Tundra Viatges

Informació

Viatges Estats Units: Nova York i els seus edificis més carismàticsTundra Viatges

Viatges Estats Units: Nova York i els seus edificis més carismàtics

Nova York és coneguda pel seu fascinant paisatge urbà, que inclou des d'elegants estacions de tren fins a preciosos ponts, a més a més d'alguns dels gratacels més guardonats del planeta.

 

Entre els edificis més carismàtics de Nova York, en aquest article volem parlar-vos del Chrysler Building, ubicat a la cantonada de la 42 amb l'Avinguda Lexington, amb una alçada superior als tres-cents metres i que representa un dels millors exemples de l'arquitectura art déco de Nova York.

 

Inaugurat el 1930, el Chrysler Building és un disseny de l'arquitecte William Van Alen i pretén ser un homenatge als automòbils de la casa Chrysler.

 

A diferència d'altres carismàtics edificis de Nova York, com ara l'Empire State o el Top Of The Rock, el Chrysler Building no compta amb cap observatori. No obstant això, sí que és possible visitar el seu lobby en horari d'oficina. L'accés és gratuït i un cop al seu interior us recomanem fer una ullada als frescos del sostre, obra de l'artista Edward Turnbull.

 

Un altre dels més carismàtics edificis de Nova York és la Grand Central Terminal, popularment coneguda també com la Grand Central Station.

 

Ubicada a la 42, entre les avingudes Park i Vanderbilt, la Grand Central Terminal representa un dels millors exemples de l'arquitectura beaux-arts de Nova York.

 

Entre les seves imatges més representatives es troben la Whispery Gallery i el rellotge del lobby, situat just sobre l'Oficina d'Informació Turística.

 

Transitada per més de 750.000 persones al dia, tant si la teva intenció és viatjar en tren com si no, la nostra recomanació és que incloguis la Grand Central Terminal a les teves visites.

 

Però, si parlem de Nova York, sens lloc a dubtes l'edifici més representatiu i popular d'aquesta ciutat és el Monument Nacional Estàtua de la Llibertat, obsequi de França als Estats Units amb motiu de la celebració del primer centenari de la independència dels Estats Units.

 

Situada sobre la petita Liberty Island, a la desembocadura del riu Hudson, al sud-est de Manhattan; L'Estàtua de la Llibertat és l'escultura d'estil neoclàssic, obra de l'artista Frédéric Auguste Bartholdi.

 

Som especialistes en viatges a Estats Units. Si vols conèixer les nostres propostes de viatge als Estats Units, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Si prefereixes comentar amb nosaltres els detalls de viatge i que dissenyem el teu viatge als Estats Units a mida, et recomanem llegir la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge als Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí