Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Estats Units: Ruta 66Tundra Viatges

Viatge als Estats Units de 16 dies. Amb inici a Chicago i fi a Los Angeles, aquest viatge als Estats Units avança a través de 8 estats americans i recorre una de les rutes més emblemàtiques d'Estats Units : la Ruta 66.

Viatge a Estats Units: Ruta 66

Dia 1 Viatge Ruta 66: Barcelona – Chicago.

Situada a la vora del llac Michigan, Chicago és una de les ciutats més populars i visitades dels Estats Units. Benvinguts a Chicago! A la vostra arribada a l'aeroport us traslladarem fins al vostre hotel. Allotjament a Chicago.

 

Dia 2 Viatge Ruta 66: Chicago.

Entre els principals atractius de Chicago es troben Millenium Park i el seu Cloud Gate, a més del Grant Park, simbòlicament considerat el quilòmetre zero de l'emblemàtica Ruta 66. Allotjament a Chicago.

 

Dia 3 Viatge Ruta 66: Chicago – Springfield.

Recollireu el cotxe de lloguer a primera hora del matí per dirigir-vos cap a Springfield, capital de l'estat d'Illinois i oficialment considerat el punt d'inici de la Ruta 66. En ruta passareu per poblacions tan peculiars com Joliet, situada a l'encreuament de la Lincoln Highway amb la Ruta 66, i Pontiac, situada a la zona minera d'Illinois. Allotjament a Springfield.

 

Dia 4 Viatge Ruta 66: Springfield – St. Louis.

Després de visitar Springfield, ciutat estretament vinculada amb el president Abraham Lincoln, continueu el vostre Viatge Ruta 66 cap a St. Louis, ciutat on s'uneixen els rius Mississippi i Missouri. Entre els seus principals atractius es troben The Gateway Arch, Eads Bridge i Chain of Rocks Bridge, i per descomptat Forest Park. Allotjament a St. Louis.

 

Dia 5 Viatge Ruta 66: St. Louis – Joplin.

De camí a Joplin podreu contemplar alguns dels paisatges més captivadors al vostre pas pels Mounts Ozark, així com també podreu recórrer una de les etapes més originals de la Ruta 66 entre Springfield i Carthage. Finalment arribareu a Joplin, ciutat que va saltar a la fama gràcies a Bonnie and Clyde. Allotjament a Joplin.

 

Dia 6 Viatge Ruta 66: Joplin – Oklahoma City.

Avui el vostre Viatge Ruta 66 s'endinsa a l'estat d'Oklahoma, un dels més vinculats a la Ruta 66. En ruta s'imposa fer un alt en el camí a Miami, Afton i Tulsa, així com a Cattosa per visitar la Blue Whale of Cattosa i a la Rock Gas Station, entre Tulsa i Oklahoma City. Allotjament a Oklahoma City.

 

Dia 7 Viatge Ruta 66: Ollahoma City – Amarillo.

La següent etapa de vostre Viatge Ruta 66 discorre per una de les zones del país amb major població indígena. En el dia d'avui s'imposen les visites a Fort Ren i Lucille's Plau, així com The Tower Station en Shamrock i el National Route 66 Museum en Elk City. Finalment arribareu a Groc, the cow-boy city. Allotjament a Amarillo.

 

Dia 8 Viatge Ruta 66: Amarillo – Santa Fe.

Avui passareu per un dels llocs més fotografiats de la Ruta 66, The Cadillac Ranch; arribareu al  midpoint entre Chicago i Los Angeles; deixareu enrere l'estat de Texas per endinsar-vos en l'estat de Nou Mèxic i en ruta tindreu ocasió de visitar les emblemàtiques poblacions de Tucumcari i Santa Rosa. Finalment arribareu a Santa Fe, capital de Nou Mèxic. Allotjament a Santa Fe.

 

Dia 9 Viatge Ruta 66: Santa Fe.

Disposareu del dia lliure per descansar, per visitar Santa Fe al vostre aire i fins i tot per apropar-vos fins al turístic poble de Taos, una antiga ciutat índia declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Allotjament a Santa Fe.

 

Dia 10 Viatge Ruta 66: Santa Fe – Holbrook.

Prosseguireu amb el vostre Viatge Ruta 66 cap a l'oest, a través de Río Grande, deixant enrere la ciutat més gran de Nou Mèxic i visitant en ruta Gallup, coneguda popularment com la capital mundial dels indis i on tot sap, olora i recorda a l'emblemàtica Ruta 66. Finalment arribarem a Holbrook, on tenim previst l'allotjament per a aquesta nit.

 

Dia 11 Viatge Ruta 66: Holbrook – Grand Canyon.

Entre les visites d'avui recomanem incloure el Parc Nacional Petrified Forest, Meteor Crater a Winslow i Flagstaff. Finalment arribareu al Gran Canó del Colorado, sens dubte un dels parcs nacionals més importants d'Estats Units i del món. Allotjament al Gran Canó.

 

Dia 12 Viatge Ruta 66: Grand Canyon – Las Vegas.

Començareu el dia sobrevolant el Gran Canó del Colorado amb un helicòpter, la qual cosa us permetrà contemplar a vista d'ocell la bellesa d'aquesta meravella de la naturalesa. A continuació prosseguireu amb el vostre Viatge Ruta 66 cap a Las Vegas i a través d'Arizona, l'estat que manté major traçat de l'original Ruta 66. Allotjament a Las Vegas.

 

Dia 13 Viatge Ruta 66: Las Vegas – Santa Mónica.

Avançareu a través del Desert del Mojave cap a la Costa del Pacífic. És l'última etapa del vostre Viatge Ruta 66. En ruta us recomanem visitar el Parc Nacional Joshua, un dels més bonics i menys coneguts de Califòrnia. Finalment arribareu a Santa Mónica, on acaba la històrica Ruta 66. Allotjament a Santa Mónica.

 

Dia 14 Viatge Ruta 66: Santa Mónica.

Disposareu del dia complet per visitar Los Angeles al vostre aire. Entre les vostres visites d'avui us recomanem incloure les platges de Santa Mónica i Venice, sens dubte de les millors platges de la costa oest. Allotjament a Santa Mónica.

 

Dia 15 Viatge Ruta 66: Aeroport Los Angeles.

El vostre Viatge Ruta 66 ha arribat a la seva fi. Dirixiu-vos a l'aeroport per embarcar en el vol de retorn a casa. Recordeu tornar el cotxe de lloguer amb el dipòsit ple de combustible i en perfecte estat. Nit en vol.

 

Dia 16 Viatge Ruta 66: Arribada a Barcelona.

Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

 

 

Preus Viatge als Estats Units 2018:

 

 

Cotxe Compact

Cotxe Midsize

Cotxe Fullsize

Hotels Superior

2.050 €

2.065 €

2.085 €

Hotels Deluxe

2.440 €

2.450 €

2.475 €

 

Preus en euros, per persona i subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva.

 

 

Serveis inclosos al Viatge als Estats Units:

Trasllats aeroport - hotel a Chicago, sols anada.

15 nits d'allotjament als hotels indicats o similars, en habitació doble.

15  dies de lloguer de cotxe, quilometratge il·limitat i assegurança amb franquícia zero per robatori i danys.

Excursió amb helicòpter al Gran Canó del Colorado.

Guia del viatge. Inclou un itinerari on detallem les visites recomanades a diari durant el vostre viatge als Estats Units.

Assegurança de viatge i anul·lació. Vàlida per a 16 dies de viatge i cobreix fins a 4.500 euros per persona en concepte de despeses de cancel·lació.

Assistència telefònica en català en cas d'emergència 24 hrs al dia durant el vostre viatge als Estats Units.

Motxilla de The North Face, obsequi de Tundra Viatges (Hotels Superior).

 

Serveis no inclosos al Viatge als Estats Units:

Vols internacionals i domèstics.

Esmorzars, dinars i sopars.

Entrada Parcs Nacionals.

Excursions opcionals recomanades a l'itinerari.

Ampliació de les cobertures o la durada de les assegurances incloses al preu del viatge.

Assegurances addicionals pel vehicle contractades directament a destinació i suggerides per la companyia de lloguer de cotxes en el moment de la recollida del vehicle: pneumàtics, llunes i retrovisors, els baixos del cotxe, recanvi de claus en cas de pèrdua, carburant, etc.

Conductors addicionals, GPS, cadiretes de bebè, multes, peatges, aparcament, etc.

Suplement de trajectòria única, conseqüència de recollir el vehicle en una ciutat i retornar-lo a una altra diferent.

Suplement per l'increment del preu del carburant.

Service fee, resort fee, extres personals i propines.

Gestió i despeses de passaport i visat.

Tots aquells serveis o conceptes no indicats a l'apartat "serveis inclosos al Viatge als Estats Units".

 

 

Allotjament Viatge als Estats Units:

 

L'allotjament d'aquest Viatge als Estats Units està previst als següents hotels o similars:

 

Lloc

Turista

Superior

Chicago

Chicago Essex Inn

The Whitehall Chicago

St. Louis

Red Roof Inn St. Louis

Majestic Hotel

Springfield

Route 66 Rail Heaven

Route 66 Rail Heaven

Oklahoma City

Howard Johnson Inn

Sheraton Oklahoma

Amarillo

Quality Inn

Holiday Inn Express

Albuquerque

Río Grande Inn

Río Grande Inn

Holbrook

Magnuson Adobe Inn

Magnuson Adobe Inn

Williams

Grand Canyon Railway

Grand Canyon Railway

Las Vegas

Excalibur Hotel

Luxor Hotel & Casino

Los Ángeles

Quality Inn & Suites Anaheim

Hilton Anaheim

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques.

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí