Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Alaska: 15 diesTundra ViatgesEn promoció

Viatge a Alaska de 15 dies. Amb inici i fi a Fairbanks, inclou els parcs nacionals Denali i Kenai Fjords, a més a més de l'excursió per a l'observació d'óssos grizzly i l'excursió a Kennicot. Especialment recomanat als que desitgen conèixer els principals atractius d'Alaska, sense presses.

Viatge a Alaska: 15 dies

Dia 1 Viatge a Alaska: Fairbanks

Benvinguts a Fairbanks. A la vostra arribada a l'aeroport, recolliu el cotxe de lloguer i dirigiu-vos al vostre allotjament. Llestos per gaudir del vostre gran viatge a Alaska? Allotjament a Fairbanks o rodalies.

 

Dia 2 Viatge a Alaska: Copper Valley

El vostre viatge a Alaska avui pren rumb sud a través de la Richardson Highway. En ruta tindreu ocasió de contemplar alguns dels paisatges més captivadors d'Alaska. Manteniu també els ulls ben oberts, ja que és abundant la fauna salvatge que habita aquestes terres. Allotjament a Copper Valley o rodalies.

 

Dia 3 Viatge a Alaska: Copper Valley

Dedicareu el tercer dia del vostre viatge a Alaska a visitar el Parc Nacional Wrangell St Elias, el parc nacional més gran d'Estats Units i al cor del qual trobareu dos fantàstics exemples de la mineria de coure de principis del segle XX: McCarthy i Kennicot. Allotjament a Cooper Valley o rodalies.

 

Dia 4 Viatge a Alaska: Valdez

Prosseguiu amb el vostre viatge a Alaska rumb sud. La vostra destinació avui és Valdez, sens dubte una de les poblacions amb més encant d'Alaska. Situada a la riba del Prince William Sound, Valdez és també coneguda per la bellesa de les muntanyes que l'emmarquen. Allotjament a Valdez o rodalies.

 

Dia 5 Viatge a Alaska: Seward

Avui teniu previst navegar les aigües del Prince William Sound, un dels millors llocs d'Alaska per observar precioses glaceres de marea. A les seves aigües és habitual també poder trobar abundant fauna salvatge, com ara diferents espècies de balenes, llúdries i frarets. Allotjament a Seward o rodalies.

 

Dia 6 Viatge a Alaska: Seward

Dedicareu el dia a conèixer els tresors naturals que protegeix el Parc Nacional Kenai Fjords, que forma un dels quatre únics camps de gel dels Estats Units i entre els principals atractius del qual s'inclouen algunes de les glaceres més espectaculars d'Alaska. Allotjament a Seward o rodalies.

 

Dia 7 Viatge a Alaska: Seward

Avui us animem a seguir coneixent les glaceres de l'imponent camp de gel que forma el Parc Nacional Kenai Fjords, però aquesta vegada des de terra. Com a alternativa us recomanem també reservar una fantàstica excursió amb caiac per Resurrection Bay. Allotjament a Seward o rodalies.

 

Dia 8 Viatge a Alaska: Homer

Prosseguiu amb el vostre viatge rumb sud, a través de la costa oest de la Península de Kenai, també coneguda com el "pati d'esbarjo d'Alaska". I és que Kenai és un autèntic paradís pels amants de la natura i les activitats a l'aire lliure. Finalment arribareu a Homer. Allotjament a Homer o rodalies.

 

Dia 9 Viatge a Alaska: Homer

Avui teniu prevista una fantàstica excursió per a l'observació d'óssos. En funció del moment de l'any en què tingui lloc el vostre viatge a Alaska i de les possibilitats d'observació, l'excursió es desenvoluparà a un parc nacional o un altre. Disposareu de la resta de la tarda lliure per a visitar Homer al vostre aire. Allotjament a Homer o rodalies.

 

Dia 10 Viatge a Alaska: Anchorage

Deixeu enrere la Península de Kenai i dirigiu-vos cap a Anchorage, la ciutat més gran d'Alaska. En ruta tindreu ocasió de conèixer alguns exemples d'arquitectura russa, com per exemple l'església ortodoxa Holy Assumption de la petita població de Kenai. Allotjament a Anchorage o rodalies.

 

Dia 11 Viatge a Alaska: Denali

Finalment arribareu al Parc Nacional Denali, sens dubte un dels parcs nacionals més populars d'Alaska. Entre els seus principals atractius s'inclouen abundant fauna salvatge i l'imponent Mont McKinley o Denali, que amb 6.190 metres constitueix el cim més alt d'Amèrica del Nord. Allotjament a Denali.

 

Dia 12 Viatge a Alaska: Denali

Avui teniu prevista una excursió guiada al Parc Nacional Denali, durant la qual és habitual poder observar abundant fauna salvatge de diferents espècies, com ara alces, caribús, linxs, llops i l'ós grizzly. Allotjament a Denali.

 

Dia 13 Viatge a Alaska: Fairbanks

El vostre viatge a Alaska està arribant al seu final i la vostra destinació avui és Fairbanks, punt d'inici d'aquest gran viatge a Alaska i porta d'entrada a una de les regions més verges d'Alaska: l'àrtic. Allotjament a Fairbanks.

 

Dia 14 Viatge a Alaska: Aeroport

Us recomanem arribar a l'aeroport com a mínim 3 hores abans de la sortida del vol. Recordeu tornar el cotxe en perfecte estat i amb el dipòsit ple de benzina. El vostre viatge a Alaska ha arribat a la seva fi. Nit en vol.

 

Dia 15 Viatge a Alaska: Arribada a Barcelona

Fi del viatge a Alaska i dels nostres serveis. Esperem que hagueu gaudit del vostre viatge a Alaska tant com nosaltres desitgem que així sigui. Fins la propera!

 

 

Preus Viatge a Alaska 15 días - 2018:

 

Hoteles

01/06/18 – 31/08/18

01/04/18 – 31/05/18 & 01/09/18 – 31/10/18

Compact

Midsize

Full Size

4x4

Compact

Midsize

Full Size

4x4

Turista 4.215 € 4.265 € 4.300 € 4.680 € 3.885 € 3.920 € 3.950 € 4.185 €
Superior 4.785 € 4.830 € 4.860 € 5.210 € 4.445 € 4.470 € 4.500 € 4.695 €

 

Superior - Descompte de 200€/persona per a les reserves confirmades abans del 30/01/18.

 

Preus en euros, per persona i subjectes a disponibilitat en el moment de formalitzar la reserva.

 

 

Serveis inclosos al Viatge a Alaska 15 dies:

13 nits d' allotjament als hotels indicats o similars, en habitació doble.

13 dies de lloguer de cotxe, quilometratge il·limitat i assegurança amb franquícia zero per robatori i danys.

Excursió guiada al Parc Nacional Denali.

Excursió guiada al Parc Nacional Kenai Fjords.

Excursió amb hidroavió per a l'observació d'óssos.

Entrada pels parcs nacionals indicats.

Trasllats fins a McCarthy i Kennicot, anada i tornada.

Bitllets de ferri necessaris per a realitzar el viatge tal com consta a la nostra pàgina web (vehicles de fins a 5 metres).

Guia de viatge. Inclou un itinerari personalitzat on detallem els atractius a visitar a diari durant el vostre viatge a Alaska.

Assegurança de viatge i anul·lació. Vàlida per a 15 dies de viatge i cobreix fins a 4.700 euros per persona en concepte de despeses de cancel·lació.

Assistència telefònica en català en cas d'emergència 24 hrs al dia durant el vostre viatge a Alaska.

Motxilla de The North Face, obsequi de Tundra Viatges.

 

Serveis no inclosos al Viatge a Alaska 15 dies:

Vols internacionals i domèstics.

Esmorzars, dinars i sopars.

Excursions opcionals contractades a destinació i/o recomanades a l'itinerari.

Assegurances necessàries per a realitzar activitats contractades a destinació i/o recomanades a l'itinerari.

Ampliació de les cobertures i/o la durada de l'assegurança de viatge i anul·lació.

Assegurances addicionals pel cotxe de lloguer, contractades directament a destinació, sense intermediació de Tundra Viatges i oferides per la companyia de lloguer de cotxes en el moment de la recollida del cotxe de lloguer.

Danys del cotxe de lloguer conseqüència de l'ús indegut del mateix, com ara la circulació per carreteres no asfaltades.

Danys del cotxe de lloguer ocasionats per l'aigua.

Danys als neumàtics, als vidres, als baixos, al xassís i a l'interior del cotxe de lloguer.

La pèrdua o dany de les claus del cotxe de lloguer i la seva reposició o recanvi.

Error en la càrrega del combustible del cotxe de lloguer i les conseqüències d'aquest.

Lloguer i danys ocasionats al GPS, cadiretes de nadó, wi-fi, equipament d'hivern, així com qualsevol altre objecte que es contracti directament a destinació.

Multes, peatges, aparcaments, despeses administratives, ecotaxes ni similars.

Suplement de trajectòria única, conseqüència de recollir el cotxe a una ciutat i tornar-lo a una altra diferent.

Extres personals i propines.

Gestió i despeses de passaport i visat.

Tots aquells serveis o conceptes no indicats en l'apartat "serveis inclosos al Viatge a Alaska 15 dies".

 

 

Allotjament Viatge a Alaska 15 dies:

 

L'allotjament d'aquest viatge a Alaska està previst als següents hotels o similars:

 

Lloc
Hotels Turista

Hotels Superior

Fairbanks Chena River Lodge Pioneer Park Inn
Cooper Valley
Princess Lodge Princess Lodge
Valdez Harbour Inn Harbour Inn
Seward Exit Glacier Lodge Harbour 360

Anchorage

Extended Stay America

Cooper Whale Inn

Denali Nord Haven McKinley Chalet Resort

La infraestructura turística d'Alaska és molt limitada i clarament insuficient per proveir la gran demanda que es registra entre els mesos de juny i setembre, motiu pel qual recomanem confirmar la reserva del viatge a Alaska amb una antelació mínima de 9 mesos a la data de sortida. En el cas de no reservar el vostre viatge a Alaska amb l'antelació mínima recomanada, és possible que no puguem organitzar el viatge a Alaska en les condicions pressupostades per la falta de disponibilitat dels serveis pressupostats i sense que això suposi una reducció del preu del viatge.

 

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

15 dies, 14 nits (1 en vol).

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí