Tundra Viatges

Informació

Viatges a Nova Zelanda: excursions amb caiacTundra Viatges

Viatges a Nova Zelanda: excursions amb caiac

Nova Zelanda compta amb milers de quilòmetres de magnífiques costes, que amaguen algunes de les cales i badies més boniques del planeta.

 

Desafortunadament, no totes elles són fàcilment accessibles per terra, motiu pel qual la nostra recomanació d'avui és que us munteu a un caiac i us llanceu a l'aventura ... La diversió està garantida!

 

Però, la veritat és que Nova Zelanda és tan gran que molt probablement a hores d'ara us estigueu preguntant per on començar. Doncs bé, des de Tundra Viatges volem recomanar-vos alguns dels nostres llocs favorits, que no són tots els que us recomanaríem, però que per començar us servirà d'ajuda.

 

Situada a la costa sud-oest de l'illa sud de Nova Zelanda trobareu una de les regions més prístines del país, el Parc Nacional Fiordland. Tal com indica el seu nom, aquest està format per profunds fiords, emmarcats per espectaculars cims i on abunda la fauna salvatge. Navegar les seves protegides aigües a bord del vostre caiac, ja sigui sol o acompanyat pels vostres amics o familiars, és una de les experiències més fascinants de quantes tindreu ocasió de gaudir durant el vostre viatge a Nova Zelanda.

 

Una altra de les nostres regions favorites per gaudir d'una fantàstica excursió amb caiac és el Parc Nacional Abel Tasman, el més petit dels parcs nacionals de Nova Zelanda.

 

Situat a la costa sud-oest de l'illa sud de Nova Zelanda, a diferència del Parc Nacional Fiordland, Abel Tasman es caracteritza per les seves precioses badies amb forma de mitja lluna, les aigües llueixen un bonic color turquesa i a les platges de daurada sorra del qual és una delícia descansar després d'un intens passeig amb caiac.

 

A Abel Tasman, igual que succeïa a Fiordland, també abunden els llops de mar, a més d'altres aus com els mascarells, els corbs marins i fins i tot els petits pingüins blaus.

 

Així que, no guardis molt la teva càmera de fotos, ja que és molt probable que en més d'una ocasió vulguis tirar-li mà per capturar la imatge d'algun juganer llop de mar.

 

L'última de les regions de la qual volem parlar-vos es troba a l'illa nord de Nova Zelanda, concretament a la Península de Coromandel, una de les destinacions de platja més populars de Nova Zelanda.

 

I entre les meravelles naturals que alberga la Península de Coromandel s'inclou una preciosa reserva marina, les platges de la qual són absolutament paradisíaques. Petites, de sorra blanca i aigües de color turquesa, costa més remar per marxar-hi que per arribar-hi.

 

Tens previst viatjar properament a Nova Zelanda i t'agradaria comptar amb el millor dels assessoraments? No ho dubtis més i contacta amb nosaltres, un dels nostres especialistes en viatges a Nova Zelanda respondrà la teva sol·licitud el més aviat possible.

 

Mentrestant, et recomanem també fer una ullada a les nostres propostes de viatge a Nova Zelanda.

 

I si el que vols és que dissenyem i organitzem el teu viatge a Nova Zelanda totalment a mida, presta especial atenció a la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge a Nova Zelanda!

Destinacions

Galeries relacionades

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí