Tundra Viatges

Informació

Viatges Estats Units: Nova York i el Victorian Gardens Amusement ParkTundra Viatges

Viatges Estats Units: Nova York i el Victorian Gardens Amusement Park

Tot i no ser la capital dels Estats Units, Nova York és la ciutat més visitada i popular d'Estats Units. I, entre els seus principals atractius, es troba el Central Park, un dels parcs de ciutat més grans dels Estats Units.

 

Situat entre els carrers 59 i 110 i fàcilment accessible des de qualsevol racó de Nova York, Central Park és el lloc ideal per anar a passejar, per practicar el teu esport preferit, per gaudir d'un fantàstic picnic, per assaborir el típic hot dog i fins i tot per contemplar alguns dels edificis més populars de Nova York.

 

I, entre els principals atractius del Central Park, en aquest article volem parlar-vos del Victorian Gardens Amusement Park, un parc d'atraccions al més pur estil tradicional.

 

El Victorian Gardens Amusement Park és una de les destinacions més populars entre les famílies de Nova York i en ell és possible gaudir des de concerts de música en viu, fins a tot tipus d'activitats i atraccions per als més petits de la casa.

 

Entre les atraccions més populars del Victorian Gardens Amusement Park s'inclou el Family Swing, una gran roda de la qual pengen 16 gronxadors per a adults i 16 gronxadors pels més petits. A mida que l'atracció va guanyant velocitat, més alt volen els gronxadors. Aquí la diversió està garantida.

 

Entre les atraccions més populars del Victorian Gardens Amusement Park s'inclou també el guardonat Rainbowheel, una sínia les cistelles de la qual es balancegen al mateix temps que es van desplaçant en sentit circular.

 

Menció especial mereix també el Samba Balloon, les cistelles de la qual adopten l'aspecte d'un globus aerostàtic i on els petits poden escollir entre seure tranquil·lament o fer que la cistella rodi sobre si mateixa. O el Mini-Mouse, la muntanya russa ideal per als més petits, o el Happy Swing, un gronxador gegant que pot acomodar fins a 6 petits.

 

Però en els dies més calorosos de l'estiu, sens lloc a dubtes l'atracció favorita per tots és l'Hydroracer, formada per petites motos aquàtiques que van avançant de manera harmoniosa per tot el recorregut aquàtic i que inclou alguns trams amb cert relleu, probablement els preferits per els petits.

 

T'agradaria poder visitar Nova York durant el teu proper viatge als Estats Units? Et recomanem consultar aquí les nostres propostes de viatge als Estats Units.

 

Vols que dissenyem el teu viatge als Estats Units a mida? Et recomanem consultar la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

I si viatges amb els més petits de la casa, recorda incloure el Victorian Gadens Amusement Park entre les teves visites.

 

Bon viatge als Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí