Tundra Viatges

Tundra Viatges: Sobre nosaltres

Sobre nosotros


Què és Tundra Viatges?

Tundra Viatges és una agència de viatges inscrita al Registre de Turisme de Catalunya sota el número GC1927, tal com consta a la seva pagina web.

Som membres de l'Associació d'Agències de Viatge Especialitzades (ACAVE), tal com consta a la seva pàgina web.

I, per descomptat, comptem amb les corresponents assegurances de Responsabilitat Civil i Aval, emeses amb AON Taeds i obligatòries per poder vendre viatges combinats a Espanya.


Què ofereix Tundra Viatges?

Oferim professionalitat, ja que Tundra Viatges neix de l'experiència d'un equip de gent que fa més de quinze anys que es dedica al món dels viatges i, en particular, als grans viatges.

Oferim qualitat, ja que Tundra Viatges es defineix pel nostre profund coneixement de les destinacions a les quals organitzem viatges i pel nostre compromís amb el client.

Oferim servei, ja que a Tundra Viatges cuidem del nostre client des que sol·licita pressupost fins que torna del seu viatge, posant també a la seva disposició un telèfon de contacte on poder trucar 24 hores al dia en cas d'emergència durant el seu viatge.


Serveis gratuïts que posem a la seva disposició

A Tundra Viatges ens esforcem a publicar a la nostra pàgina web tota la informació detallada sobre els nostres viatges: rutes, preus, dates de sortida, serveis inclosos, serveis no inclosos, etc.

A més a més, a la nostra pàgina web també posem al seu abast molta altra informació sobre les nostres destinacions, els seus principals atractius i altres consideracions.

Si desitja rebre un pressupost per a algun dels viatges publicats a la nostra web, si us plau empleni i enviï tota la informació sol·licitada als següents formularis i li l'enviarem el més aviat possible i de forma totalment gratuïta:

- Per a expedicions polars

- Per a viatges autoguiats

- Per a viatges organitzats

Pel que fa als viatges autoguiats, podem modificar-los com vostè desitgi. És a dir, que podem afegir o llevar tantes nits com vostè desitgi, a qualsevol dels llocs inclosos a l'itinerari escollit per vostè. Per a enviar-li el pressupost actualitzat només necessitem que ens indiqui quantes nits desitja afegir o llevar, i on.


Serveis que requereixen un pagament a compte del seu viatge

En el cas que cap de tots els viatges publicats a la nostra pàgina web s'ajusti a la seva idea de viatge i desitgi que dissenyem el seu viatge a mida, en base a les seves necessitats, desitjos i preferències, també oferim aquest servei.

De la mateixa manera, en el cas que algun dels viatges publicats a la nostra pàgina web s'aproximi a la seva idea de viatge i desitgi comentar amb nosaltres tots els detalls, per a que l'assessorem i indiquem com com modificar-lo en base a les seves necessitats, desitjos i preferències, també oferim aquest servei.

Tanmateix, per les hores de treball i l'atenció personalitzada que implica, aquest servei requereix d'un pagament a compte del seu viatge.

En el cas de confirmar la reserva del viatge amb nosaltres, l'import abonat es descomptarà del preu del viatge.

En el cas de no confirmar la reserva del viatge amb nosaltres, l'import abonat no és reemborsable.

Aquí podrà consultar més informació sobre els viatges a mida.


Sobre la documentació del seu viatge

Solament s'entrega un cop el viatge ha estat abonat per complet, inclòs l'itinerari detallat dels viatges Fly & Drive o autoguiats.


Gràcies per ajudar-nos a conciliar la vida laboral amb la personal!

A Tundra Viatges respectem profundament els membres del nostre equip i ens esforcem per a que la conciliació de la vida laboral amb la personal sigui una REALITAT. Motiu pel qual, li agraïm que faci un ús responsable del nostre temps.


Viatjar és un plaer, però si triem bé amb qui ho fem pot esdevenir una experiència única i inoblidable.

Gràcies per confiar en nosaltres,

Tundra Viatges.

També ens pots trobar a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Flickr
  • Blog

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí