Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Australia en espanyol: MelbourneTundra ViatgesEn promociķ

Viatge a Austrālia de 5 dies, amb guia en espanyol, que li permetrā cončixer els principals atractius de Melbourne i els seus voltants, com per exemple la Great Ocean Road i Phillip Island. Ideal per combinar amb altres dels nostres viatges a Austrālia amb guia en espanyol, com ara Sydney i Cairns.

Viatge a Australia en espanyol: Melbourne

Dia 1 Viatge a Melbourne en espanyol:

Melbourne és probablement la ciutat més bohèmia d'Austràlia, a més a més de ser la sevacapital cultural i esportiva. Benvinguts a Melbourne! El seu viatge a Melbourne en espanyol ha començat. A la seva arribada els rebrem i traslladarem fins al seu allotjament. Allotjament a Melbourne.

 

Dia 2 Viatge a Melbourne en espanyol:

En companyia de la seva guia en espanyol avui coneixeran alguns dels principals atractius d'aquesta preciosa ciutat, entre els quals s'inclouen edificis tan emblemàtics com la Catedral de St. Patricks i un dels seus jardins més populars, el Jardí Botànic. Acabaran la visita al Skydeck 88 i disposaran de la tarda lliure per seguir visitant Melbourne al seu aire. Allotjament a Melbourne.

 

Dia 3 Viatge a Melbourne en espanyol:

Avui tenen previst recórrer una de les carreteres panoràmiques més boniques del món: la Great Ocean Road. Els recollirem de nou a primera hora del matí i en companyia de la seva guia en espanyol avançaran entre preciosos penya-segats, algunes de les platges més boniques d'Austràlia, boscos de eucaliptus habitats per coales i poblets de costa amb un encant especial. Finalment arribaran als Dotze Apòstols. Allotjament a Melbourne.

 

Dia 4 Viatge a Melbourne en espanyol:

Avui disposaran del matí lliure per descansar o per passejar per la ciutat al seu aire. Al migdia la seva guia acompanyant en espanyol els recollirà i junts es traslladaran fins a Phillip Island, on tindran ocasió d'observar coales en el seu hàbitat natural al Koala Conservation Centre, de conèixer la major colònia de lleons marins d'Austràlia a The Nobbies i de contemplar la desfilada nocturna de pingüins des de la posició més privilegiada: el Skybox. Allotjament a Melbourne.

 

Dia 5 Viatge a Melbourne en espanyol:

El seu viatge a Melbourne en espanyol ha arribat a la seva fi. A l'hora convinguda li traslladarem a l'aeroport de Melbourne.

 

 

A la següent pàgina web podrà consultar més viatges a Austràlia.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Preus en euros i subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.

Preus no vàlids per Nadals ni Setmana Santa.

Destinacions relacionades

Galeries relacionades

Durada:

5 dies, 4 nits

Llengua oficial del viatge:

Espanyol

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí