Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Australia: CairnsTundra ViatgesEn promociķ

Viatge a Austrālia de 5 dies que li permetrā cončixer els principals atractius de Cairns i els seus voltants, com per exemple el Parc Nacional Daintree, el Parc Nacional Barron Gorge i per descomptat la Gran Barrera de Coral. Ideal per combinar amb altres dels nostres viatges a Austrālia, com ara Ayers Rock i Sydney.

Viatge a Australia: Cairns

Dia 1 Viatge a Cairns:

Benvinguts a Cairns, porta d'entrada a la Gran Barrera de Coral i al bosc pluvial de Daintree, dues meravelles de la naturalesa declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i que són de visita obligada durant tot viatge a Austràlia. A la seva arribada a l'aeroport els rebrem i traslladarem al seu hotel. Allotjament a Cairns.

 

Dia 2 Viatge a Cairns:

La primera de les seves visites des de Cairns serà al bosc pluvial de Daintree, el bosc tropical més antic de la Terra i que protegeix la major diversitat d'animals i plantes del món. Els recollirem a primera hora del matí i acompanyats de la seva guia local arribaran fins al punt en que què la Gran Barrera de Coral s'uneix amb el bosc pluvial, donant lloc a un dels paisatges més espectaculars d'Austràlia. Durant el dia d'avui tindran ocasió també de gaudir d'una deliciosa barbacoa i una selecció de fruites tropicals. Allotjament a Cairns.

 

Dia 3 Viatge a Cairns:

Avui dedicaran el dia a conèixer el Parc Nacional Barron Gorge, també declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Els recollirem a primera hora del matí per traslladar-los fins a l'estació del Skyrail, on embarcaran en un telecabina que els permetrà contemplar a vista d'ocell la bellesa d'aquest parc nacional. Diferents parades en ruta li permetran endinsar-se a la selva tropical i conèixer els principals atractius del parc, entre els quals s'inclouen el canó i les cascades Barron, amb 260 metres de caiguda. Disposaran de temps lliure a Kuranda i a continuació tornaran a Cairns, però aquesta vegada a bord d'un dels trens panoràmics més populars d'Austràlia. Allotjament a Cairns.

 

Dia 4 Viatge a Cairns:

L'últim dels nostres dies a Cairns el dedicarem a gaudir de la Gran Barrera de Coral, sens lloc a dubtes una de les meravelles naturals més espectaculars del món. A bord d'una petita embarcació els traslladarem fins a un del seus illots, on tindran ocasió de gaudir d'un fantàstic dia de platja, de contemplar el fons del mar a bord d'un vaixell de visió submarina i de nedar entre peixos de múltiples colors, tortugues i fins i tot ocasionalment manta ratlles. Si ho desitgen, també és possible reservar una immersió o un sobrevol que els permeti contemplar la bellesa de la Gran Barrera de Coral des de l'aire. Allotjament a Cairns.

 

Dia 5 Viatge a Cairns:

El seu viatge a Cairns ha arribat a la seva fi. A l'hora convinguda el traslladarem a l'aeroport de Cairns.

 

 

A la següent pàgina web podrà consultar més viatges a Austràlia.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Preus en euros i subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.

Preus no vàlids per Nadals ni Setmana Santa.

Destinacions relacionades

Durada:

5 dies, 4 nits

Llengua oficial del viatge:

Anglčs

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí