Tundra Viatges

Blog

Viatges a Nova Zelanda: les seves millors platgesTundra Viatges

Nova Zelanda compta amb milers de quilòmetres de fantàstiques costes i amb algunes de les platges més boniques del planeta

Viatges a Nova Zelanda: les seves millors platges

Nova Zelanda és principalment coneguda per la cultura maorí, la intensa activitat geotèrmica de l'illa nord i els preciosos parcs nacionals de l'illa sud. Però, per ser honestos, Nova Zelanda és molt més que els seus tòpics. Que, encara que són certs, no li fan justícia i es queden curts.

 

Entre els grans tresors naturals amb que compta Nova Zelanda, s'inclouen també milers de quilòmetres de fantàstiques costes, algunes de les quals ens atreviríem a incloure entre les més boniques del planeta.

 

Costes com, per exemple, les de Bay of Islands, situada al nord-est de l'illa nord de Nova Zelanda i que constitueix una de les destinacions de "sol i platja" més populars de Nova Zelanda gràcies al seu benèvol clima tropical.

 

Formada per múltiples illes i illots, i amb un paisatge dominat pel bosc tropical, d'una banda, i per les platges de daurada sorra i càlides aigües, de l'altra; les tranquil·les badies i petites poblacions costaneres de Bay of Islands són una visita obligada durant tot viatge a Nova Zelanda.

 

Una altre de les destinacions de "sol i platja" més populars de Nova Zelanda és Bay of Plenty, el nom de la qual és tan significatiu com representatiu: la badia de l'abundància.

 

Potser més popular (per ser també més accessible) que Bay of Islands, a Bay of Plenty descobrireu un món dominat per arbres fruiters, jardins, platges que fan les delícies dels surfistes, aigües riques en peix i marisc i, fins i tot, el seu propi volcà.

 

Sí, heu llegit bé, el seu propi volcà. I és que a Bay of Plenty es troba l'únic volcà marí actiu de Nova Zelanda, l'illa White.

 

I l'última de les destinacions de "sol i platja" més populars de Nova Zelanda de les que us volem parlar en aquest article, és la Península de Coromandel, que acull des de platges amb piscines termals fins a paradisíaques platges només accessibles per mar o quan la marea està baixa.

 

Com a bona meca per a les vacances d'estiu que és, a la Península de Coromandel trobareu també algunes de les poblacions amb més encant de Nova Zelanda, entre les quals menció especial mereix la bohèmia Coromandel, de la qual també rep el seu nom la península.

 

Tens previst viatjar properament a Nova Zelanda i vols que algú t'assessori sobre Nova Zelanda, sobre com distribuir el temps i què visites incloure a la teva itinerari? Contacta amb nosaltres i un dels nostres especialistes en viatges a Nova Zelanda respondrà a la teva petició tant aviat com ens sigui possible. Mentrestant, us recomanem llegir atentament la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

D'altra banda, et recomanem també utilitzar el nostre cercador de viatges per conèixer les nostres propostes de viatge a Nova Zelanda.

 

Si vols rebre pressupost d' algun dels nostres viatges a Nova Zelanda, només has d'emplenar i enviar la informació sol·licitada a aquest formulari.

 

Bon viatge a Nova Zelanda!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí