Tundra Viatges

Informació

Viatges Estats Units: Nova York i les seves pistes de patinatge sobre gelTundra Viatges

Viatges Estats Units: Nova York i les seves pistes de patinatge sobre gel

Situada a la costa est dels Estats Units, el clima de Nova York està directament influenciat per un corrent procedent de l'Àrtic. Motiu pel qual, és habitual que durant l'hivern les xarxes s'omplin de fotos de la bonica ciutat de Nova York coberta per un mantell blanc.

 

Però, ni les baixes temperatures fan de Nova York una ciutat avorrida. I és que, és precisament durant l'hivern quan és possible gaudir a Nova York d'una de les activitats més populars tant entre els habitants de Nova York com entre els turistes: el patinatge sobre gel.

 

I entre les pistes de patinatge sobre gel més populars de Nova York es troba el Wollman Rink Ice Skating de Central Park, situada a l'extrem est del Central Park, molt a prop del Zoo de Nova York.

 

L'Ice Skating de Central Park és un autèntic oasi urbà on milers de novaiorquesos i turistes de tot el món gaudeixen del patinatge sobre gel cada hivern. Al cap i a la fi, no hi ha res més assossegat que lliscar sobre el gel mentre gaudeixes d'una de les vistes més boniques de Nova York i escoltes els últims èxits musicals del moment.

 

Una altra de les pistes de patinatge sobre gel de Central Park és el Trump Laser Rink Ice Skating, on tindràs ocasió també de rebre classes de patinatge, impartides per un equip de professionals entrenats, i de practicar esports com el hoquei sobre gel.

 

Però el Central Park no és l'únic lloc de Nova York on tindràs ocasió de gaudir del patinatge sobre gel. Doncs, també trobaràs pistes de patinatge sobre gel tant a Bryant Park com al Rockefeller Center. Aquestes són dues de les pistes de patinatge més emblemàtiques de Nova York, de les primeres a inaugurar la temporada i on més llargues són les cues d'espera.

 

Si tens previst visitar Nova York durant el vostre proper viatge als Estats Units i vols conèixer les nostres propostes de viatge als Estats Units, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Si prefereixes que dissenyem el teu viatge als Estats Units a mida, consulta les la informació continguda a aquesta pàgina web, on expliquem detalladament quins serveis oferim i en quines condicions.

 

Bon viatge als Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí