatge i cobreix fins a 4.700 euros per persona en concepte de despeses de cancel·lació.

Assistència telefònica en català en cas d'emergència 24 hrs al dia durant el vostre viatge a Alaska i Yukon.

Motxilla de The North Face, obsequi de Tundra Viatges.

 

Serveis no inclosos al Viatge a Alaska i Yukon:

Vols internacionals i domèstics.

Esmorzars, dinars i sopars.

Excursions opcionals contractades a destinació i/o recomanades a l'itinerari.

Assegurances necessàries per a realitzar activitats contractades a destinació i/o recomanades a l'itinerari.

Ampliació de les cobertures i/o la durada de l'assegurança de viatge i anul·lació.

Ampliació de les cobertures de l'assegurança del cotxe de lloguer.

Eliminació de la franquícia de l'assegurança de cotxe de lloguer.

Assegurances addicionals pel cotxe de lloguer, contractades directament a destinació, sense intermediació de Tundra Viatges i oferides per la companyia de lloguer de cotxes en el moment de la recollida del cotxe de lloguer.

Danys del cotxe de lloguer conseqüència de l'ús indegut del mateix.

Danys del cotxe de lloguer ocasionats per l'aigua.

Danys del cotxe de lloguer ocasionats per la circulació per carreteres no asfaltades.

Danys als neumàtics, als vidres, als baixos i a l'interior del cotxe de lloguer.

Danys al xassís del cotxe de lloguer.

La pèrdua o dany de les claus del cotxe de lloguer i la seva reposició o recanvi.

Error en la càrrega del combustible del cotxe de lloguer i les conseqüències d'aquest.

Lloguer i danys ocasionats al GPS, cadiretes de nadó, wi-fi, equipament d'hivern, així com qualsevol altre objecte que es contracti directament a destinació.

Multes, peatges, aparcaments, despeses administratives, ecotaxes ni similars.

Qualsevol assegurança addicional i/o opcional contractada directament a destinació.

Suplement de trajectòria única, conseqüència de recollir el cotxe a una ciutat i tornar-lo a una altra diferent.

Extres personals i propines.

Gestió i despeses de passaport i visat.

Tots aquells serveis o conceptes no indicats en l'apartat "serveis inclosos al Viatge a Alaska i Yukon".

 

 

Allotjament Viatge a Alaska i Yukon:

 

L'allotjament d'aquest viatge a Alaska i Yukon està previst als següents hotels o similars:

 

Lloc

Hotel o similar

Anchorage

Golden Lion

Seward Breeze Inn

Valdez

Harbour Inn

Cooper Valley Princess Lodge

Dawson City

Westmark

Whitehorse Gold Rush Inn
Denali Nord Haven
La infraestructura turística d'Alaska i Yukon és molt limitada i clarament insuficient per proveir la gran demanda que es registra entre els mesos de juny i setembre, motiu pel qual recomanem confirmar la reserva del viatge a Alaska i Yukon amb una antelació mínima de 9 mesos a la data de sortida. En el cas de no reservar el vostre viatge a Alaska amb l'antelació mínima recomanada, és possible que no puguem organitzar el viatge a Alaska en les condicions pressupostades per la falta de disponibilitat dels serveis pressupostats i sense que això suposi una reducció del preu del viatge.
La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

18 dies, 17 nits (1 en vol)

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí