Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a IslÓndia, la Ring Road en 8 dies.Tundra ViatgesEn promociˇ

Viatge a IslÓndia de 8 dies. Inclou cotxe de lloguer i allotjament, a mÚs a mÚs d'un itinerari on detallem les visites a realitzar diÓriament durant el vostre viatge a IslÓndia. Especialment recomanat a qui desitja conŔixer els principals atractius d'IslÓndia i solament disposa d'una setmana per viatjar.

Viatge a IslÓndia, la Ring Road en 8 dies.

Dia 1 Viatge a Islàndia: Arribada a Islàndia

Benvinguts a Islàndia. A la vostra arribada a l'Aeroport Internacional de Reykjavik recolliu el cotxe de lloguer i dirigiu-vos cap al vostre allotjament, situat als voltants de Keflavik. El vostre viatge a Islàndia ha començat.

 

Dia 2 Viatge a Islàndia: costa oest d'Islàndia

Probablement haureu arribat a Islàndia de matinada, motiu pel qual avui necessitareu despertar-vos més tard de l'habitual. A continuació, dediqueu el primer dia del vostre viatge a Islàndia a conèixer els principals atractius de la costa sud-oest, alguns dels quals es troben dins de la regió coneguda com el "Cercle Daurat" i entre els quals s'inclouen el Parc Nacional Thingvellir, el lloc històric més famós del país i declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 2004. Allotjament a la costa oest d'Islàndia.

 

Dia 3 Viatge a Islàndia: costa est d'Islàndia

Prosseguiu amb el vostre viatge a Islàndia per la costa sud. A mida que aneu avançant, anireu descobrint un món dominat per precioses cascades, extenses platges de sorra negra, alguns dels penya-segats més famosos d'Islàndia i la glacera més gran d'Europa, sota els qual romanen dormits alguns dels volcans més actius d'Islàndia. A cap altre lloc d'Islàndia com aquí, els colors són tan vius ni tan intensos. Allotjament a la costa est d'Islàndia.

 

Dia 4 Viatge a Islàndia: costa est d'Islàndia

Començareu el dia gaudint d'una tranquil·la passejada amb vaixell per la llacuna glacial. A continuació i després de dos intensos dies explorant una de les regions més populars i sol·licitades d'Islàndia, finalment el vostre viatge a Islàndia us portarà fins a una de les regions més deshabitades del país: els fiords de la costa est. En ruta i si disposeu de temps, us recomanem visitar l'illa de Papey, on es calcula que nien més de 30.000 frarets. Allotjament a la costa est d'Islàndia.

 

Dia 5 Viatge a Islàndia: costa nord d'Islàndia

Avui deixareu enrere la costa est d'Islàndia i avançareu rumb nord per l'altiplà de Möðrudalsöræfi, conegut per la seva agresta bellesa. En ruta tindreu ocasió de conèixer la cascada més cabalosa d'Europa, que rep el nom de Dettifoss; i el canó de Asbyrgy, un altre dels grans tresors naturals que alberga Islàndia. Finalment arribareu a la capital del nord d'Islàndia, Akureyri, ciutat universitària i cultural situada a la riba del fiord Eyjafjörður. Allotjament a la costa nord d'Islàndia.

 

Dia 6 Viatge a Islàndia: costa nord d'Islàndia

Començareu el dia gaudint d'una fantàstica excursió per a l'observació de balenes. Són nombroses les espècies de balenes que poden ser albirades en aigües islandeses, entre les quals s'inclouen la blava, la minke, la fi i també la geperuda, sens dubte la més activa i divertida de totes elles. A continuació prosseguiu amb el vostre viatge a Islàndia a través de la històrica regió de Skagafjörður, especialitzada en la cria i domatge del cavall islandès. Allotjament a la costa nord d'Islàndia.

 

Dia 7 Viatge a Islàndia: costa oest d'Islàndia

El vostre viatge a Islàndia està arribant a la seva fi. En ruta tindreu ocasió de seguir coneixent algunes de les més inspiradores cascades d'Islàndia. Finalment arribareu a Reykjavík, on habita la gran majoria de la població del país i on us recomanem visitar la seva Catedral, inspirada en una de les cascades més boniques d'Islàndia. Us recomanem acabar el dia gaudint d'un relaxant bany en la Blue Lagoon. Allotjament a la costa oest d'Islàndia.

 

Dia 8 Viatge a Islàndia: Aeroport de Keflavik

Després d'una intensa setmana coneixent els principals atractius d'Islàndia, el vostre viatge a Islàndia finalment ha arribat a la seva fi. Recomanem arribar a l'aeroport amb una antelació mínima de 3 hores a l'hora de sortida de l'avió. Recordeu retornar el cotxe de lloguer en perfecte estat i amb el dipòsit de benzina ple. Esperem que hàgiu gaudit del vostre viatge a Islàndia tant com nosaltres desitgem que així sigui. Fi del viatge a Islàndia i dels nostres serveis.

 

 

Preus viatge a Islàndia en 8 dies - 2018:

 

Allotjament amb bany compartit: Descompte de 50€/persona fins el 23/03/18.

 

 

Econòmic

T. Auris

Compacte

T. Avensis

Monovolum

W. Sharan

4x4 petit

T. Raw

4x4 gran

Landcruiser

2 persones

1.705 €

1.800 €

2.325 €

2.005 €

2.240 €

3 persones

1.715 €

1.780 €

2.130 €

1.915 €

2.075 €

4 persones

1.480 €

1.525 €

1.790 €

1.630 €

1.750 €

5 persones

1.530 €

1.570 €

1.780 €

1.650 €

1.750 €

 

Allotjament amb bany privat:

 

 

Econòmic

T. Auris

Compacte

T. Avensis

Monovolum

W. Sharan

4x4 petit

T. Raw

4x4 gran

Landcruiser

2 persones

1.905 €

1.995 €

2.520 €

2.200 €

2.440 €

3 persones

1.970 €

2.030 €

2.380 €

2.165 €

2.325 €

4 persones

1.675 €

1.720 €

1.985 €

1.825 €

1.945 €

5 persones

1.760 €

1.800 €

2.010 €

1.880 €

1.975 €

 

Allotjament Superior amb bany privat: Descompte de 100€/persona fins el 23/03/18.

 

 

Econòmic

T. Auris

Compacte

T. Avensis

Monovolum

W. Sharan

4x4 petit

T. Raw

4x4 gran

Landcruiser

2 persones

2.125 €

2.220 €

2.745 €

2.425 €

2.660 €

3 persones

2.310 €

2.370 €

2.725 €

2.510 €

2.665 €

4 persones

1.900 €

1.950 €

2.210 €

2.050 €

2.170 €

5 persones

2.055 €

2.090 €

2.305 €

2.175 €

2.270 €

 

Preus en euros, per persona, vàlids per a les reserves confirmades abans del 31 de març i subjectes a disponibilitat al moment de confirmar la reserva del vostre viatge a Islàndia.

 

Consulta els nostres descomptes pels viatges a Islàndia en abril, maig, setembre i octubre!

 

 

Serveis inclosos al viatge a Islàndia:

7 nits d'allotjament en granges/hostals/hotels/bed&breakfast/apartaments.

7 esmorzars (subjectes a disponibilitat al moment de confirmar la reserva del viatge a Islàndia).

7 dies de lloguer de cotxe: kilometraje il·limitat, GPS i assegurança CDW (no cobreix els danys causats per l'aigua). Recollida i devolució a l'aeroport de Keflavik.

Passeig amb vaixell a la llacuna glacial.

Excursió per a l'observació de balenes.

Mapa de carreteres d'Islàndia.

Itinerari detallat on indiquem les visites a realitzar diàriament durant el vostre viatge a Islàndia.

Assegurança de viatge i anul·lació. Vàlida per 8 dies.

Motxilla de The North Face, obsequi de Tundra Viatges (una per habitació).

Telèfon d'assistència en català en cas d'emergència 24 hrs durant el vostre viatge a Islàndia.

 

Serveis no inclosos al viatge a Islàndia:

Vol internacional i domèstic.

Dinars i sopars.

Excursions opcionals recomanades a l'itinerari del vostre viatge a Islàndia.

Ampliació de les cobertures de l'assegurança del cotxe de lloguer, conductors addicionals, cadiretes, despeses administratives, etc.

Extres personals i propines.

Ampliació de les cobertures de l'assegurança de viatge i anul·lació.

Tots aquells serveis o conceptes no indicats en l'apartat “serveis inclosos al viatge a Islàndia”.

La infraestructura turística a Islàndia és molt limitada i clarament insuficient per proveir la gran demanda que es registra entre els mesos de juny i setembre, motiu pel qual recomanem confirmar la reserva del viatge a Islàndia amb una antelació mínima de 6 mesos a la data de sortida. En el cas de no reservar el vostre viatge a Islàndia amb l'antelació mínima recomanada, és possible que no puguem organitzar el viatge a Islàndia en les condicions pressupostades per la falta de disponibilitat dels serveis pressupostats i sense que això suposi una reducció del preu del viatge.

 

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

8 dies, 7 nits.

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ