Tundra Viatges

Informació

Grans Viatges a Estats Units: de Nova Orleans a Baton RougeTundra Viatges

Grans Viatges a Estats Units: de Nova Orleans a Baton Rouge

Durant segles, els vagons de fusta varen retrunyis des dels camps als molls del riu, i la dolça olor de la canya de sucre va omplir l'aire subtropical. El fangós Mississippi va regar més de 400 plantacions al llarg de la Great River Road de Louisiana, donant lloc a imperis de riquesa, icones d'arquitectura i legions d'esclaus.

 

Aquesta regió de Louisiana rep el nom d'El Comtat de les Plantacions i és recorregut per la sinuosa Great River Road, que uneix Nova Orleans amb Baton Rouge.

 

Cadascuna de les nou plantacions que formen el Plantation Conty, és única. Cadascuna, compta amb la seva pròpia història i amb les seves fascinants diferències. Motiu pel qual, totes mereixen la pena ser visitades i nosaltres així t'ho recomanem.

 

Escoltaràs històries, unes més crues que altres, però desafortunadament totes seran reals i cap et deixarà indiferent. Històries sobre la gent que va viure i va morir aquí, sobre els barons anglesos que es dedicaven a comercialitzar amb la canya de sucre, sobre les dones criolles, sobre els esclaus i sobre els soldats.

 

Coneixeràs com era el seu dia a dia, els seus estris de treball o d'entreteniment. Aquí la història cobra vida, més que a cap altre lloc; i la realitat resulta educativa, més que a cap altre lloc.

 

Veuràs on van viure cadascun, podent conèixer les diferències existents entre els fastuosos salons de ball on s'entretenien els homes i les empobrides cabanes on malvivien els esclaus.

 

Però, durant aquesta mirada única al passat, també tindràs ocasió de passejar entre jardins, de conèixer els roures centenaris més populars del sud-est d'Estats Units i contemplar algunes de les més belles mansions de Louisiana, algunes de les quals avui en dia s'han convertit en selectes Bed & Breakfast.

 

T'agradaria visitar les plantacions de Louisiana durant el teu proper viatge als Estats Units? No ho dubtis més i reserva ja el teu viatge amb nosaltres, som especialistes en viatges als Estats Units.

 

A aquesta pàgina web podràs consultar les nostres propostes de viatges als Estats Units.

 

Si vols demanar pressupost per a alguna de les nostres propostes de viatges als Estats Units, emplena i envia tota la informació sol·licitada a aquest formulari.

 

No obstant això, si prefereixes comentar amb nosaltres els detalls del teu proper viatge als Estats Units, per a que t'assessorem en base a la nostra experiència i coneixements, i per a que dissenyem el teu viatge als Estats Units a mida en base a les teves necessitats i preferències, et recomanem llegir la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge als Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí