Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Australia en espanyol: SydneyTundra ViatgesEn promoció

Viatge a Austràlia de 5 dies, amb guia en espanyol, que li permetrà conèixer els principals atractius de Sídney i els seus voltants, com per exemple el Parc Nacional Blue Mountains. Ideal per combinar amb altres dels nostres viatges a Austràlia, com ara Melbourne i Cairns.

Viatge a Australia en espanyol: Sydney

Dia 1 Viatge a Sydney en espanyol:

Benvinguts a Sydney, cosmopolita ciutat situada a la riba d'un dels ports més bonics del món i visita obligada durant tot viatge a Austràlia. A la seva arribada a l'aeroport de Sydney els rebrem i traslladarem fins al seu hotel. El seu Viatge a Sydney en espanyol ha començat. Allotjament a Sydney.

 

Dia 2 Viatge a Sydney en espanyol:

Dedicarem el dia d'avui a visitar Sydney, entre els principals atractius de la qual s'inclouen Manly Beach, el petit port de Watsons Bay i el Pont de Sydney, als peus del qual trobarem la Sydney Opera House, icona indiscutible de la ciutat. Tancarem la jornada gaudint d'una refrescant cervesa i compartint anècdotes i rialles amb els nostres companys de grup. Allotjament a Sydney.

 

Dia 3 Viatge a Sydney en espanyol:

Dedicarem el matí d'avui a visitar una de les zones de Sydney preferides pels locals: les seves platges. En companyia del nostre guia en espanyol gaudirem d'un agradable passeig des de Cooge Beach fins a Bondi Beach, amb prou feines 5 quilòmetres de costa que ens permetran conèixer una de les panoràmiques més espectaculars de Sydney. Disposarem de la resta de la tarda lliure. Allotjament a Sydney.

 

Dia 4 Viatge a Sydney en espanyol:

Els recollirem a primera hora del matí per traslladar-los fins a les Blue Mountains, on tindrem ocasió de visitar el Waradah Aboriginal Centre i contemplar un dels paisatges més captivadors des del Scenic Railway. En ruta visitarem també Featherdale, on disposarem de temps per a observar d'a prop cangurs, wallabies i coales, entre altres espècies de la fauna autòctona. Tancarem la jornada gaudint d'un tranquil passeig amb vaixell pel riu Parramatta fins a la badia de Sydney. Allotjament a Sydney.

 

Dia 5 Viatge a Sydney en espanyol:

Després de tres intensos dies visitant Sydney i els seus voltants, finalment el seu Viatge a Sydney en espanyol ha arribat a la seva fi. A l'hora convinguda li traslladarem a l'aeroport de Sydney.

 

 

A la següent pàgina web podrà consultar més viatges a Austràlia.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Preus en euros i subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.

Preus no vàlids per Nadals ni Setmana Santa.

Destinacions relacionades

Durada:

5 dies, 4 nits

Llengua oficial del viatge:

Espanyol

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí