Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Australia en espanyol: CairnsTundra ViatgesEn promociķ

Viatge a Austrālia de 5 dies que li permetrā cončixer els principals atractius de Cairns i els seus voltants, com per exemple el Parc Nacional Daintree, el Parc Nacional Wooroonooran i per descomptat la Gran Barrera de Coral. Ideal per combinar amb altres dels nostres viatges a Austrālia, com ara Melbourne i Sydney.

Viatge a Australia en espanyol: Cairns

Dia 1 Viatge a Austràlia en espanyol:

Benvinguts a Cairns, porta d'entrada a la Gran Barrera de Coral i al bosc pluvial de Daintree, dues meravelles de la naturalesa que són de visita obligada durant tot viatge a Austràlia. A la seva arribada a l'aeroport els rebrem i traslladarem al seu hotel. Allotjament a Cairns.

 

Dia 2 Viatge a Austràlia en espanyol:

La primera de les seves visites serà al Parc Nacional Wooroonooran, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Entre les seves visites d'avui s'inclouen les cascades Josephinei el Mamu Canopy Walk, una impressionant estructura que ens permetrà conèixer el bosc pluvial gairebé a vista d'ocell. Allotjament a Cairns.

 

Dia 3 Viatge a Austràlia en espanyol:

Els recollirem de nou a primera hora del matí, però aquesta vegada per dirigir-nos cap el bosc pluvial de Daintree, també declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO per protegir la major diversitat d'animals i plantes del món. Avui tindran ocasió de contemplar alguns dels paissatges més captivadors d'Austràlia. Allotjament a Cairns.

 

Dia 4 Viatge a Austràlia en espanyol:

L'últim dels nostres dies a Cairns el dedicarem a la Gran Barrera de Coral, sens lloc a dubtes una de les meravelles naturals més espectaculars del món. A bord d'una petita embarcació els traslladarem fins a un dels seus illots, on tindran ocasió de gaudir d'un fantàstic dia de platja i de nombroses activitats aquàtiques. Allotjament a Cairns.

 

Dia 5 Viatge a Austràlia en espanyol:

El seu viatge a Austràlia en espanyol ha arribat a la seva fi. A l'hora convinguda li traslladarem a l'aeroport de Cairns.

 

 

A la següent pàgina web podrà consultar uns altres dels nostres viatges a Austràlia.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Preus en euros i subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.

Preus no vàlids per Nadals i Setmana Santa.

Destinacions relacionades

Durada:

5 dies, 4 nits

Llengua oficial del viatge:

Espanyol

Nombre de persones:

 

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí