Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Australia amb Kangaroo IslandTundra ViatgesEn promoció

Viatge a Austràlia de 17 dies que li permetrà conèixer un dels llocs més especials d'Austràlia: Kangaroo Island. A més de la Great Ocean Road i Melbourne, Sydney i el nord tropical, els principals atractius del qual són la Gran Barrera de Coral i el bosc tropical.

Viatge a Australia amb Kangaroo Island

Dia 1 Viatge a Austràlia: Adelaida

A la seva arribada a l'aeroport d'Adelaide els rebrem i traslladarem al seu hotel. Benvinguts a Austràlia, el seu viatge a Austràlia ha començat. Allotjament a Adelaida.

 

Dia 2 Viatge a Austràlia: Adelaida

Disposaran del dia lliure per visitar al seu aire Adelaida i els seus voltants, entre els quals destaca la vall Barossa. Si ho prefereixen, també és possible reservar una excursió guiada. Allotjament a Adelaida.

 

Dia 3 Viatge a Austràlia: Kangaroo Island

La següent parada del seu viatge a Austràlia és Kangaroo Island, sens dubte un dels millors llocs d'Austràlia per a l'observació d'abundant fauna salvatge en llibertat, entre la qual s'inclouen cangurs, coales, lleons marins d'Austràlia, wallabies i pósums. Allotjament s Kangaroo Island.

 

Dia 4 Viatge a Austràlia: Adelaida

Dedicaran el matí a visitar alguns dels llocs més populars de Kangaroo Island, com per exemple Remarkable Rocks s Flinders Chase National Park i Admirals Arch s Cape Du Couedic. A continuació els traslladarem de nou a Adelaida. Allotjament a Adelaids.

 

Dia 5 Viatge a Austràlia: Mount Gambier

Deixaran enrere Adelaida i en companyia del seu guia local reprendran el seu viatge per Austràlia. Avui la seva destinació serà Mount Gambier. En ruta tindran ocasió de conèixer Hahndorf, poble d'estètica tradicional germana, i Mt Lofty Summit, des d'on les vistes sobre Adelaida són espectaculars. Allotjament a Mount Gambier.

 

Dia 6 Viatge a Austràlia: Great Ocean Road

Dedicaran el matí a visitar Mount Gambier, Port Fairy i Tower Hill Reserve, on tindran ocasió de contemplar emus, coales, kanguros i echidnes. A continuació el seu viatge a Austràlia els portarà a recórrer una de les carreteres panoràmiques més populars d'Austràlia: la Great Ocean Road. Allotjament a la Great Ocean Road.

 

Dia 7 Viatge a Austràlia: Melbourne

Dedicaran el matí a l'observació de coales en el seu hàbitat natural i a gaudir d'un tranquil passeig per un mil·lenari bosc de falgueres gegants. A continuació reprendran el seu viatge a Austràlia, que avui els portarà fins a Melbourne, capital cultural i esportiva del país. Allotjament a Melbourne.

 

Dia 8 Viatge a Austràlia: Melbourne

Disposaran del dia lliure per visitar al seu aire Melbourne i els seus voltants, entre els quals destaca la Península Mornington. Si ho prefereixen, també és possible reservar una excursió guiada. Allotjament a Melbourne.

 

Dia 9 Viatge a Austràlia: Melbourne

Els recollirem cap a mig matí per traslladar-los fins a Phillip Island, on tindran ocasió d'assistir a la desfilada de pingüins més popular d'Austràlia i tot això en companyia del seu guia especialista local. Allotjament a Melbourne.

 

Dia 10 Viatge a Austràlia: Cairns

A l'hora convinguda els recollirem en el seu allotjament i traslladarem fins a l'aeroport per embarcar en el vol a Cairns, porta d'entrada al bosc tropical. A la seva arribada a Cairns i els rebrem i traslladarem al seu allotjament. Allotjament en Cairns.

 

Dia 11 Viatge a Austràlia: Cairns

Avui tindran oportunitat de contemplar des de l'aire la bellesa i immensitat del bosc tropical, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Després de disposar de temps lliure a Kuranda per a l'esmorzar, tornaran a Cairns a bord d'un dels trens panoràmics més populars d'Austràlia. Allotjament a Cairns.

 

Dia 12 Viatge a Austràlia: Cairns

La Gran Barrera de Coral és, sens dubte, una de les meravelles naturals més espectaculars del món i vostès avui tindran ocasió de gaudir d'un fantàstic dia de platja a un dels seus illots. Són nombroses les activitats aquàtiques disponibles. Allotjament a Cairns.

 

Dia 13 Viatge a Austràlia: Sydney

A l'hora convinguda els recollirem en el seu allotjament i traslladarem fins a l'aeroport per embarcar en el vol a Sydney, la ciutat més gran d'Austràlia. A la seva arribada a Sydney els rebrem i traslladarem al seu allotjament. Allotjament a Sydney.

 

Dia 14 Viatge a Austràlia: Sydney

Disposaran del dia lliure per visitar al seu aire Sydney i els seus voltants, entre els quals destaquen Manly i Bondi Beach. Si ho prefereixen, també és possible reservar una excursió guiada. Allotjament a Sydney.

 

Dia 15 Viatge a Austràlia: Sydney

Els recollirem de nou a primera hora del matí, però aquesta vegada per visitar el Parc Nacional Blue Mountains, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Culminaran la jornada gaudint d'un bonic passeig amb vaixell per la badia de Sydney. Allotjament a Sydney.

 

Dia 16 Viatge a Austràlia: Sydney

Dedicaran l'últim dia del seu viatge a Austràlia a visitar una de les regions vinícoles més antigues d'Austràlia: la vall Hunter. Aquí podran delectar el seu paladar amb autèntics productes gourmet elaborats amb les tècniques més ancestrals, com per exemple formatges, xocolates i embotits de diferent classe. Allotjament a Sydney.

 

Dia 17 Viatge a Austràlia: Aeroport de Sydney

A l'hora convinguda els recollirem en el seu allotjament i traslladarem fins a l'aeroport per embarcar en el vol de retorn a casa. Fi del seu viatge a Austràlia i dels nostres serveis.

 

 

Preus Viatge a Austràlia - vàlids fins el 30/09/16:

 

Hotels Turista

Hotels Estàndard

Hotels Superior

2.760 euros

3.120 euros

3.585 euros

 

Reserva abans del 29/02/16 i emporta't una motxilla de The North Face de regal!

 

 

Serveis inclosos en el preu del Viatge a Austràlia:

Trasllats aeroport - hotel - aeroport.

16 nits d'allotjament als hotels indicats o similars, en habitació doble.

Excursió a Kangaroo Island amb guia en anglès. Inclou 1 esmorzar, 2 dinars i 1 sopar.

Excursió des d'Adelaida fins a Melbourne amb guia en anglès. Inclou 2 esmorzars i 2 sopars.

Excursió a Phillip Island amb guia en anglès.

Excursió a bord del Skyrail, trasllats inclosos.

Excursió a bord del Kuranda Scenic Railway, trasllats inclosos.

Excursió a la Gran Barrera de Coral.

Excursió al Parc Nacional Blue Mountains amb guia en anglès. Inclou esmorzar i dinar.

Excursió al Hunter Valley amb guia en anglès. Inclou esmorzar i dinar.

Entrada al Featherdale Wildlife Park.

Entrada al Australian Reptile Park.

Passeig amb vaixell des de Parramatta fins a la badia de Sydney.

Assegurança de viatge i anul·lació. Vàlida per 17 dies i cobreix fins a 4.700 euros per persona en concepte de despeses d'anul·lació.

Assistència telefònica en català 24 hrs al dia durant el seu viatge a Austràlia.

 

Serveis no inclosos en el preu del Viatge a Austràlia:

Vols internacionals i domèstics.

Esmorzars, dinars i sopars, excepte aquells indicats com inclosos.

Begudes envasades i/o amb alcohol.

Activitats opcionals.

Ampliació de les cobertures i/o la durada de l'assegurança de viatge i anul·lació.

Gestió i despeses de passaport i visat.

Tot concepte o servei no indicat en l'apartat "Serveis inclosos en el preu del Viatge a Austràlia".

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Preus en euros i subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.

Preus no vàlids per Nadals ni Setmana Santa.

Durada:

17 dies, 16 nits

Llengua oficial del viatge:

Anglès.

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí