Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge Alaska i Yukon: 17 diesTundra Viatges

Viatge a Alaska i Yukon de 17 dies. Amb inici i fi a Anchorage, inclou els Parcs Nacionals Denali, Wrangell St Elias i Kluane, a més a més de l'excursió per a l'observació d'óssos grizzly i l'excursió a Kennicot. Especialment recomanat als que volen conèixer els principals atractius d'Alaska i Yukon.

Viatge Alaska i Yukon: 17 dies

Dia 1 Viatge a Alaska i Yukon: Anchorage

Benvinguts a Alaska! A la vostra arribada a l'aeroport de Anchorage, recolliu el cotxe de lloguer i dirigiu-vos cap a la vall Matanuska. El vostre viatge a Alaska ha començat. Allotjament a Anchorage o voltants.

 

Dia 2 Viatge a Alaska i Yukon: Copper Valley

El vostre viatge a Alaska avui us portarà fins a la vall Copper, pel que avançareu a través d'una de les carreteres panoràmiques més populars d'Alaska, la Glen Highway. En ruta tindreu ocasió de gaudir de la bellesa del paissatge d'Alaska i de conèixer una de les seves glaceres més accessibles. Allotjament a Copper Valley o voltants.

 

Dia 3 Viatge a Alaska i Yukon: McCarthy i Kennicott

Dedicareu el tercer dia del vostre viatge a Alaska a visitar les mines de McCarthy i Kennicot, ubicades als peus de la glacera Root, al cor del Parc Nacional Wrangell St. Elias, el més gran dels parcs nacionals dels Estats Units. Allotjament a Copper Valley o voltants.

 

Dia 4 Viatge a Alaska i Yukon: Tok

Acomiadeu-vos del Parc Nacional Wrangell St. Elias i prosseguiu amb el vostre viatge a Alaska rumb nord. Avançareu a través de la panoràmica Richardson Highway. En ruta trobareu nombrosos motius per a fer una parada en el camí, ja sigui la bellesa del paissatge que us envolta o per algun animal que us ha sortit al pas. Allotjament a Tok o voltants.

 

Dia 5 Viatge a Alaska i Yukon: Dawson City

La següent parada del vostre viatge a Alaska és Dawson City, una de les ciutats amb major encant del Yukon. Avançareu a través de la Top Of The World Highway, sens lloc a dubtes "la carretera panoràmica d'Alaska". En ruta tindreu ocasió de comprovar la immensitat d'aquesta vasta regió. Allotjament a Dawson City o voltants.

 

Dia 6 Viatge a Alaska i Yukon: Dawson City

Situada a la confluència dels rius Klondike i Yukon, Dawson City va constituir un important centre miner a la fi del segle XIX, quan va tenir lloc la Febre de l'Or de Klondike. Avui en encara roman activa alguna mina. Allotjament a Dawson City o voltants.

 

Dia 7 Viatge a Alaska i Yukon: Whitehorse

Prosseguiu amb el vostre viatge a Yukon fins a Whitehorse, capital de la província canadenca i el seu principal aeroport d'entrada. En ruta tindreu ocasió de conèixer els emblemàtics Five Finger Rapids. Allotjament a Yukon o voltants.

 

Dia 8 Viatge a Alaska i Yukon: Skagway

El vostre viatge a Yukon avui us portarà fins a la bonica ciutat de Skagway, a Alaska. Situada a la riba del fiord Lynn, Skagway és avui dia un important port de creuers. En ruta tindreu ocasió de conèixer alguns dels llocs més populars del Yukon. Allotjament a Skagway o voltants.

 

Dia 9 Viatge a Alaska i Yukon: Kluane

Dirigiu-vos a la terminal per embarcar en el ferri que us portarà de tornada a Yukon. En ruta tindreu ocasió de contemplar la bellesa del paisatge que us envolta. Finalment arribareu al Parc Nacional Kluane, que a Alaska rep el nom de Wrangell St. Elias. Allotjament a Kluane o voltants.

 

Dia 10 Viatge a Alaska i Yukon: Kluane

Disposareu del dia lliure per explorar al vostre aire el Parc Nacional Kluane, hàbitat habitual d'abundant fauna salvatge, entre la qual s'inclouen ovelles de Dall, cabres de les Rocoses, caribús, alcis, óssos grizzly i llops. Allotjament a Kluane o voltants.

 

Dia 11 Viatge a Alaska i Yukon: Tok

Després de diversos dies coneixent els principals atractius de Yukon, finalment el vostre viatge us portarà de tornada a Alaska. Avançareu en paral·lel al Parc Nacional Kluane, el que us permetrà conèixer alguns dels paissatges més captivadors d'Alaska. Allotjament a Tok o voltants.

 

Dia 12 Viatge a Alaska i Yukon: Denali

La següent etapa del vostre viatge a Alaska us portarà fins al Parc Nacional Denali. En ruta tindreu ocasió de visitar Fairbanks, la ciutat més gran del nord d'Alaska i porta d'entrada a una de les seves regions més verges: l'Àrtic. Allotjament a Denali o voltants.

 

Dia 13 Viatge a Alaska i Yukon: Denali

Avui teniu prevista una excursió guiada al Parc Nacional Denali, que alberga el cim més alt d'Amèrica del Nord (el Mt. McKinley o Mt. Denali) i és llar d'abundant fauna salvatge, entre la qual s'inclouen alcis, caribús, linxs, llops i l'ós bru o gris. Allotjament a Denali o voltants.

 

Dia 14 Viatge a Alaska i Yukon: Anchorage

L'última etapa del vostre viatge a Alaska us porta de retorn a Anchorage, punt d'inici d'aquest fantàstic viatge a Alaska. En ruta tindreu ocasió de contemplar la monumentalitat del Mt. McKinley, el cim més alt dels Estats Units. Allotjament a Anchorage o similar.

 

Dia 15 Viatge a Alaska i Yukon: Anchorage

Dedicareu l'últim dia del vostre viatge a Alaska a l'observació d'óssos en llibertat, sens lloc a dubtes l'excursió més desitjada de les que haureu gaudit durant el vostre viatge a Alaska. Disposareu de la resta de la tarda lliure per a visitar Anchorage al vostre aire. Allotjament a Anchorage o similar.

 

Dia 16 Viatge a Alaska i Yukon: Aeroport

El vostre viatge a Alaska i Yukon ha arribat a la seva fi. Us recomanem arribar a l'aeroport com a mínim 3 hores abans a la sortida del vol. Recordeu retornar el cotxe en perfecte estat i amb el dipòsit ple de benzina. Nit en vol.

 

Dia 17 Viatge a Alaska i Yukon: Arribada a casa

Fi del viatge a Alaska i Yukon i dels nostres serveis. Esperem que hàgiu gaudit del vostre viatge a Alaska i Yukon tant com nosaltres desitgem que així sigui. Fins a la propera!

 

 

Preus Viatge a Alaska i Yukon 17 dies - 2018:

 

Hotels

01/06/18 – 31/08/18

01/05/18 – 31/05/18 & 01/09/18 – 31/10/18

Compact

Midsize

Full Size

4x4

Compact

Midsize

Full Size

4x4

Turista 4.245 € 4.300 € 4.340 € 4.780 € 3.840 € 3.875 € 3.915 € 4.185 €
Superior 4.650 € 4.705 € 4.745 € 5.185 € 4.245 € 4.280 € 4.320 € 4.590 €

 

Preus en euros, per persona i subjectes a disponibilitat en el moment de formalitzar la reserva.

 

 

Serveis inclosos al Viatge a Alaska i Yukon:

15 nits d' allotjament als hotels indicats o similars, en habitació doble.

15 dies de lloguer de cotxe, quilometratge il·limitat i assegurança amb franquícia zero per robatori i danys.

Excursió guiada al Parc Nacional Denali.

Excursió amb hidroavió per a l'observació d'óssos.

Guia de viatge. Inclou un itinerari on detallem els atractius a visitar a diari durant el vostre viatge.

Assegurança de viatge i anul·lació. Vàlida per a 17 dies de viatge i cobreix fins a 4.700 euros per persona en concepte de despeses de cancel·lació.

Assistència telefònica en català en cas d'emergència 24 hrs al dia durant el vostre viatge.

Motxilla de The North Face, obsequi de Tundra Viatges.

 

Serveis no inclosos al Viatge a Alaska i Yukon:

Vols internacionals i domèstics.

Esmorzars, dinars i sopars.

Excursions opcionals contractades a destinació i/o recomanades a l'itinerari.

Assegurances necessàries per a realitzar activitats contractades a destinació i/o recomanades a l'itinerari.

Ampliació de les cobertures i/o la durada de l'assegurança de viatge i anul·lació.

Assegurances addicionals pel cotxe de lloguer, contractades directament a destinació, sense intermediació de Tundra Viatges i oferides per la companyia de lloguer de cotxes en el moment de la recollida del cotxe de lloguer.

Danys del cotxe de lloguer conseqüència de l'ús indegut del mateix, com ara la circulació per carreteres no asfaltades.

Danys del cotxe de lloguer ocasionats per l'aigua.

Danys als neumàtics, als vidres, als baixos, al xassís i a l'interior del cotxe de lloguer.

La pèrdua o dany de les claus del cotxe de lloguer i la seva reposició o recanvi.

Error en la càrrega del combustible del cotxe de lloguer i les conseqüències d'aquest.

Lloguer i danys ocasionats al GPS, cadiretes de nadó, wi-fi, equipament d'hivern, així com qualsevol altre objecte que es contracti directament a destinació.

Multes, peatges, aparcaments, despeses administratives, ecotaxes ni similars.

Suplement de trajectòria única, conseqüència de recollir el cotxe a una ciutat i tornar-lo a una altra diferent.

Extres personals i propines.

Gestió i despeses de passaport i visat.

Tots aquells serveis o conceptes no indicats en l'apartat "serveis inclosos al Viatge a Alaska i Yukon".

 

 

Allotjament Viatge a Alaska i Yukon:

 

L'allotjament d'aquest viatge a Alaska i Yukon està previst als següents hotels o similars:

 

Lloc

Hotels Turista

Hotels Superior
Valle Matanuska Grand View Inn Lake Lucille

Cooper Valley

Princess Lodge

Princess Lodge
Tok Young's Motel Burnt Paw

Dawson City

Westmark

Aurora Inn
Whitehorse Gold Rush Inn
SKKY Hotel
Skagway Westmark Mile Zero B&B
Kluane Nord Haven The Raven

Denali

Denali Park Hotel McKinley Chalet
La infraestructura turística d'Alaska i Yukon és molt limitada i clarament insuficient per proveir la gran demanda que es registra entre els mesos de juny i setembre, motiu pel qual recomanem confirmar la reserva del viatge a Alaska i Yukon amb una antelació mínima de 9 mesos a la data de sortida. En el cas de no reservar el vostre viatge a Alaska amb l'antelació mínima recomanada, és possible que no puguem organitzar el viatge a Alaska en les condicions pressupostades per la falta de disponibilitat dels serveis pressupostats i sense que això suposi una reducció del preu del viatge.
La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

17 dies, 16 nits (1 en vol).

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí