Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Australia: MelbourneTundra ViatgesEn promociķ

Viatge a Austrālia de 7 dies que li permetrā cončixer els principals atractius de Melbourne i els seus voltants, com per exemple la Great Ocean Road, Phillip Island, el Parc Nacional Grampians i la Península Mornington, on tenen previst nadar amb dofins. Ideal per combinar amb altres dels nostres viatges a Austrālia, com ara Darwin i Cairns.

Viatge a Australia: Melbourne

Dia 1 Viatge a Melbourne:

Melbourne és molt probablement la ciutat amb millor qualitat de vida d'Austràlia i en part és gràcies al seu ritme pausat, als seus jardins, als seus tan habituals esdeveniments culturals i, per què no, al seu carril bici. És la ciutat on les terrasses d'estiu se situen als terrats i on els refrescs industrials es substitueixen per refrescs orgànics. Benvinguts a Melbourne! A la seva arribada a l'aeroport els rebrem i traslladarem al seu hotel. Allotjament a Melbourne.

 

Dia 2 Viatge a Melbourne:

Avui coneixeran alguns dels principals atractius d'aquesta cosmopolita ciutat, des dels més turístics fins a aquells que solament els locals coneixen. I tot això en companyia de la seva guia local i al més pur estil dels locals: amb bicicleta. Els recollirem a primera hora del matí i disposaran de la tarda lliure per seguir visitant Melbourne al seu aire. Allotjament a Melbourne.

 

Dia 3 Viatge a Melbourne:

Els recollirem de nou a primera hora del matí i en companyia de la seva guia local prendran rumb sud. Avançaran entre imponents penya-segats, precioses platges i petites poblacions costaneres amb un encant especial. Durant el dia d'avui tindran ocasió de conèixer alguns dels paisatges més captivadors d'Austràlia. I és que la Gran Ocean Road és, sense lloc a dubtes, una de les carreteres panoràmiques més populars d'Austràlia i els Dotze Apòstols són un dels seus principals atractius. Allotjament a Melbourne.

 

Dia 4 Viatge a Melbourne:

Disposaran del matí lliure per descansar o passejar per la ciutat al seu aire. Al migdia la seva guia local els recollirà i junts es traslladaran fins a Phillip Island, on tindran ocasió d'observar coales i lleons marins en llibertat i en el seu hàbitat natural. No obstant això, les estrelles indiscutibles d'avui seran els pingüins i la seva desfilada nocturna. Allotjament a Melbourne.

 

Dia 5 Viatge a Melbourne:

Avui tenen previst visitar un dels nombrosos parcs nacionals d'Austràlia: el Parc Nacional Grampians, dominat per escarpats cims i florides valls. Els recollirem a primera hora del matí i en companyia de la seva guia local recorreran el parc de mirador en mirador, a la recerca de les millors vistes. Grampians és també conegut per les seves impressionants cascades. Allotjament a Melbourne.

 

Dia 6 Viatge a Melbourne:

Dedicarem el dia d'avui a conèixer la Península de Mornington, un dels llocs més bonics de Victoria. Aquí es troba el Parc Nacional Point Nepean, des d'on podrem contemplar una panoràmica excepcional de la Badia Port Phillip. I és precisament a les aigües de la Badia Port Phillip on ens submergirem per gaudir d'un divertit bany amb dofins, peixos de múltiples colors, estrelles de mar i fins i tot ocasionalment alguna manta ratlla. Sens dubte, aquesta serà una gran experiència que recordarem sempre. Allotjament a Melbourne.

 

Dia 7 Viatge a Melbourne:

El seu Viatge a Melbourne ha arribat a la seva fi. A l'hora convinguda li traslladarem a l'aeroport de Melbourne.

 

 

A la següent pàgina web podrà consultar més viatges a Austràlia.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Preus en euros i subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.

Preus no vàlids per Nadals ni Setmana Santa.

Destinacions relacionades

Galeries relacionades

Durada:

7 dies, 6 nits

Llengua oficial del viatge:

Anglčs

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí