Tundra Viatges

Informació

Grans Viatges a Estats Units: Nova AnglaterraTundra Viatges

Grans Viatges a Estats Units: Nova Anglaterra

Situada a la costa est dels Estats Units, la regió de Nova Anglaterra és una de les més boniques i visitades d'Estats Units.

 

Entre els principals atractius de Nova Anglaterra destaquen especialment un ric patrimoni històric, alguns dels paisatges més inspiradors dels Estats Units i una àmplia oferta gastronòmica, caracteritzada per l'excel·lent qualitat dels productes locals i que abasta des de la sopa de marisc fins el pastís de nabius, incloent la deliciosa llagosta de Nova Anglaterra.

 

Nova Anglaterra és, també, un autèntic paradís per als amants de les activitats a l'aire lliure, posant al nostre abast activitats tan variades com passejar per platges de sorra blanca, visitar romàntics fars, explorar frondosos boscos i gaudir d'un fantàstic dia d'estiu a la vora d' un dels seus grans llacs.

 

Són sis els estats que formen part de Nova Anglaterra: Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island i Vermont. Tots ells fàcilment accessibles des de Boston, el que converteix l'Aeroport Internacional de Boston en la principal porta d'entrada a Nova Anglaterra.

 

Situat al sud de Nova Anglaterra i fàcilment accessible tant des de Nova York com des de Boston, Connecticut potser és el seu estat més cosmopolita, però sense renunciar a l'essència de Nova Anglaterra.

 

Rhode Island és el menor dels estats de Nova Anglaterra, però no per això un dels menys visitats. Probablement molt tinguin a veure en això les grans mansions de Newport.

 

A l'extrem oposat es troba Maine, el més gran dels estats de Nova Anglaterra, abastant gairebé la mateixa extensió que la resta d'estats junts. Les seves característiques més representatives: la seva llarga costa, rocoses illes i majestuoses muntanyes. És el destí idoni per gaudir del ciclisme, el senderisme i l'esquí.

 

No obstant això, probablement sigui Massachusetts el més popular de tots els estats de Nova Anglaterra, ja que per tots és ja coneguda la seva rellevància històrica: aquí es va gestar la Revolució Americana, aquí es va crear la primera universitat d'Estats Units i fins i tot aquí es va inventar l'e-mail fa 40 anys.

 

Encara que, per ser honestos, Massachusetts és molt més que la tecnologia més puntera i els corrents més avantguardistes. Doncs, a més d'això, a Massachusetts tindràs ocasió de trobar també centenars de quilòmetres de costa, repartits entre belles platges i petites poblacions costaneres.

 

No obstant això, per poder contemplar l'imponent Muntanya Washington (1917 metres), les 48 majestuoses cims de White Mountains i un dels llacs més grans dels Estats Units (el llac Winnipeasauke), hauràs de visitar l'estat de New Hampshire.

 

I, se t'acut millor manera d'acabar el teu gran viatge als Estats Units que gaudint d'un dels estats més bucòlics de Nova Anglaterra? Sí, així és, estem parlant de Vermont.

 

Vermont és conegut pels seus perfectes paisatges. Paisatges rurals la imatge més representativa dels quals són els ponts de fusta coberts, les seves granges i els seus graners de color vermell.

 

T'agradaria visitar Nova Anglaterra durant el teu proper viatge als Estats Units? A aquest pàgina web podràs consultar les nostres propostes de viatge als Estats Units.

 

Si vols rebre pressupost per un dels nostres viatges als Estats Units, si us plau emplena i envia tota la informació sol·licitada a aquest formulari.

 

Si prefereixes que t'assessorem i dissenyem el teu viatge als Estats Units a mida, et recomanem llegir la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge als Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí