Tundra Viatges

Cercador de viatges

Fly & Drive Australia: viatge a Adelaida, Melbourne, Tasmania i SydneyTundra Viatges

Viatge a Austrālia de 14 dies, amb cotxe de lloguer (Fly & Drive), amb inici a Adelaide i fi a Sydney. Inclou Kangaroo Island, Melbourne i l'Illa de Tasmānia. Especialment recomanat per a aquells que desitgen visitar els principals atractius del sud-oest d'Austrālia.

Fly & Drive Australia: viatge a Adelaida, Melbourne, Tasmania i Sydney

Dia 1 Fly & Drive Austràlia: Adelaida

Després de 24 hores de vol finalment arribareu a Adelaida. A la vostra arribada, recolliu el cotxe de lloguer i dirigiu-vos cap al vostre hotel. Benvinguts a Austràlia! Allotjament a Adelaida.

 

Dia 2 Fly & Drive Austràlia: Kangaroo Island

La primera de les visites del vostre Fly & Drive Austràlia serà a Kangaroo Island, un autèntic paradís natural on tindreu ocasió de contemplar alguns dels paisatges més captivadors d'Austràlia. Allotjament a Kangaroo Island.

 

Dia 3 Fly & Drive Austràlia: Kangaroo Island

Disposareu del dia complet per seguir visitant els principals atractius de Kangaroo Island, entre els quals s'inclou abundant fauna salvatge com per exemple cangurs, coales, wallabies, foques i lleons marins. Allotjament a Kangaroo Island.

 

Dia 4 Fly & Drive Austràlia: Adelaida

Després de dos dies descobrint els tresors naturals que amaga Kangaroo Island, finalment tornareu a Adelaida, elegant capital de l'estat Austràlia Meridional i els edificis de la qual llueixen un bonic estil colonial. Allotjament a Adelaida.

 

Dia 5 Fly & Drive Austràlia: Melbourne

Dirigiu-vos a l'aeroport d'Adelaida, on retornareu el cotxe de lloguer en perfecte estat i amb el dipòsit ple de combustible. La següent parada del vostre Fly & Drive Austràlia és Melbourne, capital cultural i esportiva d'Austràlia. Allotjament a Melbourne.

 

Dia 6 Fly & Drive Austràlia: Melbourne

Disposareu del dia complet per recórrer la Great Ocean Road i conèixer alguns dels paisatges més inspiradors d'Austràlia. Sens dubte avui serà un dels dies més especials del vostre Fly & Drive Austràlia. Allotjament a Melbourne.

 

Dia 7 Fly & Drive Austràlia: Tasmània

Dirigiu-vos a l'aeroport de Melbourne, on retornareu el cotxe de lloguer en perfecte estat i amb el dipòsit ple de combustible. La següent parada del vostre Fly & Drive Austràlia és l'Illa de Tasmània. Allotjament a Tasmània.

 

Dia 8 Fly & Drive Austràlia: Tasmània

Disposareu del dia complet per visitar el sud de la Illa de Tasmània, on trobareu els penya-segats més alts d'Austràlia i alguns dels principals llocs històrics d'Austràlia, també declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Allotjament a Tasmània.

 

Dia 9 Fly & Drive Austràlia: Tasmània

La següent de les visites del vostre Fly & Drive Austràlia és la costa oest de Tasmània, on trobareu alguns dels parcs nacionals més preuats d'Austràlia. Tal és la seva importància que fins i tot han estat declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Allotjament a Tasmània.

 

Dia 10 Fly & Drive Austràlia: Tasmània

Dedicareu l'últim dia de la vostra estada a la Illa de Tasmània a visitar la costa est de la illa, on tindreu ocasió de contemplar alguna de les badies més boniques d'Austràlia i de les que tindre ocasió de veure durant el vostre Fly & Drive Austràlia. Allotjament a Tasmània.

 

Dia 11 Fly & Drive Austràlia: Sydney

Dirigiu-vos a l'aeroport de Tasmània, on retornareu el cotxe de lloguer en perfecte estat i amb el dipòsit ple de combustible. L'última parada del vostre Fly & Drive Austràlia és Sydney, capital de l'estat de Nova Gal·les del Sud. Allotjament a Sydney.

 

Dia 12 Fly & Drive Austràlia: Sydney

Disposareu del dia complet per visitar al vostre aire Sydney, la ciutat més gran d'Austràlia i també la més antiga per ser el primer assentament colon britànic. Allotjament a Sydney.

 

Dia 13 Fly & Drive Austràlia: Sydney

Aprofiteu l'últim dia del vostre Fly & Drive Austràlia per a seguir visitant els principals atractius de Sydney, entre els quals s'inclouen 72 fantàstiques platges i el port més bonic d'Austràlia i del món. Allotjament a Sydney.

 

Dia 14 Fly & Drive Austràlia: Aeroport

Us recollirem a l'hora indicada per traslladar-vos fins a l'aeroport de Sydney, on embarcareu en el vol de retorn a Barcelona. Fi del Fly & Drive Austràlia i dels nostres serveis.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estàn garantides.

Durada:

14 dies, 13 nits

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí