Tundra Viatges

Cercador de viatges

Fly & Drive Australia: viatge a Sydney, l'Outback i QueenslandTundra Viatges

Viatge a Austrālia de 16 dies, amb cotxe de lloguer (Fly & Drive), amb inici a Sydney i fi a Brisbane. Inclou l'emblemātic Outback australiā i els principals atractius de Queensland, des de la Gran Barrera de Coral fins als seus principals parcs nacionals.

Fly & Drive Australia: viatge a Sydney, l'Outback i Queensland

Dia 1 Fly & Drive Austràlia: Sydney

Després de 24 hores de vol finalment arribareu a Sydney, on us estarem esperant per traslladar-vos fins al vostre hotel. Benvinguts a Austràlia! El vostre viatge a Austràlia ha començat. Allotjament a Sydney.

 

Dia 2 Fly & Drive Austràlia: Sydney

Sydney és la ciutat més poblada d'Austràlia i també la més antiga del país. És també capital de l'estat de Nova Gal·els del Sud i una visita gairebé obligada durant tot viatge a Austràlia. Allotjament a Sydney.

 

Dia 3 Fly & Drive Austràlia: Sydney

Disposareu de nou del dia lliure per visitar Sydney al vostre aire. Entre les vostres visites d'avui us recomanem incloure el port de Sydney, sens dubte el port més bonic d'Austràlia. Allotjament a Sydney.

 

Dia 4 Fly & Drive Austràlia: Ayers Rock

Us traslladarem a l'aeroport per embarcar en el vol cap a Ayers Rock. A la vostra arribada a Ayers Rock recollireu el cotxe. A continuació us recomanem visitar el Parc Nacional Uluru - Kata Tjuta. Allotjament a Ayers Rock.

 

Dia 5 Fly & Drive Austràlia: Kings Canyon

Deixareu enrere Ayers Rock i prosseguireu amb el vostre Fly & Drive Austràlia cap al Parc Nacional Watarrka i Kings Canyon, dominat per escarpats cingles i impressionants congosts. Allotjament a Kings Canyon.

 

Dia 6 Fly & Drive Austràlia: Alice Springs

Després de dos intensos dies explorant l'emblemàtic Outback australià, finalment el vostre Fly & Drive Austràlia us portarà fins a Alice Springs a través de l'emblemàtica Mereenie Road. Allotjament a Alice Springs.

 

Dia 7 Fly & Drive Austràlia: Cairns

Lliureu el cotxe de lloguer en perfecte estat i amb el dipòsit ple de combustible. A continuació embarqueu en el vol que us portarà fins a Cairns, la següent parada del vostre Fly & Drive Austràlia. Allotjament a Cairns.

 

Dia 8 Fly & Drive Austràlia: Townsville

El vostre Fly & Drive Austràlia avui pren rumb sud a través de l'assolellat estat australià de Queensland, sens dubte un dels estats més populars i visitats d'Austràlia. Allotjament a Townsville.

 

Dia 9 Fly & Drive Austràlia: Townsville

Avui teniu previst visitar Magnetic Island, una de les illes més populars i especials d'Austràlia, també una de les etapes que més us agradaran del vostre Fly & Drive Austràlia. Allotjament a Townsville.

 

Dia 10 Fly & Drive Austràlia: Airlie Beach

La següent parada del vostre Fly & Drive Austràlia és Airlie Beach, una dels poblacions més turístiques d'Austràlia i porta d'entrada a les renombrades Illes Whitsunday. Allotjament a Airlie Beach.

 

Dia 11 Fly & Drive Austràlia: Airlie Beach

Avui teniu previst gaudir d'una fantàstica excursió amb vaixell per els Illes Whitsundays, úniques entre les illes de la Gran Barrera de Coral i sens dubte un dels llocs més fascinants que coneixereu durant el vostre Fly & Drive Austràlia. Allotjament a Airlie Beach.

 

Dia 12 Fly & Drive Austràlia: Rockhampton

Prosseguireu amb el vostre Fly & Drive Austràlia rumb sud a través de l'assolellat estat australià de Queensland. Finalment arribareu a Rockhampton, coneguda com la capital australiana de la carn de boví. Allotjament a Rockhampton.

 

Dia 13 Fly & Drive Austràlia: Hervey Bay

La següent parada del vostre Fly & Drive Austràlia és Hervey Bay, ubicada tot just al davant de Fraser Island, la major illa de sorra del món i declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Allotjament a Rockhampton.

 

Dia 14 Fly & Drive Austràlia: Brisbane

Finalment arribareu a Brisbane, capital de l'estat de Queensland i última etapa del vostre Fly & Drive Austràlia. Allotjament a Brisbane.

 

Dia 15 Fly & Drive Austràlia: Brisbane

Disposareu de la resta del dia lliure per visitar Brisbane al vostre aire, la tercera ciutat més poblada d'Austràlia i una de les nostres favorites. Allotjament a Brisbane.

 

Dia 16 Fly & Drive Austràlia: Aeroport

Lliureu el cotxe de lloguer a l'aeroport en perfecte estat i amb el dipòsit de combustible ple. Fi del Fly & Drive Austràlia i dels nostres serveis.

Les bones condicions climàtiques i la fauna salvatge no estan garantides.

Durada:

16 dies, 15 nits

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí