Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge Alaska i Yukon: 17 dies.Tundra Viatges

Viatge a Alaska i Yukon de 17 dies. Amb inici i fi a Anchorage, inclou els Parcs Nacionals Wrangell St. Elias, Denali i Katmai a Alaska; així com el Parc Nacional Kluane a Yukon. Inclou també el vol panoràmic del Mt. McKinley i l'excursió amb hidroavió per a l'observació d'óssos.

Viatge Alaska i Yukon: 17 dies.

Dia 1 Viatge a Alaska i Yukon: Anchorage

A la vostra arribada a l'aeroport de Anchorage, recolliu el cotxe de lloguer i dirigiu-vos cap a Anchorage, la ciutat més gran d'Alaska i principal aeroport d'entrada. Benvinguts a Alaska! Allotjament a Anchorage o voltants.

 

Dia 2 Viatge a Alaska i Yukon: Copper Valley

El vostre viatge a Alaska avui us portarà a través d'una de les regions més visitades d'Alaska: la vall Matanuska, on tindreu ocasió de veure una de les glaceres més accessibles d'Alaska i que rep el mateix nom que la vall. Allotjament a Copper Valley o voltants.

 

Dia 3 Viatge a Alaska i Yukon: McCarthy i Kennicott

Començareu el dia contemplant a vista d'ocell la bellesa del Parc Nacional Wrangell St. Elias. Disposareu de la resta del dia lliure per a explorar al vostre aire els voltants de dos de les poblacions més emblemàtiques d'Alaska: McCarthy i Kennicott. Allotjament a Copper Valley o voltants.

 

Dia 4 Viatge a Alaska i Yukon: Tok

Acomiadeu-vos del Parc Nacional Wrangell St. Elias i prosseguiu amb el vostre viatge a Alaska rumb nord. Avançareu a través de la popular Glenn Highway, sens dubte una de les carreteres panoràmiques més belles d'Alaska. Allotjament a Tok o voltants.

 

Dia 5 Viatge a Alaska i Yukon: Dawson City

Avui el vostre viatge a Alaska us portarà fins a Dawson City, a Yukon. Avançareu a través de la Top Of The World Highway. En ruta tindreu ocasió de comprovar la immensitat d'aquesta vasta regió. Allotjament a Dawson City o voltants.

 

Dia 6 Viatge a Alaska i Yukon: Dawson City

Situada a la confluència dels rius Klondike i Yukon, Dawson City va constituir un important centre miner a la fi del segle XIX, quan va tenir lloc la Febre de l'Or de Klondike. Avui en encara roman activa alguna mina. Allotjament a Dawson City o voltants.

 

Dia 7 Viatge a Alaska i Yukon: Whitehorse

Prosseguiu amb el vostre viatge a Yukon fins a Whitehorse, capital de la província canadenca i el seu principal aeroport d'entrada. En ruta tindreu ocasió de conèixer els emblemàtics Five Finger Rapids. Allotjament a Yukon o voltants.

 

Dia 8 Viatge a Alaska i Yukon: Skagway

El vostre viatge a Yukon avui us portarà fins a la bonica ciutat de Skagway, a Alaska. Situada a la riba del fiord Lynn, Skagway és avui dia un important port de creuers. Allotjament a Skagway o voltants.

 

Dia 9 Viatge a Alaska i Yukon: Kluane

Dirigiu-vos a la terminal per embarcar en el ferri que us portarà de tornada a Yukon. En ruta tindreu ocasió de contemplar la bellesa del paisatge que us envolta. Finalment arribareu al Parc Nacional Kluane, que a Alaska rep el nom de Wrangell St. Elias. Allotjament a Kluane o voltants.

 

Dia 10 Viatge a Alaska i Yukon: Kluane

Disposareu del dia lliure per explorar al vostre aire el Parc Nacional Kluane, hàbitat habitual d'abundant fauna salvatge, entre la qual s'inclouen ovelles de Dall, cabres de les Rocoses, caribús, alcis, óssos grizzly i llops. Allotjament a Kluane o voltants.

 

Dia 11 Viatge a Alaska i Yukon: Tok

Prosseguiu amb el vostre viatge fins a Tok, a Alaska. Avançareu a través de l'emblemàtica Alaska Highway. En ruta tindreu ocasió de contemplar alguns dels paisatges més captivadors d'Alaska i Yukon. Allotjament a Tok o voltants.

 

Dia 12 Viatge a Alaska i Yukon: Denali

La següent etapa del vostre viatge a Alaska us portarà fins al Parc Nacional Denali. En ruta tindreu ocasió de visitar Fairbanks, la ciutat més gran del nord d'Alaska i porta d'entrada a una de les seves regions més verges: l'Àrtic. Allotjament a Denali o voltants.

 

Dia 13 Viatge a Alaska i Yukon: Denali

Avui teniu prevista una excursió guiada al Parc Nacional Denali, que alberga el cim més alt d'Amèrica del Nord (el Mt. McKinley o Mt. Denali) i és llar d'abundant fauna salvatge, entre la qual s'inclouen alcis, caribús, linxs, llops i l'ós bru o gris. Allotjament a Denali o voltants.

 

Dia 14 Viatge a Alaska i Yukon: Anchorage

L'última etapa del vostre viatge a Alaska us porta de retorn a Anchorage, punt d'inici d'aquest fantàstic viatge a Alaska. En ruta tindreu ocasió de contemplar a vista d'ocell la monumentalitat del Mt. McKinley. Allotjament a Anchorage o similar.

 

Dia 15 Viatge a Alaska i Yukon: Anchorage

Dedicareu l'últim dia del vostre viatge a Alaska al Parc Nacional Katmai, un dels millors llocs del planeta per a l'observació d'óssos en llibertat. En funció de les possibilitats d'observació, l'excursió tindrà lloc dins del parc o a les regions limítrofes. Allotjament a Anchorage o similar.

 

Dia 16 Viatge a Alaska i Yukon: Aeroport

El vostre viatge a Alaska i Yukon ha arribat a la seva fi. Us recomanem arribar a l'aeroport com a mínim 3 hores abans a la sortida del vol. Recordeu retornar el cotxe en perfecte estat i amb el dipòsit ple de benzina. Nit en vol.

 

Dia 17 Viatge a Alaska i Yukon: Arribada a casa

Fi del viatge a Alaska i Yukon i dels nostres serveis. Esperem que hàgiu gaudit del vostre viatge a Alaska i Yukon tant com nosaltres desitgem que així sigui. Fins a la propera!

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

17 dies, 16 nits (1 en vol).

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí