Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Grenlāndia: Scoresby Sund & Aurores Boreals. Tundra ViatgesEn promociķ

Viatge a Groenlāndia, de 10 dies de durada i guia en anglčs. Amb inici a Reykjavik i fi a Akureyri, navegarem al llarg dels fiords del sud-est de Groenlāndia. L'aurora boreal serā la nostra companya de viatge.

Viatge a Grenlāndia: Scoresby Sund & Aurores Boreals.

Dia 1 Viatge Aurores Boreals a Groenlàndia: Islàndia.

Arribarem a l'aeroport d'Akureyri, des d'on ens desplaçarem al petit port d'aquesta població d'Islàndia. Allí trobarem atracat el nostre vaixell. A primera hora de la tarda deixem Islàndia per navegar cap a l'oest, cap a Groenlàndia, a través de l'estret de Dinamarca.El nostre viatge a Groenlàndia ha començat.

 

Dia 2 Viatge Aurores Boreals a Groenlàndia: Navegació.

La nostra brúixola marca el nord, seguint l'estret de Dinamarca. És un bon lloc per a l'observació d'orques, i segurament fulmars, gavines tridàctiles, mascarells comuns, esbarts de somorgollaires i gavots. Creuarem el Cercle Polar i continuem cap al nord, tal vegada puguem observar dofins de musell blanc, les balenes geperudes i balenes minke. Al capvespre podrem veure els nostres primers icebergs mentre ens apropem la costa est de Groenlàndia, prop dels impressionants penya-segats de cap Brewster.

 

Dia 3 Viatge Aurores Boreals a Groenlàndia: Groenlàndia.

El nostre viatge a Groenlàndia ens portarà durant el matí a navegar al llarg de la desigual i gelada costa de Volquart, aquí podrem organitzar una sortida en les nostres llanxes pneumàtiques zodiac al llarg d'algun dels fronts de glacera d'aquesta costa, i realitzarem el nostre primer desembarcament prop d'una glacera, com ara Maanegletsjer o Vikingebugt. Una mica més tard, desembarcarem a Danmark Ø on trobarem les restes d'un assentament Inuit abandonat fa una mica més de 200 anys. Els anells circulars de pedres, ens indiquen la situació de les cases d'estiu, així com les cases d'hivern que se troben prop d'un cap. Aquestes restes se troben en perfecte estat, podent fins i tot veure's el lloc on guardaven la carn protegida dels óssos. També hi ha un cementiri en aquest lloc. A la tarda continuarem la nostra navegació al llarg de bells fiords esquitxats d'icebergs.

 

Dia 4 Viatge Aurores Boreals a Groenlàndia: Groenlàndia.

Anem fins a la costa a cap Hofmann Halvø, un lloc on és molt probable poder trobar bous mesquers. És possible veure també perdius blanques, i calàbries grosses al mar. El paisatge és a aquest lloc particularment impressionant. A la tardor, el salze petit i el bedoll canvien de color. Les mores silvestres també ajuden. Posteriorment, durant una de les nostres sortides en zodiac seguint els 3 quilòmetres del front de la glacera Eielson, ens aproximarem a nombrosos icebergs i possiblement veurem foques anellades, així com distants bous mesquers a terra. Al capvespre navegarem pel fiord Scoresby Land, esperant veure narvals una vegada més, i gaudint del contrast entre els colors de la vegetació de la riba, les immenses muntanyes i els diferents tons que va adquirint el gel dels icebergs durant aquestes hores del dia.

 

Dia 5 Viatge Aurores Boreals a Groenlàndia: Groenlàndia.

Al matí, en la nostra ruta cap a Sydkap a Scoresby Land, trobem enormes icebergs, alguns de més de 100 m d'alçària i de més d'1 km de llarg. La majoria d'ells tenen gran part de la seva superfície a la vista, aquí la profunditat del mar és de tan sols 400 m. Desembarcarem a prop de Scoresby Land per observar les restes de les cases d'hivern de la cultura Thule. En aquestes petites cases hi vivien prop de 20 persones, dedicades a la cacera de balenes i utilitzaven els seus ossos per construir els refugis. Segons les condicions de navegació, alternativament podrem desembarcar a Gurreholm o a Jameson Land. Aquí les ondulacions del paisatge el fan més suau, encara que el clima és dur, amb neu fins i tot a l'estiu. Només alguns animals sobreviuen amb l'escassa vegetació – bous mesquers i talps . Els talps són presa del paràsit cuapunxegut, el mussol de l'àrtic i de les guineus de l'àrtic.

 

Dia 6 Viatge Aurores Boreals a Groenlàndia: Groenlàndia.

Al matí desembarcarem a Illoqqortoormiut, el més gran assentament humà a la badia Scoresby, amb uns 500 habitants. Hi ha una oficina de correus on és possible comprar segells i enviar postals des d'aquest lloc remot, o simplement passejar pels voltants observant la vida quotidiana. Entre trineus i gossos, ens trobarem amb les pells de foques, de guineus, bous mesquers i d'óssos polars que s'assequen al sol. Després de dinar navegarem rumb sud, passant per davant del increible paisatge de la costa de Blosseville on grups de foques de Groenlàndia acoloreixen els trossos de gel que suren a les seves aigües.

 

Dia 7 Viatge Aurores Boreals a Groenlàndia: Groenlàndia.

Continuem al llarg de la costa de Blosseville amb meravelloses vistes dels nevats pics - aquestes són les muntanyes més altes de Groenlàndia, algunes d'elles sobrepassen els 3.000 m d'altitud. A la desembocadura del fiord de Nansen veurem el Gunnbjørns Fjeld, de 3700 m: no solament és la muntanya més alta de Groenlàndia, sinó també de tot el territori situat al nord del Cercle Polar Àrtic. A continuació naveguem pel fiord Mikis, flanquejats per empinats penya-segats. El fiord és un bon lloc per observar narvals, óssos polars i foques anellades i de Groenlàndia. A Södalen, encapçalant el Mikis Fjord, desembarquem al delta. Aquí hi ha grans poblacions de pardillos sizerín i pardillos de l'àrtic (Carduelis hornemanni), també podem tenir sort i veure alguns esbarts de oques de galta blanca i oques de bec curt.

 

Dia 8 Viatge Aurores Boreals a Groenlàndia: Groenlàndia.

Al matí, ens dirigim cap al sud, en direcció al Kangerlussuaq Fjord, on les glaceres aconsegueixen el mar. Són fantàstiques les vistes, entre els icebegs i els esculls. A la riba encara hi ha restes de les construccions típiques de la cultura dels Thule. El fiord és un bon lloc per observar óssos polars i gavines d'ivori. Acabarem el dia amb un passeig en zodiac fins a Skaergårdshalvø, lloc molt popular on s'estableixen campaments de caça a l'estiu pels habitants d'Ammassalik. Habitualment, un grup de famílies arriba aquí durant el començament de l'estiu i roman fins al final de l'estació de la caça. Pot ser fins i tot ens els trobem. Al capvespre navegarem cap al sud-est a la recerca de l'estret de Dinamarca.

 

Dia 9 Viatge Aurores Boreals a Groenlàndia: Navegació.

Passem el dia sencer en alta mar, amb nombroses oportunitats per observar balenes, ocells en la seva migració i, de nit, aurores boreals.

 

Dia 10 Viatge Aurores Boreals a Groenlàndia: Fi del nostre viatge a Groenlàndia.

El nostre viatge a Groenlàndia ha arribat a la seva fi. Arribada a Akureyri, Islàndia, i trasllat a l'aeroport de Keflavik per prendre el vol de retorn a casa o bé continuar viatge per Islàndia.

 

 

Calendari de sortides Viatge a Groenlàndia 2016:

 

Codi

 

Inici

Fi

 

Quàdruple

Triple

Doble

Doble finestra

Superior

Suite

OTL16

14/09/16

21/09/16

2.900 €

3.500 €

4.050 €

4.400 €

COMPLET

COMPLET

PLA17 18/09/16 25/09/16 2.900 € 3.500 € 4.050 € 4.400 € 4.700 € 5.300 €

 

Els preus són per persona, en euros, compartint cabina doble i subjectes a disponibilitat en el moment de formalitzar la reserva.

 

En el cas de viatjar sol i no desitjar reservar una cabina individual, es pot reserva una plaça a una cabina doble a compartir amb una altra persona del seu mateix gènere.

 

 

Serveis inclosos en el preu del Viatge a Groenlàndia:

Trasllats Reykjavik - port d'embarcament, anada i tornada.

Allotjament en la categoria de cabina seleccionada.

Tots els menjars a bord (esmorzar, dinar, sopar i begudes sense alcohol).

Tots els desembarcaments, els zodiacs cruise, les xerrades i qualsevol altra activitat que s'organitzi a bord.

Botes d'aigua (a retornar l'últim dia de l'expedició).

Motxilla de The North Face obsequi de Tundra Viatges en cabines Doble, Deluxe i Superior.

Totes les taxes i pagaments en ports durant el programa.

Documentació del viatge: Manual d'expedició en anglès, blog del viatge en anglès.

Motxilla de The North Face, obsequi de Tundra Viatges (cabines doble, Deluxe i Superior).

 

Serveis no inclosos en el preu del Viatge a Groenlàndia:

Vols internacionals i domèstics.

Assegurança de viatge i anul·lació (obligatoris).

Trasllats aeroport-hotel i viceversa.

Allotjament abans i després de l'expedició.

Despeses de passaport o visat.

Taxes governamentals d'arribada o sortida del país.

Menjars fora del vaixell.

Activitats opcionals propostes: càmping, caiac, submarinisme, busseig, etc.

Suplements per excés d'equipatge.

Despeses personals com a bugaderia, e-mail, telèfon, bar, etc.

Propines.

Suplement per increment del preu del carburant per persona, quantia a determinar per la companyia segons la fluctuació del barril de petroli.

Qualsevol altre servei o concepte no indicat en l'apartat “serveis inclosos en el preu del Viatge a Groenlàndia”.

Les possibilitats que puguem navegar els fiords Kaiser Franz Josef Fiord i Scoresby Sund al setembre són del 90%, aproximadament.

Aquest itinerari pot variar en funció de les condicions climàtiques i del mar, sobre la base del criteri del Capità i del Cap d'Expedició. La flexibilitat és la clau de l'èxit de les expedicions polars.

Cal tenir en compte que la fauna salvatge i els fenòmens climàtics són totalment imprevisibles i no estan garantits.

Durada:

10 dies, 9 nits.

Llengua oficial del viatge:

Anglčs.

Nombre de persones:

Màxim 84 persones.

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí