Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Spitsbergen (Svalbard) amb veler: circumnavegacióTundra ViatgesEn promoció

Viatge a Spitsbergen amb veler, de 16 dies de durada i amb guia en anglès. Amb inici i fi a Longyearbyen, s'intentarà circunnavegar la illa de Spitsbergen a bord del veler Noorderlicht.

Viatge a Spitsbergen (Svalbard) amb veler: circumnavegació

Dia 1 Viatge a Spitsbergen (Svalbard) en veler:

L'embarcament està previst a la ciutat de Longyearbyen, antiga ciutat minera situada a la illa més gran de l'arxipèlag àrtic Svalbard: Spitsbergen. Benvinguts a bord! El nostre viatge a Spitsbergen ha començat.

 

Dia 2 Viatge a Spitsbergen (Svalbard) en veler:

El primer desembarcament del nostre viatge a Spitsbergen està previst als imponents penya-segats d'Alkhornet, on cada estiu nien centenars d'aus. Prop d'Alkhornet trobarem Forlandsundet, on és habitual també poder observar nombroses morses.

 

Dia 3 Viatge a Spitsbergen (Svalbard) en veler:

Prosseguirem amb el nostre viatge a Spitsbergen rumb nord, al llarg de la costa oest de Spitsbergen. En ruta tindrem ocasió de contemplar alguns dels seus paisatges més captivadors.

 

Dia 4 Viatge a Spitsbergen (Svalbard) en veler:

Finalment arribarem a Smeerenburg, l'assentament balener més important de les illes Svalbard durant el segle XVII; i, si les condicions climàtiques ens ho permeten, intentarem desembarcar a Ytre Norskøja.

 

Dia 5 Viatge a Spitsbergen (Svalbard) en veler:

Entre els desembarcaments previstos per avui es troba Sorgfjord, un bonic fiord on habitualment és possible observar morses i frarets atlàntics, a més a més de restes de baleners del s. XVII.

 

Dia 6 Viatge a Spitsbergen (Svalbard) en veler:

Prosseguirem amb el nostre viatge a Spitsbergen fins a Hinlopenstrait, estret que separa l'illa de Spitsbergen de la de Nordauslandet i llar de foques barbudes, foques ocel·lades, gavines d'ivori i óssos polars.

 

Dia 7 Viatge a Spitsbergen (Svalbard) en veler:

Si les condicions climàtiques ens ho permeten, intentarem desembarcar a Augustabukta, una bonica badia emmarcada per alts cims i una glacera lliure d'esquerdes, i on tenim previst gaudir d'un agradable passeig.

 

Dia 8 Viatge a Spitsbergen (Svalbard) en veler:

El següent desembarcament del nostre viatge a Spitsbergen està previst a la glacera Brasvell, on podrem realitzar una excursió a través del Svartknausflya, el que ens permetrà conèixer el desert àrtic.

 

Dia 9 Viatge a Spitsbergen (Svalbard) en veler:

Finalment arribarem a Wilhelmøja, a les platges de la qual és possible observar piles d'ossos de balena fossilitzats i on les trobades amb óssos polars són més que habituals.

 

Dia 10 Viatge a Spitsbergen (Svalbard) en veler:

Prosseguirem amb el nostre viatge a Spitsbergen fins a l'estret Heleysundet, que separa l'illa de Spitsbergen de la illa Barentzøja. Si les condicions climàtiques no ens ho permeten, avançarem a través de Freemansundet.

 

Dia 11 Viatge a Spitsbergen (Svalbard) en veler:

Entre els desembarcaments previstos per avui s'inclouen Kapp Lee, on gaudirem d'un agradable passeig i comptarem amb bones oportunitats per veure rens.

 

Dia 12 Viatge a Spitsbergen (Svalbard) en veler:

Diskobukta també es troba entre els desembarcaments previstos durant el nostre viatge a Spitsbergen. Aquí tindrem ocasió de veure óssos polars i guineus àrtiques, a més a més de diferents espècies d'aus.

 

Dia 13 Viatge a Spitsbergen (Svalbard) en veler:

Prosseguirem amb el nostre viatge a Spitsbergen rumb sud. La nostra destinació avui és Hornsund, preciós fiord situat a la costa sud-oest de Spitsbergen i on tindrem ocasió de contemplar una de les panoràmiques més impressionants de Svalbard.

 

Dia 14 Viatge a Spitsbergen (Svalbard) en veler:

El següent desembarcament del nostre viatge a Spitsbergen està previst al fiord de Recherche, on tindrem ocasió de gaudir d'un agradable passeig per la tundra, llar habitual de nombrosos rens.

 

Dia 15 Viatge a Spitsbergen (Svalbard) en veler:

El nostre viatge a Spitsbergen està arribant a la seva fi. Entre els nostres desembarcaments d'avui s'inclouen Barentsburg, estació minera russa que encara avui segueix activa i on trobarem una oficina de correus i una tenda de souvenirs, entre altres instal·lacions en decadència.

 

Dia 16 Viatge a Spitsbergen (Svalbard) en veler:

Desembarcarem a Longyearbyen a primera hora del matí. Fi del viatge a Spitsbergen i dels nostres serveis. Esperem que hàgiu gaudit del vostre viatge a Spitsbergen tant com nosaltres desitgem que així sigui.

 

 

Calendari de sortides Viatge a Spitsbergen - 2017:

 

Codi

Inici

Fi

Nits/Dies

Preu

NOO20

25/07/17

09/08/17

15/16

4.850 €

NOO21

09/08/17

24/08/17

15/16

4.850 €

NOO22

24/08/17

08/09/17

15/16

4.850 €

 

Preus en euros, per persona, compartint cabina doble i subjectes a disponibilitat en el moment de formalitzar la reserva.

 

Reserva abans del 28/02/17 i emporta't de regal una motxilla de The North Face.

 

 

Serveis inclosos al preu del Viatge a Spitsbergen:

Allotjament en cabina doble amb bany compartit durant el viatge a Spitsbergen.

Tots els àpats a bord, des del sopar del primer dia fins l'esmorzar del darrer dia.

Tots els desembarcaments, els zodiacs cruise i les xerrades que s'organitzi a bord.

Totes les taxes i pagaments en ports durant el viatge a Spitsbergen.

Manual d'expedició en anglès.

Blog del viatge a Spitsbergen en anglès.

 

Serveis no inclosos al preu del Viatge a Spitsbergen:

Vols internacionals i domèstics.

Assegurança de viatge (obligatòria).

Assegurança d'anul·lació.

Trasllats aeroport-hotel-port i viceversa.

Allotjament abans i després de l'expedició.

Despeses de passaport o visat.

Taxes governamentals d'arribada o sortida del país.

Àpats fora del vaixell.

Activitats opcionals: càmping, caiac, submarinisme, busseig, etc.

Suplements per excés d'equipatge.

Despeses personals com a bugaderia, e-mail, telèfon, bar, etc.

Propines.

Suplement per increment del preu del carburant per persona, quantia a determinar per la companyia segons la fluctuació del barril de petroli.

Qualsevol altre servei o concepte no indicat en l'apartat “serveis inclosos al preu del Viatge a Spitsbergen”.

Aquest itinerari pot variar en funció de les condicions climatològiques i del mar, en funció del criteri del Capità i del Cap d'Expedició. La flexibilitat és la clau de l'èxit de les expedicions polars.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Les possibilitats que puguem circunnavegar Spitsbergen per complet (sobre la base de la nostra experiència organitzant viatges des de 1992) és d'un 20% durant la primera quinzena de juliol, d'un 55% durant la segona quinzena de juliol, d'un 90% durant la primera quinzena d'agost i d'un 95% durant la segona quinzena d'agost. En el cas que no la puguem circunnavegar per complet, centrarem el viatge principalment en el norest o sud-est de Spitsbergen.

Destinacions relacionades

Galeries relacionades

Durada:

16 dies, 15 nits

Llengua oficial del viatge:

Anglès

Nombre de persones:

Mínim 10, màxim 20 persones.

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí