Tundra Viatges

Blog

Grans viatges als Estats Units: Tennessee, la banda sonora dels Estats UnitsTundra Viatges

Grans viatges als Estats Units: Tennessee, la banda sonora dels Estats Units

Situat al sud-est dels Estats Units, Tennessee és únic entre els seus estats i ho és per moltes raons de diferent tipus.

 

Tennessee és llar del parc nacional més visitat dels Estats Units: el Parc Nacional Great Smoky Mountains, on la boira és tan espessa que és impossible saber en quin punt el cim de la muntanya ha arribat a la seva fi i comença el cel. Un parc reconegut mundialment per la riquesa de la seva fauna i flora, per la gran bellesa dels seus paisatges i per constituir un ric tapís cultural de la història del sud dels Apalatxes.

 

Tennessee és llar de Graceland, la mansió on Elvis Presley va viure des dels 22 anys fins a la seva mort. Situada a Memphis, aquesta es va convertir en una casa-museu després de la seva mort i en un temple pels fans del "Rei del Rock". Al seu interior s'ha mantingut tal com era, permetent-nos conèixer en detall com era el seu dia a dia. Graceland és, sens dubte, un dels majors reclams de la ciutat.

 

Tennessee és llar del National Civir Rights Museum, les exhibicions del qual ens permeten conèixer la història del Moviment pels Drets Civils als Estats Units des del segle XVII fins al present. El museu es va construir al voltant de l'antic Motel Lorraine, on el Rev. Martin Luther King Jr. va ser assassinat el 4 d'abril de 1968. Altres dos edificis i la seva propietat adjacent, també connectats amb l'assassinat de King, van ser adquirits com a part del museu .

 

Tennessee és llar de Nashville, capital de Tennessee i coneguda com la Ciutat de la Música dels Estats Units ("The Music City of USA"). Aquí són de visita obligada el Country Music Hall of Fame i el Grand Opre Oly.

 

De Nashville diuen que és on tot va començar i mai va parar, des del country fins al soul, incloent el rock 'n roll i el blues. I, de Tennessee, que si escoltes la seva música, escoltes la banda sonora dels Estats Units.

 

T'agradaria visitar Tennessee durant el teu proper viatge als Estats Units?

 

Aquí podràs consultar les nostres propostes de viatge als Estats Units. Si vols demanar pressupost per a alguna d'elles, emplena i envia la informació sol·licitada a aquest formulari.

 

Tanmateix, si prefereixes comentar amb nosaltres els detalls del teu proper viatge als Estats Units, per a que t'assessorem i dissenyem a mida la ruta del mateix, et recomanem llegir atentament la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge als Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí