Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Australia amb tren i Illa FitzroyTundra Viatges

Viatge a Austrŕlia de 18 dies que li permetrŕ viatjar amb tren a través del Gran Centre Vermell. Inclou dos de les principals capitals d'Austrŕlia: Sydney i Darwin; a més del Parc Nacional Uluru - Kata Tjuta, el Parc Nacional Kakadu i la Gran Barrera de Coral, tots declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Viatge a Australia amb tren i Illa Fitzroy

Dia 1 Viatge a Austràlia: Sydney

Benvinguts a Austràlia! A la seva arribada a l'aeroport de Sydney els rebrem i traslladarem al seu hotel. Allotjament a Sydney.

 

Dia 2 Viatge a Austràlia: Sydney

Dedicaran el segon dia del seu viatge a Austràlia a conèixer alguns dels principals atractius d'aquesta cosmopolita ciutat. Disposaran de la tarda lliure per seguir visitant Sydney pel seu compte. Allotjament a Sydney.

 

Dia 3 Viatge a Austràlia: Sydney

Dedicaran el dia d'avui a visitar la vall Hunter, on podran delectar el seu paladar amb autèntics productes gourmet. En ruta tindran ocasió també d'alimentar als cangurs, abraçar als coales i veure dimonis de Tasmània. Allotjament a Sydney.

 

Dia 4 Viatge a Austràlia: Sydney

Els recollirem de nou a primera hora del matí, però aquesta vegada per visitar el Parc Nacional Blue Mountains. Culminaran la jornada gaudint d'un bonic passeig amb vaixell per la badia de Sydney. Allotjament a Sydney.

 

Dia 5 Viatge a Austràlia: Ayers Rock

A l'hora convinguda els recollirem al seu allotjament i traslladarem fins a l'aeroport per embarcar en el vol cap a Ayers Rock. A la seva arribada a Ayers Rock els rebrem i traslladarem al seu allotjament. Allotjament a Ayers Rock.

 

Dia 6 Viatge a Austràlia: Ayers Rock

Els recollirem de matinada i els traslladarem fins al Parc Nacional Uluru Kata Tjuta, on tindran ocasió de veure la sortida del sol sobre les muntanyes Olgas. Després de l'esmorzar disposaran de temps lliure i culminaran el dia gaudint de la posta de sol sobre la muntanya Uluru. Sopar i allotjament a Ayers Rock.

 

Dia 7 Viatge a Austràlia: Kings Canyon

Els recollirem després de l'esmorzar i els traslladarem fins a Kings Canyon. Després del dinar tindran ocasió d'explorar Kathleen Springs i Kathleen Gorge, i finalment arribaran a Kings Canyon. Sopar i allotjament a Kings Canyon.

 

Dia 8 Viatge a Austràlia: viatge amb tren

Deixaran enrere Kings Canyon i es dirigiran cap a Alice Springs a través de l'Ernest Giles Road. En ruta visitaran el crater del meteorit Henbury i a la seva arribada a Alice Springs embarcaran al tren que els portarà fins a Darwin. Allotjament a bord.

 

Dia 9 Viatge a Austràlia: Darwin

Durant el seu viatge a Austràlia amb tren tindran ocasió de contemplar alguns dels paisatges més captivadors d'Austràlia. Finalment arribaran a Darwin a última hora de la tarda. A la seva arribada els rebrem i traslladarem al seu hotel. Allotjament a Darwin.

 

Dia 10 Viatge a Austràlia: Litchfield

Els recollirem a primera hora del matí i en companyia de la seva guia local es dirigiran cap al Parc Nacional Litchfield, on tindran ocasió de descobrir un món de precioses cataractes i refrescants piscines naturals envoltades per exuberants boscos. Allotjament a Katherine.

 

Dia 11 Viatge a Austràlia: Nitmiluk & Kakadu

Després d'esmorzar reprendran el seu viatge cap al Parc Nacional Nitmiluk, on gaudiran d'un espectacular passeig amb vaixell per Katherine Gorge. Finalment arribaran al Parc Nacional Kakadu, on tenen previst un altre espectacular passeig amb vaixell per les aigües de Yellow Water. Allotjament a Kakadu.

 

Dia 12 Viatge a Austràlia: Kakadu

Aprofitarem el matí per seguir visitant el Parc Nacional Kakadu, entre els principals atractius del qual també s'inclouen Nourlangie Rock i Ubirr Rock. A última hora de la tarda arribarem a Darwin. Allotjament a Darwin.

 

Dia 13 Viatge a Austràlia: Cairns

A l'hora convinguda els recollirem en el seu allotjament i traslladarem fins a l'aeroport per embarcar en el vol a Cairns, capital del nord tropical. A la seva arribada a Cairns els rebrem i traslladarem al seu allotjament. Allotjament a Cairns.

 

Dia 14 Viatge a Austràlia: Cairns

Avui tindran oportunitat de contemplar des de l'aire la bellesa i immensitat del bosc pluvial, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Tornaran a Cairns a bord d'un dels trens panoràmics més populars d'Austràlia. Allotjament a Cairns.

 

Dia 15 Viatge a Austràlia: Fitzroy Island

Dedicaran els últims dies del seu viatge a Austràlia a descobrir els tresors que amaga la Gran Barrera de Coral, sens dubte una de les meravelles naturals més espectaculars del món. Allotjament a Fitzroy Island.

 

Dies 16 i 17 Viatge a Austràlia: Fitzroy Island

Tal és la bellesa i riquesa de la Gran Barrera de Coral que fins i tot ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Aquí tindran ocasió de descansar i gaudir de tot tipus d'activitats aquàtiques. Allotjament a Fitzroy Island.

 

Dia 18 Viatge a Austràlia: Aeroport

A l'hora convinguda els recollirem en el seu allotjament i traslladarem fins a l'aeroport per embarcar en el vol de tornada a casa. Fi del seu viatge a Austràlia i dels nostres serveis.

Destinacions relacionades

Durada:

18 dies, 17 nits

Llengua oficial del viatge:

Anglčs

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí