Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Australia: Outback australiaTundra Viatges

Viatge a Austrālia de 5 dies que li permetrā cončixer els principals atractius gran centre vermell australiā, com per exemple el Parc Nacional MacDonnell Ranges, el Parc Nacional Watarrka i Kings Canyon i Parc Nacional Uluru-Kata Tjuta. Ideal per combinar amb altres dels nostres viatges a Austrālia, com ara Darwin i Sydney.

Viatge a Australia: Outback australia

Dia 1 Viatge des d'Alice Springs a Ayers Rock:

L'outback és un dels llocs més màgics i emblemàtics d'Austràlia. Considerat un lloc sagrat pels aborígens, aquí la terra llueix un inconfundible color vermellós que canviarà de tonalitat en funció del moment del dia en què ens trobem. Benvinguts l'outback, l'antic centre d'Austràlia! A la seva arribada a l'aeroport els rebrem i traslladarem al seu hotel. Allotjament a Alice Springs.

 

Dia 2 Viatge des d'Alice Springs a Ayers Rock:

Els recollirem a primera hora del matí i en companyia del nostre guia local visitarem els principals atractius d'Alice Springs. A continuació ens dirigirem cap a Simpsons Gap, situat a l'extrem oest del Parc Nacional MacDonnell Ranges. Aquí tindrem ocasió d'explorar el parc a peu i molt probablement ens creuarem amb uns quants wallabíes de les roques en el nostre camí. Allotjament a Finke River.

 

Dia 3 Viatge des d'Alice Springs a Ayers Rock:

Començarem el dia gaudint d'una agradable passejada pel pintoresc canó Glen Helen. Tornarem a l'hotel per esmorzar i a continuació reprendrem el nostre viatge pel gran centre vermell a través de l'emblemàtica Mereenie Road. La nostra destinació avui serà el Parc Nacional Watarrka i Kings Canyon, dominat per escarpats cims i impressionants congosts. Aquí tindrem ocasió d'explorar el parc a peu, des de les erosionades cúpules rocoses de la Ciutat Perduda fins a les piscines tropicals del Jardí de l'Edén. Allotjament a Kings Canyon.

 

Dia 4 Viatge des d'Alice Springs a Ayers Rock:

Finalment arribarem al Parc Nacional Uluru-Kata Tjuta, on començarem les nostres visites pel Kata-Tjuta. També conegudes com Monts Olgas, aquestes enormes i arrodonides cúpules vermelloses han estat esculpides durant més de 500 milions d'anys. Aquí tindrem ocasió de gaudir d'una agradable passejada fins a la Vall dels Vents. A continuació ens dirigirem cap a la Muntanya Uluru per gaudir d'una preciosa posta de sol mentre delectem el nostre paladar amb una copa de vi espumós. Allotjament a Kata-Tjuta.

 

Dia 5 Viatge des d'Alice Springs a  Ayers Rock:

Començarem el dia de la millor manera possible: contemplant la sortida del sol des del Mont Uluru. A continuació gaudirem d'una enriquidora passejada per la seva base i tornarem a l'hotel per esmorzar. La nostra gran aventura pel centre vermell d'Austràlia ha arribat a la seva fi. A l'hora convinguda el traslladarem a l'aeroport d'Ayers Rock. Fi del Viatge a Ayers Rock i el gran centre vermell.

 

 

A la següent pàgina web podrà consultar més viatges a Austràlia.

Destinacions relacionades

Durada:

5 dies, 4 nits

Llengua oficial del viatge:

Anglčs

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí