Tundra Viatges

Cercador de viatges

Fly & Drive Australia: TasmaniaTundra Viatges

Viatge a Austrālia de 6 dies i amb cotxe de lloguer. Amb inici a Hobart i fi a Launceston, aquest Fly & Drive inclou els principals atractius de la costa est de l'illa de Tasmānia, com ara el Parc Nacional Freycinet. Especialment recomanat pels qui desitgen visitar Tasmānia, en combinaciķ amb altres regions d'Austrālia.

Fly & Drive Australia: Tasmania

Dia 1 Fly & Drive Austràlia: Hobart.

A la vostra arribada a l'aeroport de Hobart recolliu el cotxe de lloguer i dirigiu-vos cap al vostre allotjament. Disposareu de la resta del dia lliure per a visitar al vostre aire la costa sud-est de l'Illa de Tasmània. Allotjament a Hobart.

 

Dia 2 Fly & Drive Austràlia: Hobart - Richmond (26 km).

Entre les vostres visites d'avui us recomanem incloure Richmond, d'arrels penitenciàries, o l'Illa Bruny, entre els principals atractius de la qual menció especial mereix la seva abundant fauna salvatge, que inclou des de wombats i walabís fins a pingüins blaus. Allotjament a Hobart.

 

Dia 3 Fly & Drive Austràlia: Richmond - Parc Nacional Freycinet (175 km).

Després de dos dies explorant la costa sud-est de l'Illa de Tasmània, finalment deixareu endarrere Hobart i prendreu rumb nord-est, cap al Parc Nacional Freycinet, on tindreu ocasió de conèixer alguns dels paisatges més captivadors de Tasmània i fins i tot d'Austràlia Allotjament a Freycinet.

 

Dia 4 Fly & Drive Austràlia: Parc Nacional Freycinet.

Disposareu del dia sencer per a visitar al vostre aire el Parc Nacional Freycinet, entre els principals atractius del qual s'inclou Wineglass Bay, considerada una de les deu millors platges del món.  Allotjament a Freycinet.

 

Dia 5 Fly & Drive Austràlia: Parc Nacional Freycinet - Launceston (180 km).

L'última etapa del vostre Fly & Drive us portarà fins a Launceston, ubicada al nord de l'Illa de Tasmània. En ruta us recomanem visitar la selva tropical del Parc Nacional de Douglas-Apsley. Allotjament a Launceston.

 

Dia 6 Fly & Drive Austràlia: Aeroport de Launceston.

Torneu el cotxe de lloguer en perfecte estat i amb el dipòsit de combustible ple. Fi del Fly & Drive Austràlia i dels nostres serveis.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Dates de sortida:


Durada:

6 dies, 5 nits

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí