Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Alaska i Yukon: 18 dies.Tundra Viatges

Viatge a Alaska i Yukon de 18 dies. Amb inici i fi a Anchorage, inclou els Parcs Nacionals Denali, Kenai Fjords i Katmai a Alaska;, així com el Parc Nacional Kluane a Yukon. Inclou també el vol panoràmic del Mt. McKinley i l'excursió amb hidroavió per a l'observació d'óssos.

Viatge a Alaska i Yukon: 18 dies.

Dia 1 Viatge a Alaska i Yukon: Anchorage

A la vostra arribada a l'aeroport d'Anchorage, recolliu el cotxe de lloguer i dirigiu-vos cap al vostre allotjament. Benvinguts a Alaska, l'última frontera. Allotjament a Anchorage o voltants.

 

Dia 2 Viatge a Alaska i Yukon: Seward

Començareu el vostre viatge a Alaska per la Península de Kenai, un autèntic paradís pels amants de la naturalesa i les activitats a l'aire lliure. Allotjament a Seward o voltants.

 

Dia 3 Viatge a Alaska i Yukon: Seward

Avui teniu prevista una fantàstica excursió amb vaixell pel Parc Nacional Kenai Fjords, el lloc on s'ajunten les muntanyes amb el gel i el mar. Entre els seus principals atractius s'inclouen 40 imponents glaceres i abundant fauna marina. Allotjament a Seward o voltants.

 

Dia 4 Viatge a Alaska i Yukon: Seward

Disposareu del dia lliure per explorar al vostre aire Seward i els seus voltants. Si ho preferiu, també és possible reservar alguna excursió guiada, com per exemple a una glacera o amb trineu de gossos. Allotjament a Seward o voltants.

 

Dia 5 Viatge a Alaska i Yukon: Valdez

El vostre viatge a Alaska avui us portarà fins a Valdez, petita població situada a la riba del Prince William Sound i emmarcada per algunes de les muntanyes costaneres més altes del planeta. Allotjament a Valdez o voltants.

 

Dia 6 Viatge a Alaska i Yukon: Copper Valley.

Prosseguiu amb el vostre viatge a Alaska rumb nord. En ruta deixareu enrere el parc nacional més gran d'Amèrica del Nord: el Parc Nacional Wrangell St. Elias; i el Trans-Alaska Pipeline serà una constant en el vostre camí. Allotjament a Copper Valley o voltants.

 

Dia 7 Viatge a Alaska i Yukon: Tok

Seguireu avançant per la Glen Highway i contemplant alguns dels paisatges més captivadors. La vostra destinació avui és Tok, la vostra darrera parada abans de creuar la frontera amb Canadà. Allotjament a Tok o voltants.

 

Dia 8 Viatge a Alaska i Yukon: Dawson City

Finalment creuareu la frontera amb Canadà i us endinsareu al Territori Yukon. Avançareu entre paisatges de tundra, per la Top Of The World Highway, el nom de la qual no rep per casualitat. Allotjament a Dawson City.

 

Dia 9 Viatge a Alaska i Yukon: Dawson City

Situada en la confluència dels rius Klondike i Yukon, amb poc més de 1.000 habitants Dawson City és la ciutat més gran situada al nord del Yukon. Disposareu del dia lliure per visitar-la al vostre aire. Allotjament a Dawson City.

 

Dia 10 Viatge a Alaska i Yukon: Whitehorse

Prosseguiu amb vostre viatge rumb sud, gairebé en paral·lel al riu Yukon. En ruta tindreu ocasió de conèixer els seus temuts "Five Finger Rapids". Finalment arribareu a Whitehorse, capital del Yukon. Allotjament a Whitehorse o voltants.

 

Dia 11 Viatge a Alaska i Yukon: Kluane

El vostre viatge a Yukon avui us portarà fins al Parc Nacional Kluane, que a Alaska rep el nom de Parc Nacional Wrangell St. Elias. Tal és la seva riquesa natural, que tots dos han estat declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Allotjament a Kluane o voltants.

 

Dia 12 Viatge a Alaska i Yukon: Tok

Després de dedicar el matí a descobrir els tresors naturals que protegeix el Parc Nacional Kluane, prosseguiu amb el vostre viatge a Alaska i Yukon rumb nord. En ruta tindreu ocasió de contemplar alguns dels paisatges més inspiradors d'Alaska i Yukon. Allotjament a Tok o voltants.

 

Dia 13 Viatge a Alaska i Yukon: Denali

La següent parada del vostre viatge a Alaska és el Parc Nacional Denali, de visita obligada durant tot viatge a Alaska. Fins a 39 espècies de mamífers habiten el parc, entre els quals especial esment mereixen alcis, caribús, linxs, llops i per descomptat l'ós bru o gris. Allotjament a Denali o voltants.

 

Dia 14 Viatge a Alaska i Yukon: Denali

Avui teniu prevista una excursió guiada que us permetrà observar d'a prop algunes de les nombroses espècies d'animals que habiten el Parc Nacional Denali. En ruta el guia anirà parant també en miradors i altres llocs de gran bellesa. Allotjament a Denali o voltants.

 

Dia 15 Viatge a Alaska i Yukon: Anchorage

El vostre viatge a Alaska està arribant a la seva fi i avui tornareu a Anchorage, punt d'inici d'aquest gran viatge. Però, abans, tindreu ocasió de contemplar la bellesa del Mt. McKinley (o Denali, en atabasqueny) des de l'aire. Allotjament a Anchorage o voltants.

 

Dia 16 Viatge a Alaska i Yukon: Anchorage

Dedicareu l'últim dia del vostre viatge a Alaska a l'observació d'óssos. En funció de les dates del vostre viatge a Alaska i de les possibilitats d'observació d'óssos, l'excursió tindrà lloc al Parc Nacional Katmai o en les reserves naturals limítrofes. Allotjament a Anchorage o voltants.

 

Dia 17 Viatge a Alaska i Yukon: Aeroport de Anchorage

Després de dues intenses setmanes de viatge per Alaska i Yukon, ha arribat el moment de dirigir-se a l'aeroport. Recomanem arribar com a mínim 3 hores abans de la sortida del vol. Recordeu retornar el cotxe en perfecte estat i amb el dipòsit de combustible ple. Nit en vol.

 

Dia 18 Viatge a Alaska i Yukon: Arribada a casa

Fi del viatge a Alaska i Yukon i dels nostres serveis. Esperem que hàgiu gaudit del vostre viatge a Alaska i Yukon tant com nosaltres desitgem que així sigui. Fins a la propera!

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

18 dies, 17 nits (1 en vol)

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí