Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Australia: SydneyTundra ViatgesEn promoció

Viatge a Austràlia de 7 dies que li permetrà conèixer els principals atractius de Sídney i els seus voltants, com per exemple el Parc Nacional Blue Mountains, la Badia Jervis i la Vall Hunter. Ideal per combinar amb altres dels nostres viatges a Austràlia, com ara Darwin i Cairns.

Viatge a Australia: Sydney

Dia 1 Viatge a Sydney:

Benvinguts a Sydney! A la seva arribada els rebrem i traslladarem fins al seu hotel. Sydney és la ciutat més antiga i poblada d'Austràlia, a més de ser la capital de l'estat de Nova Gal·les del Sud i una visita obligada durant tot viatge a Austràlia. Allotjament a Sydney.

 

Dia 2 Viatge a Sydney:

En companyia de la seva guia local avui coneixeran alguns dels principals atractius d'aquesta cosmopolita ciutat, entre els quals s'inclouen el port de Sydney (considerat un dels més bonics del món) i Bondi Beach (una les platges més populars de Sydney). Els recollirem a primera hora del matí i disposaran de la tarda lliure per seguir visitant Sydney al seu aire. Allotjament a Sydney.

 

Dia 3 Viatge a Sydney:

Començaran el dia gaudint d'un deliciós "esmorzar amb coales", durant el qual tindran ocasió d'agafar als coales i fins i tot fer-se una foto amb ells. Disposaran de la resta del dia lliure per seguir visitant Sydney al seu aire. Entre les seves visites d'avui els recomanem incloure l'Aquari de Sydney, que alberga la major representació del món de fauna australiana. Allotjament a Sydney.

 

Dia 4 Viatge a Sydney:

Els recollirem de nou a primera hora del matí, però aquesta vegada per traslladar-los fins al Parc Nacional Blue Mountains, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i entre els principals atractius de la qual es troben les Tres Germanes i la vall Jamison. En ruta i en companyia de la seva guia local tindran ocasió també de visitar Featherdale Wildlife Park i de gaudir d'una passejada panoràmica amb vaixell pel riu Parramatta. Allotjament a Sydney.

 

Dia 5 Viatge a Sydney:

La següent de les seves visites serà a la Badia Jervis, un dels millors llocs de la costa australiana per a l'observació d'abundant fauna marina, com per exemple dofins durant tot l'any i balenes geperudes entre els mesos de maig i novembre. En ruta i en companyia de la seva guia local tindran ocasió de conèixer també poblets d'allò més peculiars, a més d'espectaculars  penya-segats i algunes de les platges més blanques d'Austràlia. Allotjament a Sydney.

 

Dia 6 Viatge a Sydney:

El seu viatge a Sydney està arribant a la seva fi i per avui hem reservat la visita a una de les regions vinícoles més antigues d'Austràlia: la vall Hunter. Aquí podran delectar el seu paladar amb autèntics productes gourmet elaborats amb les tècniques més ancestrals, com per exemple formatges, xocolates, embotits, productes làctics, pa i olis d'oliva. En ruta i en companyia de la seva guia local tindran també ocasió de conèixer nombroses espècies de la fauna autòctona australiana a l'Australian Reptile Park. Allotjament a Sydney.

 

Dia 7 Viatge a Sydney:

El seu viatge a Sydney ha arribat a la seva fi. A l'hora convinguda el traslladarem a l'aeroport de Sydney.

 

 

A la següent pàgina web podrà consultar més viatges a Austràlia.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Preus en euros i subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.

Preus no vàlids per Nadals ni Setmana Santa.

Destinacions relacionades

Durada:

7 dies, 6 nits

Llengua oficial del viatge:

Anglés

Categories

Idioma:

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí