Tundra Viatges

Cercador de viatges

Fly & Drive Australia: l'Outback AustraliāTundra Viatges

Viatge a Austrālia de 14 dies i amb cotxe de lloguer. Amb inici a Adelaide i fi a Darwin, aquest Fly & Drive et permetrā cončixer els principals atractius de l'Outback australiā, entre els quals s'inclouen els Parcs Nacionals Uluru - Kata Tjuta, Watarrka i Kings Canyon, Nitmiluk, Kakadu i Litchfield.

Fly & Drive Australia: l'Outback Australiā

Dia 1 Fly & Drive Austràlia: Adelaide - Port Augusta (310 km).

Recolliu el cotxe de lloguer i dirigiu-vos cap a Port Augusta per la ruta panoràmica que avança a través de la vall Clare, una de les regions vinícoles més antigues d'Austràlia, coneguda per la gran qualitat del seu vi riesling. Allotjament a Port Augusta.

 

Dia 2 Fly & Drive Austràlia: Port Augusta - Coober Pedy (540 km).

Prosseguiu rumb nord amb el vostre Fly & Drive i endinseu-vos a una de les regions més emblemàtiques d'Austràlia: l'Outback, on la terra està cremada pel sol i les planes s'estenen fins a l'infinit. Allotjament a Coober Pedy.

 

Dia 3 Fly & Drive Austràlia: Coober Pedy - Marla (234 km).

Deixeu enrere l'extravagant Coober Pedy i seguiu avançant rumb nord, a través de la Stuart Highway, fins a la porta d'entrada al desert pintat: Cadney Homestead. Finalment arribareu a Marla, punt d'inici de la ruta Oodnadatta Track. Allotjament a Marla.

 

Dia 4 Fly & Drive Austràlia: Marla - Ayers Rock (517 km).

Prosseguiu amb el vostre Fly & Drive per la Stuart Highway fins a Ayers Rock. En ruta tindreu ocasió de conèixer alguns dels paisatges més captivadors de l'Outback australià. Allotjament a Ayers Rock.

 

Dia 5 Fly & Drive Austràlia: Parcs Nacional Uluru - Kata Tjuta.

Disposareu del dia sencer per explorar al vostre aire una de les regions més emblemàtiques d'Austràlia i on més present es troba la cultura aborígen. Allotjament a Ayers Rock.

 

Dia 6 Fly & Drive Austràlia: Ayers Rock - Kings Canyon (321 km).

Us recomanem matinar i gaudir de la sortida del sol sobre la muntanya Uluru. A continuació, repreneu el vostre Fly & Drive rumb nord. La vostra destinació avui és el Parc Nacional Watarrka, un dels grans atractius de l'Outback d'Austràlia. Allotjament a Kings Canyon.

 

Dia 7 Fly & Drive Austràlia: Kings Canyon - Alice Springs (474 km).

De nou us recomanem matinar i començar el dia gaudint d'una passejada per la part superior de Kings Canyon, la qual cosa us permetrà gaudir d'unes fantàstiques vistes del canó, la vall i el desert replet de palmeres. A continuació, repreneu el vostre Fly & Drive a través de la Red Centre Way. Allotjament a Alice Springs.

 

Dia 8 Fly & Drive Austràlia: Alice Springs.

Després d'uns intensos dies recorrent l'Outback d'Austràlia i coneixent els seus principals atractius, avui disposareu del dia lliure a Alice Springs per descansar. Si ho desitgeu, també podeu visitar els seus principals atractius, com per exemple Old Telegraph Station. Allotjament a Alice Springs.

 

Dia 9 Fly & Drive Austràlia: Alice Springs - Tennant Creek (508 km).

Prosseguiu amb el vostre Fly & Drive rumb nord, cap a Tennant Creek. En ruta tindreu ocasió de gaudir dels exquisits raïms de Tu Tree, visitar Wycliffe (popular pels albiraments d'ovnis documentats) i conèixer les enormes pedres circulars de Devils Marbles. Allotjament a Tennant Creek.

 

Dia 10 Fly & Drive Austràlia: Teenant Creek - Katherine (673 km).

El vostre Fly & Drive avui us portarà fins a Katherine. En ruta deixareu enrere enormes ranxos i típics pubs de l'Outback replets de vilatans. Finalment arribareu a Mataranka, on us recomanem fer un alt al camí i gaudir d'un relaxant bany als seus manantials. Allotjament a Katherine.

 

Dia 11 Fly & Drive Austràlia: Katherine Gorge.

Avui teniu previst un fantàstic passeig amb vaixell per l'espectacular congost de Katherine, situat al Parc Nacional de Nitmiluk i format al seu torn per 13 congosts units entre si per impressionants ràpids. Allotjament a Katherine.

 

Dia 12 Fly & Drive Austràlia: Katherine - Parc Nacional Kakadu (310 km).

La següent etapa del vostre Fly & Drive us portarà fins al Parc Nacional Kakadu, un dels parcs nacionals més populars d'Austràlia. Tal és la seva bellesa, que fins i tot ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Allotjament a Kakadu.

 

Dia 13 Fly & Drive Austràlia: Parc Nacional Kakadu.

Disposareu del dia sencer per visitar al vostre aire el Parc Nacional Kakadu, entre els principals atractius del qual s'inclouen Nourlangie Rock i Ubirr Rock, dues galeries d'art aborigen de gran importància. Allotjament a Kakadu.

 

Dia 14 Fly & Drive Austràlia: Parc Nacional Kakadu - Darwin (210 km).

L'últim parc nacional que visitareu durant el vostre Fly & Drive és Litchfield, entre els principals atractius del qual s'inclouen precioses cascades, refrescants piscines naturals i alguns dels termiters més alts d'Austràlia. A la vostra arribada a Darwin, retorneu el cotxe de lloguer en perfecte estat i amb el dipòsit de combustible ple. Fi del Fly & Drive Austràlia i dels nostres serveis.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

14 dies, 13 nits

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí