Tundra Viatges

Cercador de viatges

Fly & Drive Australia: QueenslandTundra Viatges

Viatge a Austrālia de 9 dies i amb cotxe de lloguer. Amb inici a Cairns i fi a Brisbane, aquest Fly & Drive inclou els principals atractius de Queensland: Magnetic Island, Illes Whitsunday i Fraser Island. És una fantāstica introducciķ al nord tropical d'Austrālia. Especialment recomanat pels qui desitgen visitar Queensland, en combinaciķ amb altres regions d'Austrālia.

Fly & Drive Australia: Queensland

Dia 1 Fly & Drive Queensland: Cairns - Townsville (348 km).

A la vostra arribada a l'aeroport de Cairns recolliu el cotxe de lloguer i preneu rumb sud. La vostra destinació avui és Townsville, la ciutat més gran del nord de Queensland i una de les regions més populars d'Austràlia. Allotjament a Townsville.

 

Dia 2 Fly & Drive Queensland: Magnetic Island.

Avui teniu previst visitar Magnetic Island, única entre les illes de la Gran Barrera de Coral. Coberta per un frondós bosc d'eucaliptus, és un excel·lent lloc per veure coales en llibertat, a més a més de gaudir de les seves fantàstiques platges i el seu clima temperat i assolellat. Allotjament a Townsville.

 

Dia 3 Fly & Drive Queensland: Townsville - Airlie Beach (274 km).

Prosseguiu amb el vostre Fly & Drive Queensland rumb sud, a través de la Bruce Highway. En ruta tindreu ocasió de visitar Ayr i Home Hill. Finalment arribareu a Airlie Beach, un dels llocs d'estiueig més populars d'Austràlia i principal porta d'entrada al paradís de les Illes Whitsunday. Allotjament a Airlie Beach.

 

Dia 4 Fly & Drive Queensland: Illes Whitsunday.

Avui teniu previst visitar el paradís natural les Illes Whitsunday, sens dubte un dels moments més especials del vostre viatge a Austràlia. Aquí tindreu ocasió de banyar-vos a les seves aigües de color turquesa, de passejar per les seves extenses platges de sorra blanca i fins i tot de descansar a l'ombra de les seves nombroses palmeres. Allotjament a Airlie Beach.

 

Dia 5 Fly & Drive Queensland: Airlie Beach - Rockhampton (481 km)

Prosseguiu amb el vostre Fly & Drive Queensland rumb sud, a través de la Bruce Highway. En ruta tindreu ocasió de visitar varis dels parcs nacionals més populars d'Austràlia, com per exemple Cape Hillborough. Finalment arribareu a Rockhampton, on teniu previst l'allotjament per a aquesta nit.

 

Dia 6 Fly & Drive Queensland: Rockhampton - Bargara (301 km).

Prosseguiu amb el vostre Fly & Drive Queensland rumb sud, a través de la Bruce Highway. En ruta tindreu ocasió de conèixer el centre de la costa de Coral i visitar petites poblacions tan emblemàtiques com Seventeen Seventy i Agnes Waters. Allotjament a la regió de Bargara.

 

Dia 7 Fly & Drive Queensland: Bargara - Fraser Island (140 km).

Avui el vostre Fly & Drive Queensland us portarà fins a Fraser Island, l'illa de sorra més gran del món on tindreu ocasió de visitar preciosos penya-segats de colors, passejar per la selva, nedar en llacs d'aigua dolça i observar abundant fauna salvatge, entre la qual s'inclouen diferents espècies de balenes. Allotjament a Fraser Island.

 

Dia 8 Fly & Drive Queensland: Fraser Island.

Avui teniu previst conèixer una mica més sobre la història natural i cultural de Fraser Island, a més dels seus principals atractius, entre els quals s'inclouen Seventy-Five Mile Beach, Lake McKenzie, Wanggoolba Creek, Eli Creek i Maheno Shipwreck. Allotjament a Fraser Island.

 

Dia 9 Fly & Drive Queensland: Fraser Island - Brisbane (300 km).

L'última etapa del vostre Fly & Drive Queensland us portarà fins a Brisbane, capital de Queensland i del nord tropical. Torneu el cotxe de lloguer en perfecte estat i amb el dipòsit de combustible ple. Fi del Fly & Drive Queensland i dels nostres serveis.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

9 dies, 8 nits

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí