Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge Ossos Grizzly al Canadā oest.Tundra Viatges

Viatge a Canadā per a l'observaciķ d'ķssos grizzli al seu hābitat natural. Durant 3 dies sortirem a buscar-los i podrem observar-los des de segures passarelˇles de fusta i des de les llanxes que utilitzem per desplaįar-nos. Serā una experičncia única!

Viatge Ossos Grizzly al Canadā oest.

Dia 1 Viatge Óssos Grizzli al Canadà:

A la vostra arribada a l'aeroport us rebrem i acompanyarem fins el vostre hotel a Vancouver, la riquesa cultural i ètnica de la qual es reflecteix en el variat mosaic que dibuixen els seus barris. Benvinguts al Canadà! El vostre Viatge Óssos Grizzli al Canadà ha començat.

 

Dia 2 Viatge Óssos Grizzli al Canadà:

Avui teniu prevista una excursió guiada a Whistler, l'estació de muntanya més important del Canadà i seu dels Jocs Olímpics d'Hivern del 2010. En ruta tindreu oportunitat de gaudir de fantàstiques panoràmiques sobre l'Estret de Geòrgia i els fiords de la costa Sunshine.

 

Dia 3 Viatge Óssos Grizzli al Canadà:

Us traslladarem de nou a l'aeroport de Vancouver per a embarcar al vol que us portarà fins a una de les regions més deshabitades del Canadà, on teniu previst allotjar-vos aquesta nit. En ruta podreu contemplar a vista d'ocell la bellesa del paisatge que us envolta.

 

Dia 4 Viatge Óssos Grizzli al Canadà:

Per a arribar al vostre allotjament serà necessari un últim vol amb avioneta, motiu pel qual el vostre equipatge no pot excedir de 12 kg per persona. A la vostra arribada i després posar-vos còmodes a la vostra habitació, començarà la vostra primera excursió per a l'observació d'óssos grizzlis. En tot moment anireu acompanyats per un expert guia local, que a més de guiar-vos durant l'albirament també us anirà aportant informació sobre els seus hàbits i comportament. Acabareu el dia gaudint d'un deliciós sopar preparat amb productes locals.

 

Dies 5 i 6 Viatge Óssos Grizzli al Canadà:

Avui teniu previstes dues excursions per a l'observació d'óssos grizzli ael seu hàbitat natural, una al matí i una altra a la tarda. Les observacions es realitzen des de petits bots a motor o des passarel·les de fusta convenientment situades per a aconseguir les millors vistes. Habitualment poden observar-se els óssos grizzli jugant, alimentant-se o senzillament passejant. A més d'óssos grizzli també és molt probable que pugueu observar llops, óssos bru i aus de diferents espècies com les àguiles calbes. Entre excursió i excursió podreu gaudir de diferents activitats, com per exemple una excursió amb caiac. Aquells que realitzin el seu viatge a finals d'estiu o tardor seran testimonis també de la migració del salmó. Esmorzar, dinar, sopar i allotjament a l'ecolodge flotant.

 

Dia 7 Viatge Óssos Grizzli al Canadà:

Aquest matí teniu prevista l'última de les vostres excursions per a l'observació d'óssos grizzli. Després del trasllat amb avioneta, disposareu de la resta de la tarda lliure.

 

Dia 8 Viatge Óssos Grizzli al Canadà:

Embarcareu de nou en el col que us portarà de tornada a Vancouver. A la vostra arribada us traslladarem fins el vostre hotel a Vancouver. Disposareu de la tarda lliure per visitar la ciutat al vostre aire. Entre les vostres visites us recomanem incloure el Parc Stanley.

 

Dia 9 Viatge Óssos Grizzli al Canadà:

Avui teniu prevista una excursió per a l'observació d'orques i balenes de diferents espècies a les aigües de l'Estret de Geòrgia. El vostre expert guia local us ajudarà a reconèixer-les i aportarà informació sobre els seus hàbits i comportaments.

 

Dia 10 Viatge Óssos Grizzli al Canadà:

Us traslladarem de nou al a l'aeroport, però aquest cop per embarcar al vostre vol de tornada a Barcelona. Nit en vol.

 

Dia 11 Viatge Óssos Grizzli al Canadà:

Fi del Viatge Óssos Grizzli al Canadà i fi dels nostres serveis. Esperem que hàgiu gaudit del vostre viatge a Canadà costa oest tant com nosaltres desitgem que així sigui. Fins a la propera!

 

 

Preus Viatge Óssos Grizzli al Canadà 2018:

 

Dates

07/05/18 - 27/06/18

28/06/18 - 17/08/18

18/08/18 - 16/10/18

Preu per persona

 3.720 euros

3.475 euros

4.555 euros

 

Serveis inclosos al Viatge Óssos Grizzli al Canadà:

Trasllats aeroporto - hotel a Vancouver, anada i tornada.

Vols Vancouver - Illa de Vancouver, anada i tornada.

4 nits d'allotjament a habitació doble a Vancouver (Chateau Granville o similar).

2 nits d'allotjament a habitació a l'illa de Vancouver.

3 nits d'allotjament en pensió completa a l'ecolodge flotant.

Excursions per a l'observació d'óssos grizzli.

Excursió per a l'observació d'orques i balenes.

Excursió guiada a Whistler.

Assegurança de viatge i anul·lació. Vàlida per a 11 dies de viatge i cobreix fins a 4.500 euros per persona en concepte de despeses de cancel·lació.

Assistència telefònica en cas d'emergència 24 hrs al dia durant el vostre viatge al Canadà.

Motxilla de The North Face, obsequi de Tundra Viatges.

 

Serveis no inclosos al Viatge Óssos Grizzli al Canadà:

Vols internacionals i domèstics.

Esmorzars, dinars i sopars (excepte durant l'estada al lodge).

Excursions recomanades a l'itinerari.

Ampliació de les cobertures i/o la durada de l'assegurança de viatge i anul·lació.

Extres personals i propines.

Gestió i despeses de passaport i visat.

Tots aquells serveis o conceptes no indicats a l'apartat "serveis inclosos al Viatge Óssos Grizzli al Canadà".

La fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides.

Durada:

11 dies, 10 nits (1 en vol).

Llengua oficial del viatge:

Anglčs.

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí