Tundra Viatges

Cercador de viatges

Fly & Drive Australia Costa Est: 13 diesTundra Viatges

Viatge a Austrālia de 13 dies i amb cotxe de lloguer. Amb inici a Cairns i fi a Sydney, aquest Fly & Drive inclou els principals atractius de la costa est d'Austrālia: les Illes Whitsunday, el outback, Brisbane, la costa Gold, la vall Hunter i les Blue Mountains.

Fly & Drive Australia Costa Est: 13 dies

Dia 1 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Cairns - Townsville (348 km).

A la vostra arribada a l'aeroport de Cairns recolliu el cotxe de lloguer i preneu rumb sud. Benvinguts a Austràlia! El vostre Fly & Drive Austràlia Costa Est ha començat. En ruta tindreu ocasió de passejar per les platges de la costa Cassowary. Allotjament a Townsville.

 

Dia 2 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Townsville - Airlie Beach (273 km).

Prosseguiu amb el vostre Fly & Drive rumb sud, per la costa est d'Austràlia. Avui la vostra destinació és Airlie Beach, un dels llocs d'estiueig més populars d'Austràlia i principal porta d'entrada al paradís de les Illes Whitsunday. Allotjament a Airlie Beach.

 

Dia 3 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Illes Whitsunday.

Avui tindreu ocasió de conèixer les Illes Whitsunday, de banyar-vos a les seves aigües de color turquesa, de passejar per les seves extenses platges de sorra blanca i fins i tot de descansar a l'ombra d'alguna de les seves nombroses palmeres. Allotjament a Airlie Beach.

 

Dia 4 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Airlie Beach - Rockhampton (500 km)

La següent parada del vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia és Rockhampton. En ruta tindreu ocasió de visitar varis dels parcs nacionals més populars d'Austràlia, com per exemple Cape Hillborough. Allotjament a Rockhampton.

 

Dia 5 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Rockhampton - Taroom (357 km).

Després de creuar el Tròpic de Capricorn a Curtis Park, deixareu enrere Rockhampton i el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia s'endinsarà a Queensland, la qual cosa us permetrà conèixer el outback i viure una de les experiències més autèntiques del vostre viatge. Allotjament a Taroom.

 

Dia 6 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Taroom - Brisbane (463 km).

Prosseguiu amb el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia fins a Brisbane, capital de Queensland, la tercera ciutat més poblada d'Austràlia i una de les més boniques. Us recomanem culminar el dia sopant a un dels fantàstics restaurants del Southbank. Allotjament a Brisbane.

 

Dia 7 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Brisbane - Gold Coast (81 km).

Avui el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia us portarà fins a la meca de les destinacions vacacionals a Austràlia, la Gold Coast, llar d'una de les millors platges de surf d'Austràlia: Surfers Paradise. Allotjament a Gold Coast.

 

Dia 8 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Gold Coast - Byron Bay (92 km).

La següent parada del vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia és un altre bressol de la cultura del surf: Byron Bay. Us recomanem dedicar el dia a gaudir de les seves platges i d'una divertida classe de surf. Allotjament a Byron Bay.

 

Dia 9 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Byron Bay - Port Macquarie (396 km)

Prosseguiu amb el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia rumb sud, a través de la Pacific Coast Touring Route. En ruta tindreu ocasió de contemplar alguns dels paisatges més bonics de la costa est d'Austràlia. Finalment arribareu a Port Macquarie, un dels pobles més antics d'Austràlia. Allotjament a Port Maquarie.

 

Dia 10 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Port Macquarie - Hunter Valley (339 km).

Avui el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia us portarà fins al Hunter Valley, una de les regions vinícoles més populars d'Austràlia. Aquí tindreu ocasió de delectar el vostre paladar amb els millors vins i provar altres productes gourmet, com per exemple formatges casolans i deliciosa fruita. Allotjament a Hunter Valley.

 

Dia 11 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Hunter Valley - Blue Mountains (286 km).

La següent parada del vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia és el Parc Nacional Blue Mountains, un dels parcs nacionals més populars d'Austràlia i la bellesa dels quals és tal que fins i tot li ha servit per ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Allotjament a Blue Mountains.

 

Dia 12 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Blue Mountains (286 km).

Disposareu del dia sencer per visitar les Blue Mountains al vostre aire. Avui tindreu ocasió de descendir a la vall a bord del tren més inclinat del món, explorar-la a peu i admirar-vos amb la bellesa del paisatge que us envolta des del telefèric. Allotjament a Blue Mountains.

 

Dia 13 Fly & Drive Austràlia Costa Est: Blue Mountains - Sydney (103 km).

Finalment el vostre Fly & Drive per la costa est d'Austràlia us portarà fins a Sydney, la ciutat amb el port més bonic del món. Torneu el cotxe de lloguer en perfecte estat i amb el dipòsit de combustible ple. Fi del Fly & Drive Austràlia Costa Est i dels nostres serveis.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

13 dies, 12 nits.

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí