Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Australia amb tren i Illes WhitsundayTundra ViatgesEn promociˇ

Viatge a AustrÓlia de 18 dies que li permetrÓ viatjar amb tren de costa a costa d'AustrÓlia. Inclou tres de les principals capitals d'AustrÓlia: Perth, Adelaida i Sydney; a mÚs a mÚs de Kangaroo Island i les Illes Whitsunday, un autŔntic paradÝs situat a la Gran Barrera de Coral.

Viatge a Australia amb tren i Illes Whitsunday

Dia 1 Viatge a Austràlia: Perth
A la seva arribada a l'aeroport de Perth els rebrem i traslladarem al seu hotel. Benvinguts a Austràlia, el seu viatge a Austràlia ha començat. Allotjament a Perth.

Dia 2 Viatge a Austràlia: Perth
Disposaran del segon dia del seu viatge a Austràlia per visitar al seu aire Perth, la ciutat més gran de la costa oest d'Austràlia i una de les més boniques d'Austràlia. Allotjament a Perth.

Dia 3 Viatge a Austràlia: Perth
Els recollirem a primera hora del matí i ens dirigirem cap al nord, on visitarem el desert dels Pinnacles, únic a tota Austràlia. Allotjament a Perth.

Dia 4 Viatge a Austràlia: Perth
Avui tenen previst visitar Rottnest Island, un autèntic paradís a menys d'una hora de Perth. Culminaran el dia gaudint d'un bonic passeig pel riu Swan. Allotjament a Perth.

Dia 5 Viatge a Austràlia: viatge amb tren
A l'hora convinguda els recollirem al seu hotel per traslladar-los fins a l'estació de trens, on embarcaran en el Indian Pacific per començar el seu viatge a Austràlia amb tren. Allotjament a bord.

Dia 6 Viatge a Austràlia: viatge amb tren
Prosseguiran amb el seu viatge a Austràlia a bord del Indian Pacific, la qual cosa els permetrà conèixer la bellesa del outback australià des de la comoditat de la seva cabina. Allotjament a bord.

Dia 7 Viatge a Austràlia: Adelaida
Finalment arribaran a Adelaida, la segona de les grans capitals que tindran ocasió de visitar durant el seu viatge a Austràlia. A la seva arribada, trasllat a l'hotel i visita guiada d'Adelaida i els seus voltants. Allotjament a Adelaida.

Dia 8 Viatge a Austràlia: Adelaida
Avui el seu viatge a Austràlia els portarà fins a Kangaroo Island, un dels millors llocs d'Austràlia per a l'observació d'abundant fauna salvatge en llibertat. Allotjament a Kangaroo Island.

Dia 9 Viatge a Austràlia: Adelaida
En companyia de la seva guia local prosseguiran amb les seves visites per Kangaroo Island i a última hora de la tarda els traslladarem fins a la terminal del ferri, on embarcaran de retorn a Adelaida. Allotjament a Adelaida.

Dia 10 Viatge a Austràlia: viatge amb tren
A l'hora convinguda els recollirem en el seu allotjament i traslladarem fins a l'estació de trens, on de nou embarcaran en el Indian Pacific, però aquesta vegada rumb a Sydney. Allotjament a bord.

Dia 11 Viatge a Austràlia: Sydney
Finalment arribaran a Sydney, la ciutat més poblada d'Austràlia. A la tarda i en companyia de la seva guia local tindran ocasió de visitar els principals atractius d'aquesta cosmopolita ciutat. Allotjament a Sydney.

Dia 12 Viatge a Austràlia: Sydney
Disposaran del dia lliure per seguir visitant Sydney pel seu compte, entre els principals atractius del qual s'inclou el port més bonic del món. Allotjament a Sydney.

Dia 13 Viatge a Austràlia: Sydney
Avui tenen previst visitar el Parc Nacional Blue Mountains, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Culminaran el dia gaudint d'un bonic creuer des de Parramatta fins a la badia de Sydney. Allotjament a Sydney.

Dia 14 Viatge a Austràlia: Sydney
Dedicaran l'últim dia de la seva estada a Sydney a visitar la vall Hunter, on podran delectar el seu paladar amb autèntics productes gourmet. En ruta tindran ocasió també d'alimentar als cangurs, abraçar als coales i veure dimonis de Tasmània. Allotjament a Sydney.

Dia 15 Viatge a Austràlia: Hamilton Island
A l'hora convinguda els recollirem en el seu allotjament i traslladarem fins a l'aeroport per embarcar en el vol cap a Hamilton Island, pertanyent a les Illes Whitsunday, un autèntic paradís situat a la Gran Barrera de Coral. Allotjament a Hamilton Island.

Dies 16 i 17 Viatge a Austràlia: Hamilton Island
Disposaran de dos dies complets per gaudir de les Illes Whitsundays, de les seves fantàstiques platges i de l'abundant fauna salvatge que habita les seves aigües. Allotjament a Hamilton Island.

Dia 18 Viatge a Austràlia: Aeroport
A l'hora convinguda els recollirem en el seu allotjament i traslladarem fins a l'aeroport per embarcar en el vol de retorn a casa. Fi del seu viatge a Austràlia i dels nostres serveis.

Durada:

20 dies, 19 nits

Llengua oficial del viatge:

AnglŔs

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ