Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Estats Units: Nova York, Las Vegas, San Francisco i Los ÀngelesTundra Viatges

Viatge a Estats Units de 14 dies. Amb inici a Nova York i fi a Los Angeles, aquest viatge a Estats Units és totalment organitzat i inclou els trasllats, l'allotjament i les excursions a Nova York, Las Vegas, San Francisco i Los Angeles.

Viatge a Estats Units: Nova York, Las Vegas, San Francisco i Los Àngeles

Dia 1 Viatge a EUA: Nova York

Benvinguts a Estats Units! A la vostra arribada a l'aeroport de Nova York us traslladarem fins al vostre allotjament. Disposareu de la resta de la tarda lliure per visitar al vostre aire aquesta cosmopolita ciutat. Allotjament a Nova York.

 

Dia 2 Viatge a EUA: Nova York

Situada en la costa est d'Estats Units, Nova York és la ciutat més gran d'Estats Units i també la més popular i visitada, amb més de cinquanta milions de turistes a l'any. Allotjament a Nova York.

 

Dia 3 Viatge EUA: Nova York

Entre els principals atractius de Nova York s'inclouen l'emblemàtic Empire State Building i el Top Of The Rock, des d'on tindreu ocasió de contemplar una fantàstica panoràmica del Grand Central Park. Allotjament a Nova York.

 

Dia 4 Viatge a EUA: Nova York

Disposareu del dia lliure per seguir visitant al vostre aire Nova York. Entre les vostres visites d'avui us recomanem incloure també el Grand Central Park, el parc de ciutat més gran d'EUA. Allotjament a Nova York.

 

Dia 5 Viatge a EUA: Las Vegas

Us recollirem al vostre hotel i us traslladarem fins a l'aeroport, on embarcareu en el vol que us portarà fins a Las Vegas. A la vostra arribada, us recollirem i traslladarem de nou fins al vostre allotjament. Allotjament a Las Vegas.

 

Dia 6 Viatge a EUA: Las Vegas

Avui teniu prevista una fantàstica excursió panoràmica que us permetrà conèixer la bellesa del Gran Canó del Colorado des de l'aire, sens dubte una de les experiències més intenses que viureu durant el vostre viatge a EUA. Allotjament a Las Vegas.

 

Dia 7 Viatge a EUA: San Francisco

Us recollirem al vostre hotel i us traslladarem fins a l'aeroport, on embarcareu en el vol que us portarà fins a San Francisco. A la vostra arribada, us recollirem i traslladarem de nou fins al vostre allotjament. Allotjament a San Francisco.

 

Dia 8 Viatge a EUA: San Francisco

San Francisco és la ciutat més bonica de la costa oest d'Estats Units i avui tindreu ocasió de comprovar-ho durant una excursió amb vaixell per la badia de San Francisco. Allotjament a San  Francisco.

 

Dia 9 Viatge a EUA: San Francisco

Avui teniu prevista una altra fantàstica excursió. En aquesta ocasió us traslladarem fins a un dels boscos de sequoies gegants situats al nord de San Francisco. En ruta també tindreu ocasió de visitar la vall de Sonoma, coneguda per la qualitat dels seus vins. Allotjament a San Francisco.

 

Dia 10 Viatge a EUA: San Francisco

Disposareu del dia lliure per seguir visitant al vostre aire San Francisco, entre els principals atractius del qual es troba el Golden Gate, un dels ponts més populars i coneguts d'Estats Units. Allotjament a San Francisco.

 

Dia 11 Viatge a EUA: Los Angeles

Us recollirem al vostre hotel i us traslladarem fins a l'aeroport, on embarcareu en el vol que us portarà fins a Los Angeles. A la vostra arribada, us recollirem i traslladarem de nou fins al vostre allotjament. Allotjament a Los Angeles.

 

Dia 12 Viatge a EUA: Los Angeles

Disposareu del dia sencer per visitar els principals atractius de Los Angeles, la segona ciutat més gran d'Estats Units. Per a això hem inclòs en el preu del viatge les entrada per al Bus Turístic. Allotjament a Los Angeles.

 

Dia 13 Viatge a EUA: Los Angeles

El vostre viatge a Estats Units ha arribat a la seva fi. Us traslladarem de nou a l'aeroport, però aquesta vegada per embarcar en el vol de retorn a casa. Nit en vol.

 

Dia 14 Viatge a EUA: Los Angeles

Fi del Viatge a Estats Units i dels nostres serveis. Esperem que hàgiu gaudit tant del vostre viatge a Estats Units com nosaltres desitgem que així sigui.

 

 

Preus Viatge a EUA 2018:

 

Hoteles Turista

Hoteles Superior

2.455 euros

3.225 euros

 

Preus en euros, per persona, subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.


 

Serveis inclosos al viatge a EUA:

13 nits d'allotjament als hotels indicats o similars, en habitació doble estàndard.

Trasllats aeroport - hotel, anada i tornada.

Entrada pel Tof Of The Rock.

Excursió panoràmica amb helicòpter al Gran Canó del Colorado.

Excursió amb vaixell per la badia de San Francisco.

Excursió al bosc de sequoies gegants i la vall Sonoma.

Entrada pel Bus Turístic a Los Angeles.

Mapa de San Francisco.

Mapa de Los Angeles.

Guia de viatge. Inclou un itinerari on detallem a diari les visites que recomanem realitzar durant el vostre viatge a Estats Units.

Assegurança de viatge i anul·lació. Vàlida per a 15 dies de viatge i cobreix fins a 4.500 euros per persona en concepte de despeses de cancel·lació.

Assistència telefònica en espanyol en cas d'emergència 24 hrs al dia durant el vostre viatge a Estats Units.

Motxilla de The North Face, obsequi de Tundra Viatges.

 

Serveis no inclosos al Viatge a EUA:

Vols internacionals i domèstics.

Esmorzars, dinars i sopars.

Excursions opcionals recomanades a l'itinerari.

Ampliació de les cobertures o la durada de les assegurances incloses al preu del viatge.

Service fee, resort fee, extres personals i propines.

Tots aquells serveis o conceptes no indicats a l'apartat "serveis inclosos al Viatge a EUA".

 

 

Allotjament Viatge a EUA:

 

Lloc

Hotels Turista

Hotels Superior

Nueva York

The Pod

Seton

San Francisco

Matropolis

Kabuki

Las Vegas

Circus Circus

Caesar's Palace

Los Ángeles

Comfort Inn

Double Tree

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques.

Durada:

14 dies, 13 nits (1 en vol).

Sortida especial:

 

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí