Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Australia: Darwin i Territoris del NordTundra Viatges

Viatge a Austrālia de 5 dies que li permetrā cončixer els principals atractius de Darwin i Territoris del Nord, com per exemple el Parc Nacional Litchfield, el Parc Nacional Nitmiluk i el Parc Nacional Kakadu. Ideal per combinar amb altres dels nostres viatges a Austrālia, com ara la Gran Barrera de Coral i Melbourne.

Viatge a Australia: Darwin i Territoris del Nord

Dia 1 Viatge a Darwin i Territoris del Nord:

Benvinguts a Darwin, una de les ciutats més eclèctiques d'Austràlia i capital de l'estat Territoris del Nord, estat de gran bellesa natural i en què més present està la cultura aborigen. A la seva arribada a l'aeroport els rebrem i traslladarem al seu hotel. Allotjament a Darwin.

 

Dia 2 Viatge a Darwin i Territoris del Nord:

Els recollirem a primera hora del matí i en companyia de la seva guia local es dirigiran cap al Parc Nacional Litchfield, on tindran ocasió de descobrir un món de precioses cascades, refrescants piscines naturals envoltades per exuberants boscos i alguns dels termiters més alts d'Austràlia. A continuació prosseguiran amb el seu viatge cap a Katherine. En ruta creuaran l'emblemàtic riu Adelaide i visitaran Pine Creek, un antic poble miner que es va fer popular gràcies a les seves mines d'or. Allotjament a Katherine.

 

Dia 3 Viatge a Darwin i Territoris del Nord:

Després d'esmorzar  reprendran el seu viatge i la primera de les seves visites d'avui serà al Parc Nacional Nitmiluk, on tenen previst gaudir d'una espectacular passejada amb vaixell per Katherine Gorge. A continuació es dirigiran cap al Parc Nacional Kakadu, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i on tenen previst gaudir d'una altra espectacular passejada amb vaixell, però aquesta vegada a les aigües de Yellow Waters, al capvespre i a la recerca de l'espectacular cocodril d'aigua salada. Sens lloc a dubtes, aquesta serà una de les grans experiències del seu viatge a Austràlia! Allotjament al Parc Nacional Kakadu.

 

Dia 4 Viatge a Darwin i Territoris del Nord:

Aprofitarem el matí per seguir visitant el Parc Nacional Kakadu, entre els principals atractius del qual també s'inclouen Nourlangie Rock i Ubirr Rock, dues galeries d'art aborigen que són visita obligada durant tot Viatge a Darwin i Territoris del Nord. A continuació posarem rumb a Darwin, on tenim previst arribar durant la tarda. Allotjament a Darwin.

 

Dia 5 Viatge a Darwin i Territoris del Nord:

Després de tres intensos dies visitant els principals parcs nacionals dels Territoris del Nord, el seu Viatge a Darwin i Territoris del Nord ha arribat a la seva fi. A l'hora convinguda el traslladarem a l'aeroport de Darwin.

 

 

A la següent pàgina web podrà consultar uns altres dels nostres viatges a Austràlia.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Preus en euros i subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.

Preus no vàlids per Nadals ni Setmana Santa.

Destinacions relacionades

Durada:

5 dies, 4 nits

Llengua oficial del viatge:

Anglčs

Sortida especial:

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí