Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge Illes Fèroe al teu aireTundra Viatges

Viatge a les Illes Fèroe de 8 dies. Inclou vol directe des de Barcelona, cotxe de lloguer, allotjament i excursions. Descobreix al teu aire els tresors de les Illes Fèroe!

Viatge Illes Fèroe al teu aire

Dia 1 Viatge Illes Fèroe:

Els recomanem arribar a l'aeroport de Barcelona 3 hores abans de la sortida del seu avió. Vol directe a Vagar, capital de les Illes Fèroe. En arribar els estarem esperant a l'aeroport, on els rebrem i donarem el mapa de les Illes Fèroe. A continuació, recullin el cotxe de lloguer i surtin cap al seu hotel. Dediquin la resta de la tarda a visitar Sørvágur, Bour i Gasadalur, des d'on és possible contemplar una fantàstica panoràmica de Tindholmur i Mykines. Benvinguts a les Illes Fèroe! Allotjament a l'Hotel 62N o similar.

 

Dia 2 Viatge Illes Fèroe:

El seu Viatge Illes Fèroe avui els portarà fins a Eysturoy. En ruta visiti'n els penya-segats de Vestmanna, on tenen prevista una excursió en vaixell que els permetrà observar des de prop milers i milers d'aus niant. Visitin també Kvívík, on tindran oportunitat de conèixer els assentaments víkings. Finalment arribaran a Eidi, des d'on podran veure la famosa formació rocosa "The Giand and the Old Hag" així com el Slættaratindur, que amb 882 metres és el cim més alt les Illes Fèroe. Allotjament a l'Hotel Gjaargardur o similar.

 

Dia 3 Viatge Illes Fèroe:

Els recomanem començar el dia passejant per les platges de Tjørnavík, el primer dels assentaments víkings a les Illes Fèroe. Entre les seves visites d'avui també els recomanem incloure Saksun, entre els principals atractius del qual es troben l'església i la granja "Dúvugarður", granja que avui en dia és un museu. Allotjament a l'Hotel Gjaargardur o similar.

 

Dia 4 Viatge Illes Fèroe:

Avui el seu Viatge Illes Fèroe pren rumb nord i els porta fins a Klaksvík. En ruta els recomanem visitar les Rolling Stones, just abans d'arribar a Oyndafjørður. A continuació prossegueixin amb el seu viatge cap a l'illa Bordoy a través del segon túnel submarí. Allotjament a l'Hotel Klaksvík o similar.

 

Dia 5 Viatge Illes Fèroe:

Dediquin el dia a explorar les illes del nord, el paisatge de les quals està principalment dominat per alts cingles que es precipiten dramàticament al mar. Comencin les seves visites per Vidareidi, el poble més septentrional i des d'on els recomanem pujar al cim del promontori més alt del món. Des d'aquí podran gaudir d'unes fantàstiques panoràmiques de Fugloy, Svinoy, Bordoy i Kunoy. Visitin també Kunoy, Christianskirken i Klaskvík, l'església del qual probablement sigui la més bonica de les Illes Fèroe. Finalment arribaran a Tórshavn. Allotjament a l'Hotel Streym o similar.

 

Dia 6 Viatge Illes Fèroe:

Avui els recomanem visitar l'illa de Nólsoy, situada a 20 minuts de Tórshavn. Visitar Nólsoy és com viatjar enrere en el temps. Aquí trobareu la major colònia de petrells de les Illes Fèroe, encara que només és possible veure'ls durant la nit. Si volen reservar una excursió guiada per Nólsoy, no dubtin a indicar-ho. Allotjament a l' Hotel Streym o similar.

 

Dia 7 Viatge Illes Fèroe:

Finalment arribaran a Tórshavn, capital de les Illes Fèroe. Els recomanem dedicar el matí a visitar la ciutat al seu aire, encara que si prefereixen reservar una visita amb un guia local només han d'indicar-ho. Dediquin la resta de la tarda a visitar Kirkjubøur, antic centre cultural de les Illes Fèroe i entre els principals atractius del qual es troben l'església d'Olav (la més antiga de les Illes Fèroe) i la catedral de Sant Magnus. Allotjament a l'Hotel 62N o similar.

 

Dia 8 Viatge Illes Fèroe:

El seu Viatge Illes Fèroe ha arribat a la seva fi. Arribin a l'aeroport com a mínim 3 hores abans de la sortida del seu vol. Torni el cotxe en perfecte estat i amb el dipòsit ple de benzina. Facturi l'equipatge, passi els controls de seguretat i embarquin al vol de tornada a Barcelona. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

 

 

Preu Viatge Illes Fèroe 2016: 1.800 euros per persona.

 

 

Serveis inclosos al preu del Viatge Illes Fèroe:

Vol Barcelona - Tórshavn, anada i tornada. Taxes i fee d'emissió incloses.

7 nits d'allotjament a habitació doble als hotels indicats o similars.

Esmorzar cada dia.

7 dies de lloguer de cotxe de categoria Compacte (Citroën C3 o similar). Inclou quilometratge il·limitat i assegurança bàsica a tercers.

Excursió amb vaixell per a l'observació d'aus als penya-segats de Vestmanna.

Assegurança de viatge i anul·lació. Cobreix fins a 1.800 euros per persona en concepte de despeses d'anul·lació.

 

Serveis no inclosos al preu del Viatge Illes Fèroe:

Dinars i sopars.

Ampliació de les cobertures de l'assegurança de viatge i anul·lació.

Ampliació de les cobertures de l'assegurança del cotxe.

Excursions opcionals.

Extres personals i propines.

Tot concepte o servei no indicat a l'apartat "serveis inclosos al preu del Viatge Illes Fèroe".

Donada la limitada disponibilitat de places aèries, els recomanem confirmar la reserva del viatge amb un mínim de 6 mesos d'antelació per tal de poder oferir-los la millor tarifa disponible.

Preus subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

8 dies, 7 nits

Nombre de persones:

El Viatge Illes Feroe s'organitza també a partir d'una persona.

Sortida especial:

El Viatge Illes Feroe també està disponible amb guia en català.

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí