Tundra Viatges

Cercador de viatges

Viatge a Nova Zelanda: 18 dies Fly & DriveTundra Viatges

Viatge a Nova Zelanda de 18 dies. Amb inici a Auckland i fi a Christchurch, inclou Rotorua, Tongariro i Wellington a la illa nord; i Abel Tasman, les glaceres de la costa oest, Wanaka, Queenstown i Mt. Cook a la illa sud. Especialment recomanat pels fans de “El Senyor dels Anells” i “El Hobbit”.

Viatge a Nova Zelanda: 18 dies Fly & Drive

Dia 1 Viatge a Nova Zelanda:

Benvinguts a Auckland, principal porta d'entrada a Nova Zelanda. A la vostra arribada a l'aeroport us rebrem i traslladarem fins al vostre allotjament. Disposareu de la resta del dia lliure per passejar al vostre aire per aquesta eclèctica ciutat.

 

Dia 2 Viatge a Nova Zelanda:

Recolliu el cotxe de lloguer i preneu rumb sud. El vostre viatge a Nova Zelanda avui us portarà fins a Rotorua. En ruta tindreu ocasió de visitar el set de Hobitton, on es va recrear la pacífica regió de la Comarca de la Terra Mitjana.

 

Dia 3 Viatge a Nova Zelanda:

Disposareu del dia lliure per visitar al vostre aire els principals atractius de Rotorua i els seus voltants, entre els quals s'inclouen des de guèisers i estanys de fang bullint, fins a preciosos llacs i salts d'aigua.

 

Dia 4 Viatge a Nova Zelanda:

Prosseguiu amb el vostre viatge a Nova Zelanda rumb sud, cap al Parc Nacional Tongariro, un dels parcs nacionals més populars de Nova Zelanda i els tres volcans del qual encara avui segueixen actius: Ngauruhoe, Tongariro i Ruapehu, també conegut com Mordor.

 

Dia 5 Viatge a Nova Zelanda:

El Parc Nacional Tongariro és famós per albergar la millor ruta d'un dia de Nova Zelanda, la Tongariro Alpine Crossing. Si ho desitgeu, també és possible reservar una excursió guiada. A continuació prosseguiu amb el vostre viatge a Nova Zelanda fins a Wellington, ciutat capital del país.

 

Dia 6 Viatge a Nova Zelanda:

Avui teniu prevista una fantàstica excursió que us permetrà conèixer algunes de les principals localitzacions de la trilogia "El Senyor dels Anells" i "El Hobbit", com per exemple els Jardins de Isengard i Rivendel, on Frodo es va recuperar després d'haver estat apunyalat.

 

Dia 7 Viatge a Nova Zelanda:

Després d'uns intensos dies explorant els principals atractius de la illa nord, finalment el vostre viatge a Nova Zelanda us portarà fins a la illa sud, on començareu les vostres visites pels fiords de Marlborough.

 

Dia 8 Viatge a Nova Zelanda:

Disposareu del dia lliure per explorar al vostre aire les daurades platges del Parc Nacional Abel Tasman, el parc nacional més petit de Nova Zelanda i el principal atractiu del qual és el Coast Track.

 

Dia 9 Viatge a Nova Zelanda:

Prosseguireu amb el vostre viatge a Nova Zelanda rumb sud, visitant en ruta els guèisers marins de Punakaiki i els trolls de pedra amb forma de panqueque del Parc Nacional Paparoa.

 

Dia 10 Viatge a Nova Zelanda:

El següent dels grans parcs nacionals que visitareu durant el vostre viatge a Nova Zelanda és el Parc Nacional Westland, els principals atractius del qual són les glaceres Fox i Franz Josef, que a la seva vegada són també dos dels principals atractius de Nova Zelanda.

 

Dia 11 Viatge a Nova Zelanda:

La següent parada del vostre viatge a Nova Zelanda és Wanaka, emmarcada pel Parc Nacional Mount Aspiring, el tercer parc nacional més gran de Nova Zelanda i la bellesa del qual li ha servit per ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

Dia 12 Viatge a Nova Zelanda:

Començareu el dia gaudint d'una divertida excursió amb jet boat, que de nou us permetrà conèixer algunes de les localitzacions de la trilogia "El Senyor dels Anells" i "El Hobbit". Us recomanem també reservar una excursió amb helicòpter que us permetrà accedir fins a aquelles localitzacions solament accessibles per aire.

 

Dia 13 Viatge a Nova Zelanda:

Finalment arribareu a Queenstown, el punt més meridional del vostre viatge a Nova Zelanda. Situada a la riba del llac Wakatipu i emmarcada per imponents cadenes muntanyenques, Queenstown és considerada la capital de l'aventura de Nova Zelanda.

 

Dia 14 Viatge a Nova Zelanda:

També són moltes i molt populars les localitzacions situades al voltant de Queenstown i que avui tindreu ocasió de conèixer de la mà del vostre expert guia local. Disposareu de la resta del dia lliure per visitar al vostre aire Queenstown, ciutat que va ser fundar en plena febre de l'or.

 

Dia 15 Viatge a Nova Zelanda:

La següent parada del vostre viatge a Nova Zelanda us portarà fins als peus del Parc Nacional Mount Cook, regió d'excepcional bellesa, on descobrireu un món dominat per preciosos llacs de color turquesa. Aquí us recomanem reservar una excursió amb helicòpter per contemplar a vista d'ocell la bellesa que us envolta.

 

Dia 16 Viatge a Nova Zelanda:

L'última etapa del vostre viatge a Nova Zelanda us portarà fins a Christchurch, la ciutat més gran de la illa sud i capital provincial de Canterbury. Entre els seus principals atractius s'inclou el Jardí Botànic.

 

Dia 17 Viatge a Nova Zelanda:

Dedicareu l'últim dia del vostre viatge a Nova Zelanda a conèixer les principals localitzacions de la trilogia "El Senyor dels Anells" i "El Hobbit" situades prop de Christchurch, com per exemple Edoras, la ciutat capital de Rohan. Disposareu de la resta del dia lliure per seguir visitant Chirstchurch al vostre aire.

 

Dia 18 Viatge a Nova Zelanda:

Retorneu el cotxe de lloguer a l'aeroport, en perfecte estat i amb el dipòsit ple de combustible. Fi del vostre viatge a Nova Zelanda i dels nostres serveis.

 

 

Preus viatge a Nova Zelanda 2017 - 2018:

 

01/04/17 - 30/09/17

01/10/17 - 31/03/18

Compact

Fullsize

Compact

Fullsize

4.365 €

4.425 €

4.505 €

4.590 €

 

Preus en euros, per persona i subjectes a disponibilitat.

 

 

Serveis inclosos al viatge a Nova Zelanda:

Trasllat aeroport - hotel a Auckland.

17 nits d'allotjament en habitació doble, als hotels indicats o similars.

17 esmorzars (subjectes a disponibilitat en el moment de confirmar la reserva).

16 dies de lloguer de cotxe, km il·limitat, GPS, cobertura per robatori i dany amb franquícia zero.

Suplement de trajectòria única, conseqüència de recollir el cotxe a una ciutat i retornar-ho a una altra diferent.

Excursió Hobbiton.

Excursió localitzacions a Wellington.

Excursió localitzacions a Wanaka.

Excursió localitzacions a Queenstown.

Excursió localitzacions a Christchurch.

Ferri Illa Nord - Illa Sud.

Assegurança de viatge i anul·lació. Vàlida per 18 dies de viatge. Cobreix fins a 4.700 euros per persona en concepte de despeses d'anul·lació i fins a 60.000 euros per persona en concepte d'assistència mèdica a destinació.

Mapa de Nova Zelanda.

Guia de viatge. Inclou un itinerari detallat, on indiquem les visites recomanades realitzar diàriament durant el vostre viatge a Nova Zelanda.

Motxilla de The North Face, obsequi de Tundra Viatges (una per habitació).

Assistència telefònica en català en cas d'emergència 24 hrs durant el vostre viatge a Nova Zelanda.

 

Serveis no inclosos al viatge a Nova Zelanda:

Vols internacionals i domèstics. No admeten canvis ni anul·lacions.

Esmorzars, dinars i sopars.

Excursions opcionals recomanades a l'itinerari.

Ampliació de les cobertures i la durada de l'assegurança de viatge i anul·lació.

Ampliació de les cobertures de l'assegurança de cotxe.

Conductors addicionals, cadiretes de nadó, multes, benzina, peatges, aparcament, despeses adminisitratives, ecotaxes, etc.

Gestions i despeses de passaport i visat.

Tot concepte o servei no indicat a l'apartat "serveis inclosos al viatge a Nova Zelanda".

 

 

Allotjament viatge a Nova Zelanda:

 

L'allotjament del viatge a Nova Zelanda està previst als següents hotels o similars:

 

Regió

Hotel

Auckland

Hotel DeBrett

Rotorua

The Springs

Tongariro

Chateau Tongariro

Wellington

Booklovers

Golden Bay

Kershaw House

Hokitika

Rimu Lodge

Glaciares

Misty Peaks

Wanaka

Wanaka Springs Lodge

Queenstown

Browns Boutique

Lake Tekapo

Tekapo Heights

Christchurch

The Classic Villa

Durada:

18 dies, 17 nits

Categories

Tipus de Viatge:

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí